fbpx

FORNY DIN GARDEROBE FOR 0 KRONER!

Tinis Garderobe-Booster

Vil du aflyse tøjkrisen?

Har du dårlig samvittighed over ALT det tøj, du har hængende i skabet, som du IKKE får brugt?

Har du aldrig noget at tage på, selv om klædeskabet bugner af tøj?

Drømmer du om mere sammenhængende garderobe, hvor du kan kombinere alt på kryds og tværs?

Kunne du tænke dig et nyt spejlbillede at sige godmorgen til?

Ja?

Så er minikurset
‘Tinis Garderobe-booster’
skræddersyet 
til lige præcis dig.

Online minikurset hvor stylist og mastercoach Tini Owild, giver dig 5-trins metoden der gør det til en fornøjelse at åbne dit klædeskab hver morgen. Metoden er universel og kan bruges af ALLE uanset alder, højde og drøjde. Aflys tøjkrisen og lav stor forandring med det, du allerede har i skabet – uden at bruge en krone.

Jeg har fået dobbelt så mange outfits i mit skab uden at bruge en krone. Kurset har også givet mig langt større fokus på hvilke pieces jeg søger til at optimere min stil. Jeg har fået kontrollen over min garderobe tilbage.

Anne-Mette Thordal

Lyder det allerede helt fantastisk – men i tvivl om minikurset er lige dig?

Lav dit eget lyn-tjek her:

Kurset er for dig, der:

 • Har masser af tøj – men aldrig noget at tage på
 • Stadig leder efter den helt unikke stil, der lige er dig
 • Ender i de samme (2-3) sæt, fordi det virker uoverskueligt at finde på nyt
 • Bliver ved med at købe nyt i håbet om at NU lykkes det
 • Har dårlig samvittighed over ALT det tøj, du har, som du IKKE får brugt
 • Synes at dit spejlbillede har været det samme så længe, at du spekulerer på om du overhovedet kan se anderledes ud
 • Føler dig OK, men savner følelsen af at føle dig rigtig lækker

Når du har taget kurset ved du:

 • Hvordan du bruger dit tøj på adskillige nye måder og laver nye fede kombinationsmuligheder, med det du har i klædeskabet

 • Hvordan du på sikker vis udfordrer gamle vaner og slipper usikkerheds-følelsen, fordi du kender fremgangsmetoden til at forny ethvert sæt med stilsikker hånd

 • Hvad der skal til for at få mere kant og personlighed, som er en øjenåbner for de fleste

 • Hvorfor du ikke altid behøver at købe nyt, men kan forny dit look ved at få genbrugt alle de lækre ting, du allerede nu har i din garderobe

 • Hvor forsvindende lidt der skal til for, at du får mange flere looks at jonglere med. Det handler bare om at kende den enkle 5-trins metode

Metoden kan bruges af ALLE uagtet alder, højde, drøjde
og uanset hvilken stil du har.

Tilfredshedsgaranti!
7 dages pengene returret, hvis du ikke er tilfreds.

Klar til at aflyse din tøjkrise?

Få metoden der har løftet tusindvis af kvinders stil og selvtillid, flere niveauer OP

Det her er ikke bare et kursus; det er METODEN. 

Jeg har rådgivet mange tusind kvinder siden 2007, både via foredrag, workshops, e-kurser, bøger, uddannelse og personlige stylinger.

Og det her er METODEN som jeg altid selv bruger når jeg rådgiver – fordi den VIRKER og gør det nemt for dig, at løfte din stil.

Følger du metoden har du på UNDER 2 timer lavet mindst 5-10 nye topfede sæt, med det du allerede nu har i dit klædeskab.

Jeg har ikke haft en eneste tøjkrise siden. Jeg føler mig lækker hver dag, og det bemærkes af mine omgivelser. ELSKER at springe ud af sengen og hoppe i klædeskabet om morgenen.

Anne Deppe

Men det stopper ikke her …
du får også disse 3 herlige bonusser med:

BONUS #1

Plug ‘n’ play manual. Nem og overskuelig 5 steps manual, som du går frem efter, når du skal bruge metoden foran dit klædeskab. Lige til at printe ud.

BONUS #2

Din tøjkrise er aflyst. Du får nemlig en overskuelig ugeplan, hvor du sætter foto ind af alle de nye sæt du får lavet, så du altid ved hvad du skal tage på. 

BONUS #3

Shoppingguide, med mine 3 bedste råd til at købe rigtigt ind, så du ikke (igen) køber MERE, men kun tilføjer det, der vil gøre en forskel i din garderobe, fordi du nu
har en plan.

Mød mig, din guide og underviser: 

Stylist og mastercoach
Tini Owild

Jeg hedder Tini Owild og er stylist og mastercoach. Min store passion er at pakke mennesker ud, ikke kun flot ind.
Jeg tror på at ALLE kan få følelsen af lækkerhed, uagtet alder, højde, drøjde og budget.

Jeg har over 25 års erfaring som professionel stylist og har bl.a. undervist virksomheder som Companys, L’Oreal, Nivea, og været personlig stylist for bl.a. Lis Sørensen, Lone Dybkjær, Emilia van Hauen, Sofia Manning og Sofie Lassen-Kahlke.

Siden 2008 har jeg uddannet flere hundrede stylecoaches. Stylecoach-uddannelse er resultatet af mine samlede erfaringer, serveret for dig i lærerige moduler, hvor hvert modul har sit specielle fokus og tema.

Desuden er jeg forfatter til bestseller-bøgerne Stylecoaching – 6 Trin til Din Personlige Stil, fra forlaget Thaning & Appel og Fra Ok til Lækker, i samarbejde med Schwartzkopf.

De mest stillede spørgsmål:

Hvornår får jeg adgang til kurset?
Lige så snart du har tilmeldt dig, får du en mail med et link til kurset, så du kan komme i gang med det samme eller hvornår det passer dig.

Hvad med teknikken?
Kan du finde ud af at betjene din mobiltelefon og gå på netbank, så er kurset med garanti nemmere at gå til. Og hvis der skulle opstå noget, så skriver du bare en mail til mig, så kigger jeg på det.

Hvor længe har jeg adgang til kurset?
Kurset er dit til ‘evigt eje’. Og du kan se videoerne og alt materialet, lige så mange gange du lyster, lige der hvor du er og præcis når det passer dig.

Hvad hvis jeg fortryder mit køb?
Jeg samler kun på glade kunder. Derfor tilbyder jeg at du kan få dine penge retur inden for 7 dage efter dit køb, hvis du ikke er tilfreds. Skriv en mail til info@stylewise.dk så ordner vi det.

Jeg er blevet meget mere sikker i at bruge mit tøj på mange forskellige måder. Med enkle stykker tøj, kan jeg ændre udtryk og have et nyt look på hver dag. Og jeg vil helt sikkert få et betydeligt mindre tøjbudget.

Lone Eriksen

Metoden der aflyser din tøjkrise (og dårlige samvittighed), løfter din stil og selvtillid flere niveauer, så du kan gå både lækker OG stilsikker ud ad døren