DIN INVESTERING I STYLISTUDDANNELSEN

TRE MULIGHEDER FOR TILMELDING

Du har tre forskellige muligheder for at tilmelde dig stylistuddannelsen. Har du brug for fuld fleksibilitet og hundrede procent frihed, til at planlægge hvor og hvornår du vil arbejde med undervisningen, kan du tage uddannelsen ‘ONLINE ONLY’, som du kan tilmelde dig hele året.

Vil du gerne kombinere online undervisningen med fx mentorsparring og fysiske workshops, som afholdes i København (se datoerne længere nede), så er det også en mulighed. Du kan altså sammensætte dit forløb lige nøjagtig som det passer bedst til dig. Uanset hvilken mulighed du vælger, kan du dele betalingen op i nemme rater, eller betale beløbet på en gang og få kontantrabat.

Du kan som sagt, tilmelde dig uddannelsen ‘ONLINE ONLY’ hele året. Vælger du tilmeldingsmulighederne hvor der tilknyttet fysiske workshop, er der kun åben for tilmelding få gange om året. Misser du tilmeldingsperioden, er der ikke andet at gøre, end at vente til den åbner igen. Skriv dig på vores venteliste og få direkte besked når tilmeldingen åbner igen.

{

“Jeg har fundet det rette hylde. Jeg spinder simplethen som en lille kat, når jeg er i gang med kunderne og så har det været en rejse for mig selv. Man kommer lidt og tror; ‘Jeg kan sgu godt det her i forvejen’, men der har bare været så mange ting, som har været en gave. Jeg er MEGET glad for jeg tog uddannelsen.”

Camilla Jensby

“Uddannelsen har givet mig en fantastisk dejlig sikkerhed når jeg står overfor en kunde. Ja, faktisk føler jeg mig nærmest helt høj, når jeg mærker den lykke jeg simplethen giver kunden. For jeg kan mærke, at man giver REN lykke til kunderne.”

Pernille Winger

“At tage uddannelsen har været en forvandlingsrejse for mig. Jeg har både udviklet mig fagligt, selv om jeg ikke troede at jeg kunne lære så pokkers meget, eftersom jeg har været i butik i mange år. Rent personligt er jeg blevet klar over hvad jeg vil med mit arbejdsliv og så er jeg blomstret op og blevet meget mere selvsikker.”

Janni Skjødt

ONLINE ONLY – START NU

Vælger du ‘Online Only’ kan du starte med det samme. Vælger du at betaler beløbet på en gang, får du 1.000 Kr. i kontantrabat.

Foretrækker du at dele betalingen op i seks nemme rater, er første rate på 1.900 Kr. som bliver trukket ved din tilmelding. De næste fem rater á 2.800 Kr. med 30 dages mellemrum, fra din tilmeldingsdato.

ONLINE + MENTORSESSIONS

Vælger du ‘Online + Mentorsessions’, og betaler hele beløbet på en gang, får du over 2.000 Kr. i kontantrabat.

Foretrækker du at dele betalingen op i seks nemme rater á 3.990 Kr. er det også en mulighed. Første rate bliver trukket ved din tilmelding. De næste fem med 30 dages mellemrum, fra din tilmeldingsdato.

WORKSHOPS & MENTORSESSION

Vælger du ‘Workshops + Mentorsession’, og betaler hele beløbet på en gang, får du 1.500 Kr. i kontantrabat.

Foretrækker du at dele betalingen op i seks rater á 4.400 Kr. er det også en mulighed. Første rate bliver trukket ved tilmelding. De næste fem med 30 dages mellemrum, fra din tilmeldingsdato.

TILKØB

Vælger du at tage uddannelsen ‘online only’ og efterfølgende rigtig gerne vil med på en workshop, eller fx godt kunne tænke dig en fysisk mappe med undervisningsmaterialet, har du mulighed for at tilkøbe dette. Du har altså ikke fravalgt noget, ved at vælge online modellen, som du ikke kan ændre på et senere tidspunkt.

PRISER PÅ TILKØB

Mappe med grundmaterialet til uddannelsen: 1.500 Kr.

Workshop i København: 2.900 Kr. pr. workshop

Mentorsession, 1,5 time, med Tini Owild: 1.900 Kr.

PR på website: 496 Kr. pr. mrd.

