fbpx

BLIV STYLIST – SOMMERHOLD EKSKLUSIV (Lukket for tilmelding)

Brug sommeren på at uddanne dig

Bliv uddannet personlig stylist på dette private og eksklusive hold af Tini Owild, en af Danmarks mest erfarende stylister, som igennem 12 år har uddannet mange hundrede stylister (eller stylecoaches som hun kalder det),  på sit akademi.

Det bliver intenst og et privat forløb, hvor du udover al det herlige materiale som uddannelsen indeholder, også får en en-til-en mentor-session med mig, hvor du bestemmer hvad vi skal have fokus på, så du kan blive en af de bedste personlige stylister i Danmark.

‘Privat’ skal forstås helt bogstavligt. Det bliver nemlig afholdt i min 4-værelses store lyse lejlighed på Vesterbro, hvor der er masser af plads og højt til loftet.

Efter endt forløb og en eksamen, får du et flot certificeringsbevis.

OBS! Det er frivilligt om du vil gå til eksamen og du kan sagtens deltage udelukkende for inspirationens skyld. Ønsker du dette, får du et bevis på at du har deltaget på kurset.

Kunne du tænke dig at:

 • Være en af de få, der udlever din stylistdrøm på en helt unik måde?
 • Få personlig undervisning – i et intenst, tempofyldt og transformerende forløb, af Danmarks førende stylist og mastercoach?
 • Få et værktøjsbælte fyldt med effektive, gennemtestede metoder, værktøjer og fremgangsmåder, der virker hver gang?
 • Få bevis på at du kan rådgive professionelt?
 • Få mere arbejdsglæde, selvtillid og glade kunder og måske en ny karriere?

Ja?

Så vil jeg glæde mig til at se dig, som et af mine nye talenter på holdet. Et unikt uddannelsesforløb for dig med en gnistrende drøm i maven om at blive stylist. Dig, som er klar til at lære alt det, der skal til for at blive ekspert i at gøre mennesker så meget mere lækre, med udgangspunkt i deres stil, så de kan opnå den forvandling, de drømmer om.

Efter endt forløb, kender og mestre du:

 • Det altafgørende værktøj bag enhver vellykket stylerådgivning: De 6 Stilkerner®
 • De 6 powerfulde metoderne til kant – så du kan give enhver kunde kant og personlighed, uanset højde, drøjde og budget
 • De enkle og bæredygtige principper til opbygning af garderoben med færre, men nu de helt rigtige styles
 • At gennemføre en optimal style-session, på den stylecoachende måde, hvor du altid har overblikket, samtidig med at kunden føler sig i sikre og kompetente hænder

Du ved også, hvordan du:

 • Finder kundens stilkerne, og hvorfor det er alfa omega
 • Fremhæver og nedtoner forskellige kropsformer på de mest fordelagtige måder, så kunden føler sig godt tilpas
 • Bruger accessories til at skabe flere forskellige looks
 • Med få stykker tøj kan lave mange forskellige kombinationer
 • På en nem og enkel måde vejleder kunderne i brug af farver
 • Hjælper kunderne til at købe det rigtigt ind og undgå de mange dyre fejlkøb

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 3326 1708 eller info@stylewise.dk

SOMMERHOLD 2021 – EKSKLUSIV

DATOER & MODULER

Der er 4 moduler og selvfølgelig hjemmearbejde mellem modulerne.

Datoerne hvor vi mødes, er:
1. Modul: 02. juni – Stilkernerne
2. Modul: 30. juni – Metoderne til Kant
3. Modul: 04. august – Garderoben & Stylesessioner fra A-Z
4. Modul: 01. September – Stylecoaching – dig og kunderne

Adresse: Flensborggade 36, 1669 Kbh. V.
(Metroen holder lige for enden af gaden)

Alle dage undervises der fra 13.30 – 18.00.

BETALINGSMULIGHEDER

LUKKET FOR TILMELDING!

Du har to betalingsmuligheder, for dette eksklusive forløb:

Betalingsmulighed 1 – Spar 2.000 kr:
Betal det hele på en gang og spar 2.000 kr:
Du betaler 21.900 kr.

Betalingsmulighed 2 – Betal i rater:
Betal i 5 nemme rater a’ 4.780 kr.
Den første rate bliver trukket ved tilmelding og gælder som reservation af din plads.

Den næste med 30 dages mellemrum.

Uddannelsen er for dig, der …

 • Elsker mennesker, mode, stil og styling, men savner konkrete færdigheder for at kunne rådgive professionelt og kompetent
 • Drømmer om en karriere som selvstændig stylist og gerne vil skille dig ud på markedet fra dag ét, med et uddannelsesbevis
 • Allerede arbejder med mennesker, mode og stil – fx som salgsassistent, frisør, kosmetolog eller makeup-artist, men drømmer om at kunne rådgive kunden mere individuelt og hele vejen rundt
 • Gerne vil hæve din omsætning og bruge personlige rådgivning som et ekstraordinært tilbud/plusprodukt i din forretning
 • Er blogger, YouTuber, influencer – som vil inspirere dine følgere mere personligt og tiltrække endnu flere
 • Er ’between jobs’ og vil forbedre dine jobmuligheder med en ekstra trumf på CV’et
 • Kommer fra en helt anden branche, men altid har haft interessen for mennesker, stil og styling og nu vil gøre noget ved det
 • ELLER – selv drømmer om en transformation, der vil få dig til at shine, både på det ydre og indre plan

TESTIMONIALS

Dina blev 10 år yngre

“Værktøjerne vi får på uddannelsen virker og er top effektive i praksis.

