fbpx

Skal vi tale sammen?

Tini Owild er Danmarks eneste stylist og mastercoach i et. Med mange års erfaring i personlig styling og rådgivning til erhvervsledere, folketingsmedlemmer, skuespillere, sangere og private.

I 2008 grundlagde Tini stylist uddannelsen, Stylewise Academy, hvor hun – som den eneste i Danmark – blander coaching med styling i en unik stylist uddannelse.

Tini har bl.a. undervist virksomheder som Novo, Grundfos, Ernst & Young, Companys, L’Oreal, Nivea, Radius Kommunikation og har desuden været stylist for bl.a. Lis Sørensen, Lone Dybkjær, Emilia van Hauen, Sofia Manning og Sofie Lassen-Kahlke.

Kontakt
Har du spørgsmål om personlig rådgiving, kurser, foredrag eller uddannelsen til stylecoach, eller har du et helt specifikt ønske om fx en workshop eller en inspirationsaften, skræddersyet lige til jer. Så skriv eller ring endelig, og jeg vil hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, der passer bedst til dit behov.

Telefonen er åbne mandag – fredag mellem 09.00-17.00.

Telefon: +45 3326 1708
Mail: info@stylewise.dk

Stylewise by tini owild
Flensborggade 36, 4. sal
DK-1669 København V.

CVR NR. 25 53 37 63

Tini Owilds foredrag og stylingtips er både meget underholdende og relevante for de fleste kvinder. Til vores Above & Beyond Society arrangement inspirerede Tini over 100 af vores medlemmer, som efterfølgende alle var topmotiverede til at komme hjem og gennemgå deres garderobe for at finde deres egne personlige stilkerner.

Tine Willumsen

CEO Above & Beyond Group

Jeg har ALDRIG fået så mange positive tilbagemeldinger på et kursus. En butikschef ringede og sagde hun havde lovet sig selv at hun vil bruge det hver dag resten af hendes dage. En anden sagde at hun havde tænkt; ‘Hvad skal vi på kursus i styling for? Det har vi da styr på.’  MEN hold nu op, hun havde fået en øjenåbner.
Ja, jeg kunne blive ved.
Fantastisk kursus – andet er der ikke at sige til det!

Tina Daniels

Retail manager, Nielsens

Tinis rådgivning hjalp mig til at blive helt klar på, hvilken stil jeg har det bedst med.

Nu går jeg altid tryg og sikker ud af døren i et outfit, der passer til mit humør og det indtryk jeg har lyst til at give den dag. 

Det er en meget stor befrielse.

Emilia Van Hauen

Sociolog, foredragsholder

Som foredragsholder er Tini super proff på den gode måde. Hun er energisk, humoristisk og ”på”. Tini tør bruge sig selv, og det gør, at der er tryghed og tillid i lokalet selv om det handler om noget så personligt som stil. Man går hjem med oplevelsen af at, der skal faktisk ikke så meget til for at nå lækker-niveauet. Vi glæder os til at møde dig igen!

Kirsten E. Højrup

Booker FOF

At tage uddannelsen har givet mig en indre styrke til at udvikle min egen forretning, hvor jeg hver dag laver det, jeg elsker og brænder for:

At hjælpe og løfte andre kvinder, med udgangspunkt i deres stil, – så de kan rykke sig og opnå den forandring, de drømmer om.

Gitte Norlyk

Selvstændig stylecaoch

Jeg har fået meget mere kant og personlighed. Mit visuelle udtryk er med stor inspiration fra Tini blevet klart mere nuanceret.

Det føles enormt frit og inspirerende, at jeg har fundet min kerne og tør vise,
hvem JEG er.

Sofia Manning

CEO Manning Inspire