fbpx

DIN FORVANDLINGSREJSE

Du bliver nu inviteret med på en forvandlingsrejse, hvor du bliver guidet til at finde din stilkerne (du vil temmelig sikkert blive overrasket) og viser dig vejen ud af bitterdyre fejlkøb og øv-oplevelser til en knivskarp forståelse af hvem du er, hvilken type, du er – og hvordan du fremover skal shoppe og klæde dig på med kant, så du – måske for første gang nogensinde – føler dig lige så lækker udenpå som du hele tiden har været indeni.

Tag med og find din autentiske lækkerhed og dét til en pris, der er lavere end bare to-tre af de fejlkøb, du har hængende bagerst i skabet. Jeg giver dig 12 nøgler, en hver 14. dag, som åbner op og pakker dig ud til den lækreste udgave af den, du (allerede) er.

NØGLE 1 – De 10 bud til din lækkerhed

Helt enkle og nemme ting, som du måske ikke tillægger nogen særlig værdi, men som rent faktisk har ret så STOR betydning for dit udtryk. Der er nemme og ‘billige’ point at score, hvis du vel at mærke er opmærksom på det.

NØGLE 2 – Kropsformer og karakteristika

Hjælp til hvilke snit og detaljer der vil fremhæve det bedste ved netop din krop – og  ikke mindst, hvad der er NO GO.

NØGLE 3 – De seks stilkerner

Du finder din stilkerne. Når du har fundet din stilkerne, vil du have grundstenen til din lækkerhed på plads. Og mange ting vil blive SÅ meget nemmere. I promise.

NØGLE 4 – Opbyg garderoben optimalt

Konkrete guidance til hvordan du får optimal sammenhæng i din garderobe og ikke mindst – en SÅ meget mere spændende garderobe. Du får også kuren, der kurerer fejlkøb! Og der er mange penge at spare, trust me.

NØGLE 5 – Kom i gang med farver

Hjælp til, på en enkel måde, at få mere kulør i skabet. Samt viden og indsigt i farvernes betydning for dig og din stil. Så du kan shine endnu mere.

NØGLE 6 – En inspirerende plan

Der sikrer, at du integrerer først del af kursets lækkerhedsnøgler. Og kan gå selvsikkert og ikke mindst MEGET mere lækker, videre til anden del.

NØGLE 7 – Vi går til advanced level – De 6 metoder til kant

Nu skruer du op for det hele. Du starter med farverne. Du lære hvordan du kombinerer flere farver med hinanden, på din egen, nu meget mere, stilsikre måde.

NØGLE 8 – En klar forståelse for brug af  mønstre

Du bliver i stand til at sammensætte flere mønstre, uden at komme til at ligne et juletræ. Nej, du kommer til fremstå lækker og tjekket, på den fede måde.

NØGLE 9 – Virkningen af brugen af materialer

Brug forskellige materialer til at give dig så meget mere kant og personality. Virkningsfuld metode, til at tilføje endnu en uundværlig dimension til dig og din stil. En metode mange ikke er bevidst om.

NØGLE 10- Mix forskellige stile

Du lærer hvordan du bruger stilkernerne til få mange flere forskellige looks, med det du allerede har i garderoben. Du vil føle du har fået en helt ny garderobe, UDEN at bruge en krone.

NØGLE 11- Ændre dit look uden at skifte tøj

Eller hele din garderobe, med endda meget få og enkle virkemidler, uden du taber den røde tråd. Du får følelsen af at du har styr på det og har kontrol over din stil. Du er hende de andre vender sig om efter.

NØGLE 12 –  Brug bevidst hår og makeup

Prikken over i’et. Guide til hvordan du bruger dit hår og makeup, effektfuldt til at få dit personlige udtryk, op i højeste gear. Nu er du glad og tilfreds hver gang du kigger dig spejlet. Du er dig, i din lækreste udgave.

TEST DIG SELV

Kan du svare ja til bare ét af spørgsmålene herunder?

 • Du har MASSER af tøj, men aldrig noget at tage på, selv om din garderobe sjovt nok bugner af tøj, tasker, sko, støvler og accessories?At du STADIG (!) leder efter den der helt unikke og personlige stil, der er lige dig?
 • Drømmer om – én gang for alle – at slippe fri af fejlkøb og stilups’ere?
 • Sukker efter at blive den der type, der kan få et tørklæde fra Føtex og et bælte fra Hennes & Mauritz til at ligne en million?
 • Elsker at shoppe, men kommer du altid hjem med noget, der til forveksling ligner alt det (jeans og t-shirts .. perhaps?), du har i forvejen?
 • Eller HADER du bare at shoppe fordi, du har mistet overblikket og hverken aner, hvor du skal starte eller slutte, når du træder ind i en butik?
 • Du lader dig begrænse af fasttømrede tanker som ’jeg er for gammel’, ’jeg er for ung’, ’farver klæder mig ikke’, ’jeg kan ikke gå i kjole’ – og ville du ønske, at en eller anden ville vise dig HVAD, der faktisk klædte dig?
 • Du føler dig forvirret og stresset når du bladrer i et modekatalog eller dameblad, og aner du dybest set ikke om din sande kerne er klassisk, rå, feminin, afslappet, boheme eller enkel?
 • Du føler dig egentlig OK, men savner følelsen af at føle dig rigtig lækker, lige som du er. Du har måske tanker om, at du har; for korte ben, for små øjne, for tykke arme, for stor numse, er for gammel, er for ung – forsæt selv listen – og det lader du bestemme, hvor dejlig du egentlig lige har lov til at føle dig – og se ud?
 • Har du brug for at (gen)forelske dig i dig selv? Få styr på dit tøj, din stil, din kerne – og – endelig (!) – opdage din egen lækkerhedsessens? Eller trænger du bare til at blive skubbet lidt til – på den kærlige måde, forstås? Fordi, du føler, du er gået i stå?

