fbpx

WORKSHOPS

Hos os – eller ude hos jer?

Her har du et overblik over vores åbne workshops. Har I mere lyst til at holde en intern workshop kun for jeres medarbejdere, så pakker vi gerne tourbussen og kommer ud til jer. Ring endelig hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker, så vil vi gøre alt for at opfylde dem. Pris aftales individuelt.

Kontakt os her.

{

“Jeg har aldrig fået så mange positive tilbagemeldinger på et kursus, som jeg fik efter dette.
Fantastisk kursus – andet er der ikke at sige til det.”

Tina Daniels, retail manager, som havde haft sine 21 butikschefer på workshop

Advanced styling – Få mere kant

Lær at style med mere kant og kreativitet. På denne workshop får du udvidet værktøjskassen med de 6 metoder til kant, samt teknikker til nye, overraskende måder at style på. Vil I have en intern workshop, så pakker vi gerne tourbussen og kommer ud til jer.

Stilkernerne – Giv kunderne det rigtige med hjem

Der skal forskellige ting til for at forskellige mennesker får den samme følelse. På denne workshop bliver du trænet i at se hvilken ‘type’ din kunde er ved brug af værktøjet De 6 Stilkerner. Værktøjet hjælper dig til at blive en bedre og mere præcis rådgiver. Og til at sælge mere, af det der ikke skal byttes.

Kropsformer – Style dem helt rigtigt

Hvilke snit klæder hvilken krop? Hvad er do og hvad er absolut don’t? På denne workshop lærer du teknikkerne og reglerne (også de uskrevne). Og du bliver trænet intensivt i at afkode og style kropsformer. Vil I have en intern workshop, så pakker vi gerne tourbussen og kommer ud til jer.