OM WORKSHOPS

Vælger du kombinations-modellen, med både online undervisning og fysiske workshops, venter der dig workshops med tryk på WORK, i selskab med andre kursister.

De overordnet temaer er fastsat på forhånd. Små ændringer kan dog forekomme, da du som kursist, selv er med til at bestemme indholdet af workshoppene og hvad vi skal gå endnu mere i dybden med. Det gør vi ved praktiske sjove gruppeøvelser og gode live eksempler.

 

DATOER FOR WORKSHOPS

Workshoppene bliver afholdt i København. Du får adressen senest to uger før afholdelsen.

Begge workshops bliver afholdt fra 13.30-18.00.
Dato: 23. november 2022
Workshop 1: Tema: Stilkernerne & Metoderne til Kant. 

Dato 25. januar 2023
Workshop 2:
Tema: Krop, Snit & Sessioner.

Ret til ændringer forbeholdes. 

{
“Jeg sidder med ansvaret for at købe ind for over 1 million kroner i hver sæson – det er et stort ansvar, som jeg føler mig langt bedre klædt på til, efter at have taget uddannelsen.”

Butikschef, Lillian Gaardsvig

“Jeg har helt sikkert flere større ekspeditioner, end før jeg startede på uddannelsen. Typisk salg til 6-7.000 kr. eller meget mere.”

Butikschef, Susanne S. Pedersen

“Det er vildt! Allerede inden uddannelsen var færdig, havde jeg tjent over halvdelen af den hjem – alene på testkunderne.”

Butikschef, Charlotte Falslund

DU ER INVITERET MED

Glem et øjeblik online undervisning og antal moduler. Tænk på den oplevelse der venter dig. Vælger du at blive stylecoach, kommer du selv med en transformerende rejse, som vil fylde dig med kreativ inspiration, selvtillid og smittende power. Og mon ikke også et par overraskende indsigter. Undervejs lover jeg at lære dig noget unikt, specielt og brugbart. At formidle det konkret, struktureret og nede på jorden. Være nærværende og i sidste ende give dig et certifikat på dine evner som stylecoach.

{

“At tage uddannelsen har givet mig en indre styrke til at udvikle min egen forretning, hvor jeg hver dag laver det, jeg elsker og brænder for: At hjælpe og løfte andre kvinder, med udgangspunkt i deres stil, – så de kan rykke sig og opnå den forandring, de drømmer om.”

Gitte Norlyk

“Jeg bruger uddannelsen hver dag i mit arbejde som butikschef i Saint Tropez. Jeg føler mig endnu mere sikker i min coaching af kunderne, og jeg får stor ros fra dem, fordi jeg ser den enkeltes ønsker og behov, og kan lære dem at forstå hvad der virker og hvorfor det virker.”

Mathilde Andersen

“Uddannelsen kan bruges til langt mere end jeg forstillede mig da jeg startede på den. Jeg fik ret hurtigt efter endt forløb, spændende opgaver fra firmaer og fra kommunen. Udover alle de personlige stylinger og private arrangementer, jeg også laver.”

Maria Schøn

SPØRGSMÅL OG SVAR

Kommer der senere hold?

Hvis du er overbevist om at uddannelsen til stylecoach er noget for dig, hvorfor så vente? Jeg kender godt til at være tøvende med at binde sig og slå til, men samtidig har nogle af de bedste beslutninger i mit liv været, når jeg fulgte min mavefornemmelse og sprang ud i det, selvom jeg var i tvivl.
 Men for at svare på spørgsmålet: Jeg kan ikke sige med sikkerhed, hvornår der bliver åbnet for tilmelding til det næste hold. På et tidspunkt gør der, MEN jeg kan ikke love prisen er den samme.

Kan man leve af at være stylecoach?

Nogen kan, nogen kan ikke. Det afhænger mere af dig end af uddannelsen. Hvor meget vil du det? Er du villig til at øve dig og lave hjemmearbejdet mellem modulerne. Min erfaring er, at dem, der vil, kan. Og i dag er der flere og flere der ansætter personlige stylister bl.a. Magasin, Company, Salling, H&M og Illum.

Skal man komme fra tøjbranchen for at kunne tage uddannelsen?

Det korte svar er ‘nej’. På hvert hold er der deltagere der ikke kommer fra relaterede brancher. De kan komm
e fra fx revisor, IT eller sundhedsbranchen. Det vigtigste er at du har lysten og interessen for at lære mere om mennesker, stil og styling. Så skal jeg nok sørge for at lære dig resten.