Kan du svare JA til bare et af spørgsmålene herover?
Så vil du, din stil, din selvtillid, din garderobe og dit kreditkort med garanti elske – og profitere af – Din Forvandlingsrejse.

Sådan foregår det:

Din Forvandlingsrejse er en helt unik mulighed for – endelig – at blive din egen sikre stilekspert. 

Det er nemt og lige til, når Tini Owild, Danmarks førende stylist, guider dig sikkert på din rejse, hvor du får 12 nøgler til at åbne op til din lækkerhedsessens. Hver nøgle lærer dig alle de grundlæggende og afgørende principper, der skal til for at du kan tage føringen over din egen stil.

Du får en nøgle sendt helt automatisk til dig, hver 14. dag. Hver nøgle har sit specielle focus og tema. Med nøglerne følger både videoer og sjove og inspirerende øvelser, du kan lave præcis når det passer dig. Øvelser som at rydde op i din garderobe, finde din stilkerne, sammensætte dit tøj på nye måder, hvordan du får kant og meget, meget mere. 

Og til en pris, der er lavere end bare to af de fejlkøb, du har hængende bagerst i skabet – og jeg lover dig, at du kommer til at tjene din investering tifold hjem.

Det er enkelt og lige til. Det eneste, du skal gøre, for at komme i gang er at klikke på knappen, lade mig guide dig sikkert igennem de 12 nøgler og bare nyde turen. Du kan gå i gang lige nu, uanset hvor i landet – eller på kloden – du bor. Når du har gennemført din forvandlingsrejse, får du selvfølgelig et lækkerheds-diplom.

Når du har gennemført forvandlingsrejsen, har du:

 • Fundet din stilkerne og opdaget din egen lækkerhedsessens og hævet dit lækkerhedsfølelse med flere procent
 • Et nyt spejlbillede at sige godmorgen til resten af dit liv
 • En totaltrimmet garderobe, der vil virke ny og totalforvandlet, også selv om du ikke har brugt én eneste krone på nyt tøj (!)
 • Fået indsigt i og værktøjerne til, hvordan du bruger accessories, farver, materialer m.v.
 • Overblik når du shopper – og indblik til at shoppe målrettet og rigtigt ind
 • Set og forstået hvordan ’lidt’ kan give så mange flere muligheder
 • Mere selvtillid og større selvsikkerhed
 • Fået så meget mere kant og personlighed
 • Opdaget hvor forsvindende lidt, der egentlig skulle til for at du – endelig – kan udfolde dit fulde stylepotentiale

Du har to fantastiske muligheder for at starte din forvandlingsrejse:

Månedligt Abonnement
kr. 350/måned
Du betaler kr. 350 om måneden og kan efter commitments perioden på tre måneder opsige dit abonnement, når det passer dig.
Halvårsabonnement
kr. 1.500/halvårs
Du har adgang til kurset i fulde 6 måneder, med alle de ekstra bonusser, der er undervejs. Og kan derefter opsige dit abonnement, når det passer dig.

Din Forvandlingsrejse er genial for dig, fordi …

 • Du sparer tid og penge – du skal hverken købe benzin, bus- eller togbilletter for at komme på kursus langt væk hjemmefra.
 • Du kan tage kurset når du vil – det tager under et minut fra du har besluttet dig for at gøre noget ved din stil og dit look til kurset er dit.
 • Du kan tage det på dit yndlingsplet derhjemme og i joggingtøj …
 • Du kan gå tilbage i nøglerne og materialet alle de gange, du har lyst til og behov for – det er DIT for evigt

Og kurset er ganske, ganske særligt fordi…

Materialet har aldrig før været tilgængeligt på denne måde og til denne pris. Jeg har udelukkende delt materialet via *to e-kurser til en samlet pris på kr. 4.000 kr. pr. deltager. Nu er de lagt sammen. Hvor du udover de mange bonusser, får direkte adgang til min rådgivning og det er endda gjort uforskammet billigt, så alle har mulighed for at få adgang til hemmelighederne – De 12 Lækkerhedsnøgler.

*Har du allerede investeret i min to tidligere e-kurser, Stylebootcamp og Sådan får du kant, har du meget af materialet, men selvfølgelig ikke leveret på ny lækker måde, med bonusser som direkte adgang til at spørge mig 24/7 og adgang til alle bonusserne.

Bonus 1:

Du får nemlig direkte adgang til at kunne skrive til mig og stille spørgsmål under hele din rejse. Så er der noget du er i tvivl om, så er jeg der for dig …

Bonus 2:

Lækkerhedsoverraskelser som bliver strøet ud over kurset, i form af goodies snacks fra Sofia Manning, Henning Daverne og Kropsinstituttet – og du kan godt glæde dig, der er ikke sparet på noget.
Og ikke nok med det …

Flere Fede Bonusser

Det stopper ikke selv om du er kommet i mål. Der er endnu flere lækkerier efter endt rejse, fra både Sofia Manning, Henning Daverne og Kropsinstituttet, til en samlet værdi på langt over 6.000 kr.

Jeg har testet kurset på nogen dejlige damer. Hør hvad de fik ud af det:

Skal jeg bruge mange penge på nyt tøj for at følge kurset?

Oh nej – faktisk anbefaler jeg dig at sende kreditkortet på ferie, mens du følger kurset.Kurset handler IKKE om at skifte hele din gamle garderobe ud med nye designerfund. Din Forvandlingsrejse viser dig hvordan du får meget mere ud af det, du allerede HAR og hvordan du med få tilføjelser, kan komme til at føle dig max lækker.