TILMELDINGEN ER ÅBEN NU!

Bliv Certificeret
Stylecoach

Danmarks eneste online stylist uddannelse, der kombinerer styling med coaching

Forvandl, forny (eller genforelsk) dig i dit arbejdsliv:

Bliv Stylecoach – og lær den særlige disciplin at klæde mennesker på ved at coache deres personlighed frem. Tag uddannelsen lige når og hvor det passer dig. Vi har åben for tilmelding til forårsholdet NU – men kun i en kortere periode. Misser du tilmeldingsperioden, er der ikke andet at gøre end at vente, til vi åbner igen.

 • Kunne du tænke dig at løfte mennesker via meningsfuld stilrådgivning, der er alt andet end overfladisk?
 • Ville det være en kæmpe faglig (og personlig) fornøjelse for dig at leve af at style mennesker, så de ikke bare ‘ser godt ud’, men også oplever en stærk indre forvandling?
 • Vil du fylde dine arbejdsdage med energi, kreativitet og glade kunder, der bliver ved med at vende tilbage til dig – fordi du gør en reel, og helt fantastisk, forskel for dem?
 • Og vil du som en kæmpe sidegevinst samtidig gerne udvikle og forny dig selv og din egen personlige stil – indefra og ud?

 

Ja?

Så er stylecoach-uddannelsen
håndbygget til lige præcis dig:

Stylecoach-uddannelsen er den eneste stylist-uddannelse i Danmark, der forener styling (det ydre) med coaching (det indre).

En powerfuld og helt unik kombination, der gør dig til meget mere end ‘bare’ stylist. Som stylecoach bliver du ekspert i den særlige disciplin, som kun få mestrer:

At style og rådgive mennesker indefra og ud, så de oplever
den forvandling, de ønsker.

Vi kalder det at pakke mennesker ud – før vi pakker dem ind.

Se her, hvad forskellen på en stylist og en stylecoach er:

(og test selv hvilken rådgivningsstil, der vil give mest glæde
– og flest glade kunder for dig):

Klar til at adskille dig fra mængden af stylister – og blive stylecoach (aka kundernes foretrukne ‘go to’-ekspert)?

“Jeg valgte stylecoach-uddannelsen fordi hele tankegangen tiltaler mig rigtig meget. Det at mikse coaching med styling gjorde hele udslaget for mig. Det er en meget fin parallel til mit arbejde som frisør, hvor det jo også netop handler om at finde frem til det, der passer den enkelte. Det handler ikke om at tænke i mode, men stilkerner, typer og personligheder.”

Rikke Beck

Frisør

“At tage uddannelsen har givet mig en indre styrke til at udvikle min egen forretning, hvor jeg hver dag laver det, jeg elsker og brænder for: At hjælpe og løfte andre kvinder, med udgangspunkt i deres stil, – så de kan rykke sig og opnå den forandring, de drømmer om.”

Gitte Norlyk

Selvstændig

Lyder det allerede helt fantastisk –

men i tvivl om uddannelsen er for lige netop dig?

Lav dit eget lyn-tjek lige her:

Stylecoach uddannelsen er for dig, der …

 • Elsker mennesker, mode, stil og styling – men savner konkrete færdigheder for at kunne rådgive professionelt og kompetent
 • Drømmer om en karriere som selvstændig stylist og gerne vil skille dig ud på markedet fra dag ét, med et certificeringsbevis
 • Allerede arbejder med mennesker, mode og stil – fx som salgsassistent, frisør, kosmetolog eller makeup-artist, men drømmer om at kunne rådgive kunden mere individuelt og hele vejen rundt
 • Gerne vil hæve din omsætning og bruge personlige rådgivning som et ekstraordinært tilbud/plusprodukt i din forretning

 • Er blogger, YouTuber, influencer – og vil inspirere dine følgere mere personligt og tiltrække endnu flere

 • Er ’between jobs’ og vil forbedre dine jobmuligheder med en ekstra trumf på CV’et

 • Kommer fra en helt anden branche, men altid har haft interessen for mennesker, stil og styling og nu vil gøre noget ved det

 • Selv drømmer om en transformation, der vil få dig til at shine, både på det ydre og indre plan

