HVEM KAN TAGE STYLECOACH UDDANNELSEN?

Stylecoach uddannelsen er for dig, der …

 • Elsker mennesker, mode, stil og styling og savner konkrete færdigheder for at kunne rådgive professionelt og dybt kompetent
 • Drømmer om en karriere som selvstændig stylist og gerne vil skille dig ud på markedet fra dag ét som certificeret stylecoach
 • Allerede arbejder med mennesker, mode og stil – fx som salgsassistent, frisør, kosmetolog eller makeup-artist, men drømmer om at kunne rådgive kunden mere individuelt og hele vejen rundt
 • Gerne vil hæve din omsætning og bruge stylecoaching som et ekstraordinært tilbud/plusprodukt i din forretning
 • Er ’between jobs’ og gerne vil forbedre dine jobmuligheder med en ekstra trumf.
 • Bare gerne vil være stylecoach, fordi du altid har haft interessen for mennesker, stil og styling

Tag uddannelsen online eller i en kombimodel

Du kan tage uddannelsen ‘ONLINE ONLY’ og starte med det samme, eller i en kombination, hvor du deltager på fysiske workshops, sammen med andre kursister. Det er en temperaments spørgmål, hvad der passer lige præcis dig bedst.

Vælger du tilmeldingsmulighederne hvor der tilknyttet fysiske workshop, er der kun åben for tilmelding få gange om året. Misser du tilmeldingsperioden, er der ikke andet at gøre, end at vente til den åbner igen. Skriv dig på vores venteliste og få besked når vi åbner næste gang.

Isabella Ecklon, salgsassistent

Efter jeg har taget uddannelsen, er det nemmere at lange varer over disken, fordi jeg nemmere har kunne definere kundens behov, ved hurtigt at spotte stilkerner, og derfor hive de rigtige styles ned fra hylden. Desuden er jeg blevet meget bedre til at se hvilke snit, der klæder hvilke mennesker.

Malene Harmuth, konsulent

Jeg har fået et helt nyt fag, da jeg hverken er uddannet eller arbejder i branchen/tøjbutik. At have taget uddannelsen giver mig mulighed for at kombinere min nye viden som stylecoach, med en tidligere uddannelse og karriere som kosmetolog og makeupartist. Det har været et mega fedt og super sjovt forløb, som her givet mig rigtig meget MERE end forventet. Jeg føler mig rigtig godt klædt på og har haft en fest.

Astrid Lundorff, studerende

Førhen kunne jeg ikke sammensætte mønstre og jeg vidste ikke at flere lag/ styles og accessories, har en stor betydning for et outfit. Jeg kunne ikke kigge på en person, og så vide hvilke styles, hun ville synes om. Nu kan jeg spotte konkret hvad der kan gøre et outfit interessant. Metoderne vi får på uddannelsen, er så simple, og at det er styrken ved dem, fordi man hurtigt og nemt kan bruge dem, uden at skulle finde en ’bog’ frem.

Alt det du ikke kan regne ud …

Se her hvad der kan ske med en Stylecoach Uddannelsen på CV’et …

Nye karrieremuligheder

Efter uddannelsen gik Amanda fra at være salgsassistent i Imerco, til udleve sin store drøm om at style musikvideoer og rockstjerner, hos en fashion fotograf i London.

Nye forretningsmuligheder

Anette som var frisør. Holder nu foredrag, workshops og styler både mennesker og modeller til photoshoot. Hun har også indgået et samarbejde med en ejendomsmælger kæde, om indretter boliger efter stilkerne principperne.

Startede sin drømmebusiness

Tidl. salgsassistent Helle Bille, var med på et af de første hold på stylecoach uddannelsen. Her fik hun modet og troen på, at hun kunne åbne sin egen business, som kører succesfuldt på tiende år.

Kunne du tænke dig at:

 • Få en enestående uddannelse, som forener cremen af coachingens verden med mode, stil og styling?
 • Udleve din stylistdrøm på en unik måde, der giver dig tilfredse kunder og langvarige kundeforhold fra dag ét?
 • Få et værktøjsbælte fyldt med effektive metoder, regler og fremgangsmåder, der virker hver gang?
 • Få personlig undervisning – i et tætpakket, tempofyldt og transformerende forløb – af Danmarks førende stylecoach?
 • Få certificeringsbevis som bevis på at du er stylecoach og kan rådgive professionelt?
 • Få mere arbejdsglæde, selvtillid og større salg?

Ja?

Så vil jeg glæde mig til at se dig på stylecoach-uddannelsen. Et unikt uddannelsesforløb for dig med en gnistrende drøm i maven om at blive stylist. Dig, som er klar til at lære alt det, der skal til for at blive ekspert i at gøre mennesker så meget mere lækre.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 3326 1708 eller info@stylewise.dk

VELKOMMEN TIL DET STYLECOACHENDE UNIVERS

Kom med på insiderlisten og få ny inspiration til at skrue op for, både din, og dine kunders lækkerhed.
Du starter med at tage STILTESTEN.

!000 tak, glæd dig til at modtage alt det lækre.

HAR DU MASSER AF TØJ - MEN ALDRIG NOGET AT TAGE PÅ?

TAG MIN STILTEST - OG FIND DIN STIL!

1000 TAK. GLÆD DIG TIL ALT DET LÆKRE!