fbpx

Hvad koster det så at blive stylecoach?

Din investering i at få de transformerende værktøjer til et spændende, inspirerende og med garanti meningsfuldt arbejdsliv som professionel Stylecoach, er … hverken 100.000, 50.000 eller 20.000.

Din investering i at forvandle dit arbejdsliv og blive Stylecoach er:

17.910 kr.

Det svarer til bare 5-6 stylesessions,
som du er godt klædt på til at udføre efter endt uddannelse.

Som en kæmpe sidegevinst kommer du selv med på en personlig rejse, der vil forny dig selv og din egen personlige stil – indefra og ud. Du kan godt begynde at glæde dig.

“Jeg troede faktisk ikke, at at en erfaren hund som mig, kunne lære ret mange nye ting. MEN uddannelsen har givet mig en helt ny indgangsvinkel til ALT. Min tilgang til kunderne er blevet mere sikker, mere professionel – og kunderne suger det til sig.”

Lillian Gaardsvig

Butikschef

“Efter uddannelsen, er det blevet nemmere at lange varer over disken. Jeg kan nu lynhurtigt spotte kundens stilkerne, og derfor hive de rigtige styles ned fra hylden. Desuden er jeg blevet meget bedre til at se hvilke snit, der klæder hvilke mennesker.”

Isabella Ecklon

Salgsassistent

“Det var personlighedsudviklende. Før uddannelsen turde jeg dårligt sige noget i stort selskab. Efter endt forløb, har jeg været på hele tiden og bl.a. undervist for 100 mennesker med stor sikkerhed. som lyttede med stor interesse.”

Annika Johansen

Selvstændig stylecoach 

Betal på en gang
og spar 1.500 kr!

Vælger du at betale på en gang sparer du 1.500 kr.

17.910 kr.

Betal på-en-gang-pris:

16.400 kr.

Og ja da, du kan betale i 6 rater over 6 månder:

2.985 kr. pr. måned

(Adskillige tidligere deltagere har tjent raterne hjem via testkunder undervejs i uddannelsen. Det kan du med garanti også gøre)..

Og nu kommer det bedste:

Du behøver ikke at sige dit nuværende job op for at lave stylesessions. Rigtig mange tager Stylecoach-uddannelsen ved siden af deres job. Og mange bliver i deres job – men bruger uddannelsen til at tjene ekstra penge ved siden af.

Kort sagt: Du kan stylecoaches i fritiden – og tjene en klækkelig merindtægt. 

“Det er vildt! Allerede inden uddannelsen var færdig, havde jeg tjent over halvdelen af den hjem – alene på testkunderne.”

Charlotte Falslund

Butiksejer

 Jeg har flere og større ekspiditioner i butikken, end før jeg startede på Stylecoach uddannelsen. Det typiske salg pr. kunde er i dag på 6-7.000 kr. og ofte meget mere. “

Susanne S. Pedersen

Butikschef

Jeg tog uddannelsen fordi tøj, stil og mennesker altid har haft min store interesse og jeg ville have papiret – ville have lov til at kalde mig stylist. Det første år efter jeg blev færdig som stylecoach arbejdede jeg freelance. Pludselig dukkede stillingen som leder af Magasins Personal Shoppers op. Jeg ansøgte og fik jobbet.

Zennie Storm

Tidl. leder af Magasins Personal Shoppers

Jeg har fundet min rette hylde. Jeg spinder simplethen som en lille kat, når jeg er i gang med kunderne – og så hardet været en rejse for mig selv. Man kommer lidt og tror; ‘Jeg kan sgu godt det her i forvejen’, men der har bare være SÅ mange ting, som har været en gave. Jeg er MEGET glad for, at jeg tog uddannelsen.

Camilla Jensby

Selvstændig

Se her, hvilke døre, der åbner sig for dig, når du er certificeret stylecoach:

Der er stor efterspørgsel på dygtige stylister – se her, hvor mange fantastiske muligheder, der åbner sig for dig, når du er certificeret Stylecoach.

  • Du kan blive ansat som stylist og personlig shopper i butikker som fx Magasin, Illum, Companys, Bahne eller H&M
  • Er du allerede ansat (eller driver du din egen forretning) kan du udvide med specialiseret stil-rådgivning. Er du fx frisør, optiker, kosmetolog kan du tilbyde stylessessions.
  • Du kan blive stylist – ansat eller på freelancebasis – for fx Danmarks Radio, TV2, TV3 og mange af de store produktionsselskaber.
  • Du kan søge job på de store magasiner – fx Alt For Damerne, Femina, Costume, Eurowoman etc.
  • Du kan gøre karriere som stylist på det kraftigt stigende online-handelsmarked, som i dag bruger stylister og personal shoppere til at rådgive deres kunder.
  • Du kan springe ud som selvstændig stylist – og tilbyde garderobetjek, shopping og stylesessions.
  • Du kan holde foredrag, workshops og kurser – du kan endda skrive og få udgivet bøger på forlag.

Vi vil elske også at uddanne dig til en fantastisk dygtig stylecoach

(Jo, vi lover, at du også kan lære det her)

Kom i gang med det samme.
Du vil med garanti opleve et ‘før’ og et ‘efter.

Amanda fik ny karriere i -London

Efter endt uddannelse, gik Amanda fra at være slagsassistent i Imorco, til at udleve sin drøm om at style musike videoer og rockstjerner, hos en fashionfotograf i London

Helle kvittede sit job – og startede sin drømmebusiness

Tidl. salgsassistent Helle Bille var med på et af de første hold på stylecoach uddannelsen. Her fik hun modet og troen på at hun kunne åbne sin egen business, som kører succesfuldt nu på 12. år

Anette var frisør nu styler hun modeller – og indretter boliger

Anette, holder nu både foredrag og workshops – og style både mennesker og modeller til photoshoot. Hun har også indgået et samarbejde med en ejendomsmæglerkæde, om at indrette boliger efter stilkerne-metoden

Anne Walgren

Frisør

Jeg har lært fantastisk meget om mig selv og hvordan jeg skal gribe min kunder an – og det ikke kun i forhold til styling. Jeg har fået et helt nyt syn på hvordan man taler til kunder og hvordan jeg kan coache mine kunder, så de kan hjælpe sig selv. Jeg kan anbefale uddannelsen til alle, som vil videre indenfor branchen.

Janni Skjødt

Selvstændig Stylecoach

At tage uddannelsen har været en forvandlingsrejse for mig. Jeg har både udviklet mig fagligt, selv om jeg ikke troede, at jeg kunne lære så pokkers meget, eftersom jeg har været i butik i mange år. Rent personligt er jeg blevet klar over hvad jeg vil med mit arbejdsliv. Jeg er blomstret op og blevet meget mere selvsikker.

Pernille Winger

Salgsassistent

Uddannelsen har givet mig en fantastisk dejlig sikkerhed når jeg står overfor en kunde.

Ja, faktisk føler jeg mig nærmest helt høj, når jeg mærker den lykke, jeg simpelthen giver kunden. For jeg kan mærke, at man giver REN lykke til kunderne.

Uddannelsen består af 5 inspirerende ‘how-to’-moduler, der guider dig trygt og sikkeret i mål