Zennie Storm

Leder af magasin personal shoppers

Jeg tog uddannelsen fordi tøj, stil og mennesker altid har haft min store interesse og jeg VILLE have papiret – ville have lov til at kalde mig stylist. Det første år efter jeg blev færdig som stylecoach arbejdede jeg freelance. Pludselig dukkede stillingen som leder af Magasins Personal Shoppers op. Jeg ansøgte og fik jobbet! ”

Camilla Jensby

Selvstændig stylecoach

Jeg har fundet det rette hylde. Jeg spinder simpelthen som en lille kat, når jeg er i gang med kunderne – og så har det været en rejse for mig selv. Man kommer lidt og tror; ‘Jeg kan sgu godt det her i forvejen’, men der har bare været så mange ting, som har været en gave. Jeg er MEGET glad for, at jeg tog uddannelsen.

Når du har taget uddannelsen mestrer du:

 • Det altafgørende værktøj bag enhver vellykket stylerådgivning: Stilkernerne®. Værktøjet der er nøglen til at få alle mennesker til at shine

 • De powerfulde Metoder til Kant – så du, med garanti, kan give enhver kunde kant og personlighed, uanset alder, højde, drøjde og budget

 • De enkle og bæredygtige principper til opbygning af garderoben med færre, men nu de helt rigtige styles

 • At gennemføre professionelle style-sessions, hvor du altid har overblikket, samtidig med at kunden føler sig i sikre og kompetente hænder

 • Det stylecoachende mindset, som adskiller dig fra mængden af stylister og gør dig til en ganske særlig rådgiver

Du ved også, hvordan du:

 • Finder kundens stilkerne, og hvorfor det er alfa omega for at løfte kunden videre med deres personlige stil

 • Fremhæver og nedtoner forskellige kropsformer på de mest fordelagtige måder, så kunden føler sig godt tilpas

 • Bruger accessories til at skabe flere forskellige looks – også når kunden ikke er vant til at bruge ret mange

 • Med få stykker tøj, kan lave mange forskellige kombinationer, som vil være en øjenåbner for de fleste

 • På en nem og enkel måde vejleder kunderne i brug af farver – også farver som sort, hvid og grå

 • Hjælper kunderne til at købe det rigtigt ind og undgå de mange dyre fejlkøb

“Efter uddannelsen, er det blevet nemmere at lange varer over disken. Jeg kan nu lynhurtigt spotte kundens stilkerne, og derfor hive de rigtige styles ned fra hylden. Desuden er jeg blevet meget bedre til at se hvilke snit, der klæder hvilke mennesker.”

Isabella Ecklon

Salgsassistent

Jeg troede faktisk ikke, at at en erfaren hund som mig, kunne lære ret mange nye ting. MEN uddannelsen har givet mig en helt ny indgangsvinkel til ALT. Min tilgang til kunderne er blevet mere sikker, mere professionel – og kunderne suger det til sig.”

Lillian Gaardsvig

Butikschef

Uddannelsen består af 5 inspirerende ‘how to’-moduler, der guider dig trygt og sikkert i mål

ANNA WALGREN
Frisør

Jeg har lært fantastisk meget om mig selv og hvordan jeg skal gribe min kunder an – og det ikke kun i forhold til styling. Jeg har fået et helt nyt syn på hvordan man taler til kunder og hvordan jeg kan coache mine kunder, så de kan hjælpe sig selv. Jeg kan anbefale uddannelsen til alle, som vil videre indenfor branchen.

JANNI SKJØDT
Selvstændig Stylecoach

At tage uddannelsen har været en forvandlingsrejse for mig. Jeg har både udviklet mig fagligt, selv om jeg ikke troede, at jeg kunne lære så pokkers meget, eftersom jeg har været i butik i mange år. Rent personligt er jeg blevet klar over hvad jeg vil med mit arbejdsliv. Jeg er blomstret op og blevet meget mere selvsikker.

PERNILLE WINGER
Salgsassistent

Uddannelsen har givet mig en fantastisk dejlig sikkerhed når jeg står overfor en kunde.

Ja, faktisk føler jeg mig nærmest helt høj, når jeg mærker den lykke, jeg simpelthen giver kunden.

For jeg kan mærke, at man giver REN lykke til kunderne.