fbpx

GRATIS WEBINAR

STILKERNE-METODEN

Din genvej til mere indtægt, ny karriere – og et sjovere
og mere meningsfyldt arbejdsliv.

KLIK PÅ KNAP OG KOM I GANG!

BRUG FOR EN SNAK?

Så klik på knappen og book en samtale med mig, hvor jeg svarer på alt det,
du har på hjertet

Stylecoach-uddannelsen er den eneste stylist-uddannelse i Danmark, der forener styling (det ydre) med coaching (det indre).

En powerfuld og helt unik kombination, der gør dig til meget mere end ‘bare’ stylist. Som stylecoach bliver du ekspert i den særlige disciplin, som kun få mestrer:

At style og rådgive mennesker indefra og ud, så de oplever
den forvandling, de ønsker.

Vi kalder det at pakke mennesker ud – før vi pakker dem ind.

“Det er helt vildt! … Allerede inden uddannnelsen var færdig, havde jeg tjent over halvdelen af den hjem.

Charlotte Falslund

Butiksejer

“Jeg valgte stylecoach-uddannelsen fordi hele tankegangen tiltaler mig rigtig meget. Det at mikse coaching med styling gjorde hele udslaget for mig. Det er en meget fin parallel til mit arbejde som frisør, hvor det jo også netop handler om at finde frem til det, der passer den enkelte. Det handler ikke om at tænke i mode, men stilkerner, typer og personligheder.”

Rikke Beck

Frisør

“At tage uddannelsen har givet mig en indre styrke til at udvikle min egen forretning, hvor jeg hver dag laver det, jeg elsker og brænder for: At hjælpe og løfte andre kvinder, med udgangspunkt i deres stil, – så de kan rykke sig og opnå den forandring, de drømmer om.”

Gitte Norlyk

Selvstændig

Lyder det allerede helt fantastisk –

men i tvivl om uddannelsen er for lige netop dig?

Lav dit eget lyn-tjek lige her:

Stylecoach uddannelsen er for dig, der …

  • Elsker mennesker, mode, stil og styling – men savner konkrete færdigheder for at kunne rådgive professionelt og kompetent
  • Allerede arbejder med mennesker, mode og stil – fx som salgsassistent, frisør, kosmetolog eller makeup-artist, men drømmer om at kunne rådgive kunden mere individuelt og hele vejen rundt
  • Kommer fra en helt anden branche, men altid har haft interessen for mennesker, stil og styling og nu vil gøre noget ved det
  • Gerne vil hæve din omsætning og bruge personlige rådgivning som et ekstraordinært tilbud/plusprodukt i din forretning

Og nu kommer det bedste:

Du behøver ikke at sige dit nuværende job op for at lave stylesessions.
Mange bliver i deres job – men bruger uddannelsen til at tjene ekstra penge ved siden af.


Kort sagt:
Du kan stylecoaches i fritiden – og tjene en klækkelig merindtægt.

Zennie Storm

Leder af magasin personal shoppers

Jeg tog uddannelsen fordi tøj, stil og mennesker altid har haft min store interesse og jeg VILLE have papiret – ville have lov til at kalde mig stylist. Det første år efter jeg blev færdig som stylecoach arbejdede jeg freelance. Pludselig dukkede stillingen som leder af Magasins Personal Shoppers op. Jeg ansøgte og fik jobbet! ”

Camilla Jensby

Selvstændig stylecoach

Jeg har fundet det rette hylde. Jeg spinder simpelthen som en lille kat, når jeg er i gang med kunderne – og så har det været en rejse for mig selv. Man kommer lidt og tror; ‘Jeg kan sgu godt det her i forvejen’, men der har bare været så mange ting, som har været en gave. Jeg er MEGET glad for, at jeg tog uddannelsen.

ANNA WALGREN
Frisør

Jeg har lært fantastisk meget om mig selv og hvordan jeg skal gribe min kunder an – og det ikke kun i forhold til styling. Jeg har fået et helt nyt syn på hvordan man taler til kunder og hvordan jeg kan coache mine kunder, så de kan hjælpe sig selv. Jeg kan anbefale uddannelsen til alle, som vil videre indenfor branchen.

JANNI SKJØDT
Selvstændig Stylecoach

At tage uddannelsen har været en forvandlingsrejse for mig. Jeg har både udviklet mig fagligt, selv om jeg ikke troede, at jeg kunne lære så pokkers meget, eftersom jeg har været i butik i mange år. Rent personligt er jeg blevet klar over hvad jeg vil med mit arbejdsliv. Jeg er blomstret op og blevet meget mere selvsikker.

PERNILLE WINGER
Salgsassistent

Uddannelsen har givet mig en fantastisk dejlig sikkerhed når jeg står overfor en kunde.

Ja, faktisk føler jeg mig nærmest helt høj, når jeg mærker den lykke, jeg simpelthen giver kunden.

For jeg kan mærke, at man giver REN lykke til kunderne.