Hvor gammel skal man være for at tage uddannnelsen?

Der er ingen aldreskriterier/grænser, der afgør om du kan deltage på uddannelsen. Gennem de 12 år uddannelsen har eksisteret har der altid været en fin spredning på alder. Så du er velkommen uanset om du er 18 eller 67. Det vigtigste er, at du har LYST til det, så er jeg 100% sikker på, at du bliver god til det.

Det er for dyrt, jeg har ikke råd!

Det kan jeg godt forstå at du kan tænke på den korte bane. Men forhåbentlig er det også en god investering i din karriere. En du har tjent hjem igen, fx når du har haft 8-10 personlige style-sessioner.

Jeg har selv brugt over 200.000 kr. på uddannelser igennem årene og de har alle været hver en krone værd, fordi de har været med til at udvikle mig og min forretning.

Og jeg har tjent det hele mange gange hjem igen, netop fordi det gav nye færdigheder der gjorde jeg kunne rykke et step eller to videre med min business, ved fx at tilbyde nye produkter og koncepter, som gav penge i kassen, hvis vi skal være helt firkantede.

MEN, men endnu mere vigtigt – det fyldte også min personlige bankkonto op med glæde, ny kreativ energi og nyt netværk. Se uddannelsen som en værdifuld investering der fylder dig med energi, glæde og godt humør.
Uddannelsen er noget, du vil få glæde af i mange år fremover, for ikke at sige resten af livet. Det er en investering i både dig selv og dine fremtidsmuligheder.

Måske skulle jeg hellere bare hyre en stylist?

Da jeg i sin tid tog en coach-uddannelse overvejede jeg også om jeg bare skulle hyre en coach i stedet. Havde jeg virkelig brug for en hel uddannelse.

Men det har været én af de bedste investeringer i mit liv.


Det at have uddannelsen giver en helt anden tyngde, en helt anden ballast, en helt anderledes dyb indsigt. Og pludselig viste det sig at jeg også kunne bruge den professisonelt på en måde, jeg ikke kunne have forudset.


Det samme gælder for uddannelsen til stylecoach. Det vil give dig et radikalt anderledes udbytte og langt større værdi end “bare” at hyre en stylecoach.

Og selvom du måske ikke har tænkt dig at bruge uddannelsen professionelt her og nu, så vil det næsten med sikkerhed vise sig, at du alligevel kan bruge den i dit arbejde på en måde, du ikke havde tænkt på – også selvom dit arbejde intet har med mode og tøj at gøre. Bare vent og se.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 3326 1708 eller info@stylewise.dk

{

“Jeg har fundet det rette hylde. Jeg spinder simplethen som en lille kat, når jeg er i gang med kunderne og så har det været en rejse for mig selv. Man kommer lidt og tror; ‘Jeg kan sgu godt det her i forvejen’, men der har bare været så mange ting, som har været en gave. Jeg er MEGET glad for jeg tog uddannelsen.”

Camilla Jensby

“Uddannelsen har givet mig en fantastisk dejlig sikkerhed når jeg står overfor en kunde. Ja, faktisk føler jeg mig nærmest helt høj, når jeg mærker den lykke jeg simplethen giver kunden. For jeg kan mærke, at man giver REN lykke til kunderne.”

Pernille Winger

“At tage uddannelsen har været en forvandlingsrejse for mig. Jeg har både udviklet mig fagligt, selv om jeg ikke troede at jeg kunne lære så pokkers meget, eftersom jeg har været i butik i mange år. Rent personligt er jeg blevet klar over hvad jeg vil med mit arbejdsliv og så er jeg blomstret op og blevet meget mere selvsikker.”

Janni Skjødt

VELKOMMEN TIL DET STYLECOACHENDE UNIVERS

Kom med på insiderlisten og få ny inspiration til at skrue op for, både din, og dine kunders lækkerhed.
Du starter med at tage STILTESTEN.

!000 tak, glæd dig til at modtage alt det lækre.

HAR DU MASSER AF TØJ - MEN ALDRIG NOGET AT TAGE PÅ?

TAG MIN STILTEST - OG FIND DIN STIL!

1000 TAK. GLÆD DIG TIL ALT DET LÆKRE!