Ved at deltage på uddannelsen har jeg udviklet mig både personligt og fagligt, fået en hel bunke nye kolleger og ny energi i mit arbejdsliv.

Jeg er blevet 10 år yngre og nyder mit nye arbejdsliv.” Dina Bergstrøm

Zennie fik drømmejobbet

“Uddannelsen tog jeg fordi tøj, stil og mennesker altid har haft min store interesse og jeg VILLE have papiret – ville have lov til at kalde mig stylist. Det første år efter jeg blev færdig som stylecoach arbejdede jeg freelance. Pludselig dukkede stillingen som leder af Magasins Personal Shoppers op. Jeg ansøgte og fik jobbet! Og jeg er ret overbevist om, at det var afgørende, at jeg havde taget uddannelsen.” Zennie Bonde

Helle fik effektive værktøjer

“Jeg fuldførte uddannelsen hos Tini Owild på et af de første hold. Uddannelsesforløbet sætter dig i stand til at starte op som selvstændig, hvis det er det du ønsker. Du får en masse praktiske værktøjer med i bagagen som er en stor fordel – især hvis du er ny i branchen. Forløbet indeholder både forelæsning og praktiske opgaver så du får pensum ind under huden, inden du selv skal i gang.” Helle Wedderkopp

Rikke gjorde det – endelig, fulgte sin drøm

“Jeg har MEGET længe gerne ville tage stylecoach uddannelsen, hos Tini. Det så rigtig spændende ud, fordi du møder kunderne på et andet plan, end hvis du tager en ‘almindelig’ stylist uddannelse. Jeg har virkeligt cirklet omkring det, men tilsidst sagde jeg, ‘Nu springer jeg ud det. NU gør jeg det.’ Og jeg har aldrig fortrudt. Det var bare super.” Rikke Katrine Bertels

Nu arbejder Gitte med det hun brænder for

“At tage uddannelsen har givet mig en indre styrke til at udvikle min egen forretning, hvor jeg hver dag laver det, jeg elsker og brænder for:
At hjælpe og løfte andre kvinder, med udgangspunkt i deres stil, – så de kan rykke sig og opnå den forandring, de drømmer om.Det er det bedste jeg har gjort.” Gitte Norlyk

Helle fik boostet sit selvværd

“Det har boostet mit selvværd. Da jeg startede på uddannelsen, kom jeg som en forsigtig kontormus, i det sikre look. Nu kommer jeg i det jeg elsker. Farver, sjove armbånd, sneakers. Det har været en rejse ind i stylings verden og uddannelsen kan bruges til så mange jobmuligheder. Jeg elsker mig selv, for at jeg gjorde det.” Helle Nonnie

Tini Owild er…

Danmarks eneste spirituelle stylist og mastercoach i et. Drevet af ikke blot at pakke kvinder ind, men derimod at pakke dem ud – fri af flygtige trends og begrænsninger.

Dit klædeskab fortæller nemlig ikke kun noget om dit ydre, men også om dit indre state of mind. Når det ydre og indre er i sand harmoni, vil du stå i din stærkeste udgave.

Hun er fulgt af tusindvis af kvinder og er en toptrænet underviser, foredragsholder og eventmager.

Forfatter til bestseller-bøgerne “Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil” fra forlaget Thaning & Appel og ’Fra ok til lækker’ i samarbejde med Schwartzkopf.

I 2008 grundlagde Tini Stylewise Academy, hvor hun – som den eneste i Danmark – blander coaching med styling i en unik uddannelse. Hun har gemmen de sidste 12 år uddannet mange hundrede kursister.

Tini Owild tilbyder kun i særlige tilfælde personlig styling, men lever i dag af at uddanne, holde foredrag og workshops, samt af at lave online kurser.

Tini har bl.a. undervist virksomheder som Novo, Ernst & Young, Companys, L’Oreal, Nivea, Radius Kommunikation og har desuden været personlig stylist for bl.a. Lis Sørensen, Lone Dybkjær, Emilia van Hauen, Sofia Manning og Sofie Lassen-Kahlke.

Det du ikke kan regne ud …

Læs her hvad uddannelsen førte til, for et par af de tideligere elever.

Amanda fik ny karriere – i LONDON

Efter uddannelsen gik Amanda fra at være salgsassistent i Imerco, til udleve sin store drøm om at style musikvideoer og rockstjerner, hos en fashion fotograf i London.

Nye forretningsmuligheder åbnede sig for Anette

Anette som var frisør. Holder nu foredrag, workshops og styler både mennesker og modeller til photoshoot og har indgået et samarbejde med en ejendomsmæglerkæde, om at indretter boliger efter stilkerne-principperne, et værktøj du får på uddannelsen.

Startede sin drømmebusiness

Tidl. salgsassistent Helle Bille, var med på et af de første hold på stylecoach uddannelsen. Her fik hun modet og troen på, at hun kunne åbne sin egen business, som kører succesfuldt på tiende år.