fbpx

SHOP LÆKKERHED

Jeg synes det skal være muligt for alle at skrue op for lækkerheden – også uanset hvor i verden du bor. Vælg i mellem e-forløb og e-bøger, hvor fokus er at skrue op for din lækkerhed – og det bedste er, at det hele kun er et klik væk.

FOLD DIG SELV OG DIN STIL UD

Herunder kan du vælge mellem tre kurser, hvor du for en større og dybere forståelse for dig selv og din stil. Med nemme og enkle værktøjer og metoder, lære du hvordan du stilsikkert, med dit eget tøj, skruer op for din lækkerhed hjemme foran dit eget klædeskab.

Din forvandlingsrejse

Du bliver inviteret med på din forvandlingsrejse – online, hvor jeg afslører de 12 nøgler til din lækkerhed. Tag med og find din autentiske lækkerhed og dét til en pris, der er lavere end bare to af de fejlkøb, du har hængende bagerst i skabet.

Abonnement.

Stilkernerne

Når du finder din stilkerne, finder du din personlige stil. Stilkernerne er et værktøj, der giver dig en sikker metode til hvilken stil du skal vælge, for at føle dig godt tilpas i dit tøj, samtidig med at du kan eksperimentere og udvikle din stil.

Efter kurset ved du hvordan du:
– Finder din personlige stil
– Køber det tøj, der får dig til at shine
– Kan få flere udtryk at spille på

Pris: 1.297,- kr.

 

Sådan får du kant

Kant kan læres. At få kant og personlighed kan opnås. Vil du have formlen? På E-kurset lære du at style med mere kant og kreativitet – også når du kun har et lille budget eller klædeskab at gøre godt med.
Pris: 1.497,- kr.

E-BØGER

Jeg har udgivet tre bøger, som alle er udsolgt i den fysiske udgave. Her har du muligheden for at læse dem som e-børger.

GØR DIN KUNDER TIL FANS

Du har sikkert hørt det før … Trafikken i butikkerne er faldende. Kunderne lægger færre penge end nogensinde. Samtidig vokser e-handlen og trækker omsætning ud af de fysiske butikker.

Pris: 129,- kr.

 

FRA OK TIL LÆKKER

I bogen Fra OK til lækker, afslører en af Danmarks mest kendte stylister, Tini Owild din personlige stilnavigator, som eliminerer stilforvirring og garanterer, at du finder din unikke stilkerne.

Pris: 99,- kr.

STYLECOACHING

Bogen kommer både igennem kropsformer, garderobetjek og råd til, hvordan man køber det rigtige tøj – hver gang. Bogen er desuden fyldt med øvelser, der rodfæster og forpligter.

Pris: 99,- kr.