fbpx

HVEM KAN TAGE STYLECOACH UDDANNELSEN?

Stylecoach uddannelsen er for dig, der …

 • Elsker mennesker, mode, stil og styling og savner konkrete færdigheder for at kunne rådgive professionelt og dybt kompetent
 • Drømmer om en karriere som selvstændig stylist og gerne vil skille dig ud på markedet fra dag ét som certificeret stylecoach
 • Allerede arbejder med mennesker, mode og stil – fx som salgsassistent, frisør, kosmetolog eller makeup-artist, men drømmer om at kunne rådgive kunden mere individuelt og hele vejen rundt
 • Gerne vil hæve din omsætning og bruge stylecoaching som et ekstraordinært tilbud/plusprodukt i din forretning
 • Er ’between jobs’ og gerne vil forbedre dine jobmuligheder med en ekstra trumf.
 • Bare gerne vil være stylecoach, fordi du altid har haft interessen for mennesker, stil og styling

TILMELDING

Der er kun åben for tilmelding få gange om året. Misser du tilmeldingsperioden, er der ikke andet at gøre, end at vente til den åbner igen. Skriv dig på vores insiderliste og få besked når vi åbner næste gang.

Ea Leth, boligstylist

Forløbet har været sat super godt op og nemt at følge. Det er formidlet let og forståeligt. Gennem alle de praktiske øvelser får man materialet godt ind på rygraden, på en let og inspirerende måde, som er nem at omsætte.

Malene Harmuth, konsulent

Jeg har fået et helt nyt fag, da jeg hverken er uddannet eller arbejder i branchen/tøjbutik. At have taget uddannelsen giver mig mulighed for at kombinere min nye viden som stylecoach, med en tidligere uddannelse og karriere som kosmetolog og makeupartist. Det har været et mega fedt og super sjovt forløb, som her givet mig rigtig meget MERE end forventet. Jeg føler mig rigtig godt klædt på og har haft en fest.

Astrid Lundorff, studerende

Førhen kunne jeg ikke sammensætte mønstre og jeg vidste ikke at flere lag/ styles og accessories, har en stor betydning for et outfit. Jeg kunne ikke kigge på en person, og så vide hvilke styles, hun ville synes om. Nu kan jeg spotte konkret hvad der kan gøre et outfit interessant. Metoderne vi får på uddannelsen, er så simple, og at det er styrken ved dem, fordi man hurtigt og nemt kan bruge dem, uden at skulle finde en ’bog’ frem.

Anna Walgren, frisør

Jeg har lært fantastisk meget om mig selv og hvordan jeg skal gribe min kunder an – og det ikke kun i forhold til styling. Jeg har fået et helt nyt syn på hvordan man taler til kunder og hvordan jeg kan coache mine kunder, så de kan hjælpe sig selv. 

Pernille Winger, salgsassistent

Uddannelsen har givet mig en fantastisk dejlig sikkerhed når jeg står overfor en kunde. Ja, faktisk føler jeg mig nærmest helt høj, når jeg mærker den lykke, jeg simplethen giver kunden. For jeg kan mærke, at man giver REN lykke til kunderne.

Isabella Ecklon, salgsassistent

Efter jeg har taget uddannelsen, er det nemmere at lange varer over disken, fordi jeg nemmere har kunne definere kundens behov, ved hurtigt at spotte stilkerner, og derfor hive de rigtige styles ned fra hylden. Desuden er jeg blevet meget bedre til at se hvilke snit, der klæder hvilke mennesker.

Alt det du ikke kan regne ud …

Se her hvad der kan ske med en Stylecoach Uddannelsen på CV’et …

Nye karrieremuligheder

Efter uddannelsen gik Amanda fra at være salgsassistent i Imerco, til udleve sin store drøm om at style musikvideoer og rockstjerner, hos en fashion fotograf i London.

Nye forretningsmuligheder

Anette som var frisør. Holder nu foredrag, workshops og styler både mennesker og modeller til photoshoot. Hun har også indgået et samarbejde med en ejendomsmælger kæde, om indretter boliger efter stilkerne principperne.

Startede sin drømmebusiness

Tidl. salgsassistent Helle Bille, var med på et af de første hold på stylecoach uddannelsen. Her fik hun modet og troen på, at hun kunne åbne sin egen business, som kører succesfuldt på tiende år.

Kunne du tænke dig at:

 • Få en enestående uddannelse, som forener cremen af coachingens verden med mode, stil og styling?
 • Udleve din stylistdrøm på en unik måde, der giver dig tilfredse kunder og langvarige kundeforhold fra dag ét?
 • Få et værktøjsbælte fyldt med effektive metoder, regler og fremgangsmåder, der virker hver gang?
 • Få personlig undervisning – i et tætpakket, tempofyldt og transformerende forløb – af Danmarks førende stylecoach?
 • Få certificeringsbevis som bevis på at du er stylecoach og kan rådgive professionelt?
 • Få mere arbejdsglæde, selvtillid og større salg?

Ja?

Så vil jeg glæde mig til at se dig på stylecoach-uddannelsen. Et unikt uddannelsesforløb for dig med en gnistrende drøm i maven om at blive stylist. Dig, som er klar til at lære alt det, der skal til for at blive ekspert i at gøre mennesker så meget mere lækre.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 3326 1708 eller info@stylewise.dk

Kom med på insiderlisten

Til dig, der: Elsker (eller drømmer om) at arbejde med mennesker, mode, stil.

Kom med her og få insiderviden og inspiration til at skrue op for lækkerheden.

Du starter med ‘what NOT to do’-miniserien:
Top 3 ting der skræmmer dine kunder langt væk.