fbpx

“Jeg pakker folk ud, istedet for kun at pakke dem flot ind.”

 

Tini Owild

Kort om masterstylist Tini Owild

Tini Owild er Danmarks eneste stylist og mastercoach i et. Med mange års erfaring i personlig styling og rådgivning til erhvervsledere, folketingsmedlemmer, skuespillere, sangere og private.

I 2008 grundlagde Tini stylist uddannelsen, Stylewise Academy, hvor hun – som den eneste i Danmark – blander coaching med styling i en unik stylist uddannelse.

Tini har bl.a. undervist virksomheder som Novo, Grundfos, Ernst & Young, Companys, L’Oreal, Nivea, Radius Kommunikation og har desuden været stylist for bl.a. Lis Sørensen, Lone Dybkjær, Emilia van Hauen, Sofia Manning og Sofie Lassen-Kahlke.

Skal vi tale sammen?

Har du spørgsmål om personlig rådgiving, kurser, foredrag eller uddannelsen til stylecoach, eller har du et helt specifikt ønske om fx en workshop eller en inspirationsaften, skræddersyet lige til jer. Så skriv eller ring endelig, og jeg vil hjælpe med at finde den helt rigtige løsning, der passer bedst til dit behov.

Telefonen er åbne mandag – fredag mellem 09.00-17.00.

Telefon: +45 3326 1708
Mail: info@stylewise.dk

Stylewise by tini owild
Flensborggade 36, 4. sal
DK-1669 København V.

CVR NR. 25 53 37 63

”Tini Owilds stylingtips er både meget underholdende og relevante for de fleste kvinder. Til vores Above & Beyond Society arrangement inspirerede Tini over 100 af vores medlemmer, som efterfølgende alle var topmotiverede til at komme hjem og gennemgå deres garderobe for at finde deres egne personlige stilkerner.”

Tine Willumsen

CEO Above & Beyond

‘Tini er super proff på den gode måde. Hun er energisk, humoristisk og ”på”. Tini tør bruge sig selv, og det gør, at der er tryghed og tillid i lokalet selv om det handler om noget så personligt som stil. Man går hjem med oplevelsen af at, der skal faktisk ikke så meget til for at nå lækker-niveauet. Vi glæder os til at møde dig igen!’

Kirsten E. Højrup

Booker Fof

‘Tini er topfaglig, super god formidler, humoristisk og ærlig. Du får et kærligt spark til at skrue op for både selvværd og selvtillid. At alt det med tøj kan være så enkelt og gøre så stor en forskel, kom godt nok bag på mig.’

Anne Zeibrandtsen

Booker FOF

” Tini opleves som en dybt kompetent og meget engageret kvinde med kant og humor.
Der er garanti for smil, indsigt og underholdning når hun går på scenen. 1000 tak for et inspirerende og nærværende dag.”

Tina Bojsen

Booker FOF

”Jeg har aldrig fået så mange positive tilbagemeldinger på et kursus, som jeg fik efter dette. Fantastisk kursus – andet er der ikke at sige til det.”

Tina Daniels

Retail manager hos Nielsens