fbpx

MASTERCLASS

STIL-KERNERNE

– Style Like a Pro

Dette er formlen til succesfuld
style-rådgivning – hver gang!

Alle mennesker har en stilkerne. 

Men de færreste mennesker kender deres egen unikke stilkerne. 

Og hvad værre er: 
Mange der arbejder med at stilrådgive aner slet ikke, at der findes en stilkerne-metode.

Er det et problem?

Ja, det er et gigantisk problem.

Hvorfor, får du svaret på når du læser videre.

“Jeg har fået meget mere personlighed. Mit visuelle udtryk er, med stor inspiration fra Tini, blevet klart mere nuanceret. Det føles enormt frit at jeg har fundet min stilkerne og tør vise hvem JEG er.”

Sofia Manning, CEO Manning Inspire

Stilkernen er:

Dér, hvor du føler dig ’hjemme’.
Dér, hvor du ser dig selv i spejlet, og tænker ’Damn, jeg ser godt ud’.

Dér, hvor dit indre og dit ydre passer 100% sammen.

Mange stilrådgivere aner slet ikke, at der findes

en stilkerne-metode.

Det er et gigantisk problem.

FORDI:

Styler du din kunde (eller dig selv) uden at tage afsæt i den rigtige stilkerne, kan det koste kunden tusindvis af spildte kroner på det forkerte tøj. For slet ikke at tale om din mistede indtægt, i form af gentagende returneringer og utilfredse kunder, der ikke kommer igen, fordi de har tabt tilliden til dig som rådgiver.

Giver det mening?

Ja!

Så er masterclassen
skræddersyet til lige præcis dig.

Masterclassen koster normalt 2.990 kr.

Slå til nu og få 50%!

Få adgang til mit unikke (og gennemtestede) framework: STIL-KERNERNE

Kom med på masterclassen, hvor du får formlen på min powerfulde metode, jeg selvfølgelig selv bruger, HVER gang, jeg har kunder

Stil-kernerne, har hjulpet tusindvis af kvinder med at shine. Når du kender stilkernerne, kan du hjælpe alle med at finde deres personlige stil, undgå de mange fejlkøb OG (endelig) komme i gang med at skrue op for lækkerheden.

Du får:

3 undervisningsvideoer [63 minutter i alt] så du kan finde både din og andres stil-kerne og style-dna-skema.

VIDEO #1

Du bliver introduceret til begrebet ‘stil-kernen’ og hvorfor det er altafgørende for dig som rådgiver, at kunne kende forskel på de forskellige stil-kerner

VIDEO#2

De 6 kvindelige stil-kerner. Du får en udførlig gennemgang af de 6 kvindelige stil-kerners karakteristika, både ved visuelle collager og skriftlig beskrivelse, lige til at downloade, så du kan spotte, lige præcis, hvilken stilkerne din kunde har

VIDEO #3

Find stil-kernen: Step by step øvelse. Sådan GØR du når du skal afdække kundens stil-kerne. Enkel og vigtig øvelse, der vil afsløre stil-kernen, så du er sikker på at du anbefaler lige nøjagtig de styles, der vil give kunden lækkerheds-følelsen

STYLE-DNA

Derudover får du også et style-dna-skema der hjælper dig med at få overblik over, hvilke stil-kerner kunden (eller du selv) bruger og i hvilken sammenhæng, de bruger dem, så de kan købe mere bevidst ind til deres garderobe

Men det stopper ikke her …
du får også disse 4 herlige bonusser med:

BONUS #1

Et er teori, noget andet er praksis. Derfor kommer du også med på en style-session og ser hvordan jeg selv bruger stilkerne-metoden, når jeg har kunder, så du kan kopiere min fremgangsmåde og selv komme i gang

BONUS #2

Inspirations-video, til hvordan du kan lave dine egne flotte stilkerne-collager, som du kan give til dine kunder og bruge til at vise forskellen på kernerne, visuelt

BONUS #3

Video, hvor du kommer med som fluen på væggen, når jeg underviser mine elever på stylecoach uddannelsen, i værktøjet stilkernerne. Hør hvilke spørgsmål de har og hvad jeg svarer

BONUS #4

Video, De 5 mandelige stilkerner. Gennemgang af de 5 mandelige stilkerners karakteristika, både ved visuelle collager og skriftlig beskrivelse, lige til at downloade, så du også kan vejlede mænd

Kom med nu, få mit unikke framework, STIL-KERNERNE, og formlen på den powerfulde metode jeg bruger, HVER gang, jeg har kunder.

Den VIRKER, giver dig sikkerhed og ikke mindst glade kunder.

Spar 50% lige nu!

Du får nemlig 50% rabat (hvis du slår til nu).

Masterclassen koster normalt 2.990 kr.

Men … det skal du ikke betale.

Du får hele masterclassen for kun 1.495 kr.

“At kende stilkernerne har givet mig selvtillid i at style andre (og mig selv), som jeg ikke havde før. Jeg kan mærke, at jeg KAN noget.”

Rikke Jepsen

Lyder det allerede helt fantastisk – men i tvivl om online-masterclassen er lige dig?

Lav dit eget lyn-tjek her:

Masterclassen er for dig, der:

 • Elsker mennesker, mode, stil og styling – men savner konkrete fremgangsmetoder, som giver dig sikkerhed i at style alle mennesker, så de kan shine
 • Allerede arbejder med mennesker, mode og stil – fx som salgsassistent, frisør, kosmetolog eller makeup-artist, men drømmer om at kunne inspirere kunden mere individuelt og hele vejen rundt
 • Trænger til ny inspiration og vinkler til at hæve din omsætning og bruge personlige rådgivning som et ekstraordinært tilbud/plusprodukt i din forretning
 • Kommer fra en helt anden branche, men altid har haft interessen for mennesker, stil og styling og nu vil kunne noget der gør en forskel for andre – og dig selv

Efter masterclassen:

 • Har du et knivskarpt billede af hvordan du bruger stilkernerne – og hvorfor det er helt afgørende for både dig og din kunde, at kende sin stilkerne
 • Kan du spotte alles stilkerne (også din egen)
 • Ved du hvorfor noget bestemt tøj giver den rigtige gode følelse, og hvorfor noget andet slet ikke gør
 • Ved du hvad der er det helt rigtige tøj at købe – og derved undgå de mange dyre fejlkøb
 • Ved du hvad der skal til for at folde sin personlige stil helt ud
 • Ved du præcist hvad der skal til for at skrue op for alle stilkerners lækkerhed

  Tilfredshedsgaranti!
  7 dages pengene returret, hvis du ikke er tilfreds.

  Kom med og få min altafgørende metode, der giver dig selvtillid og gør dine kunder til fans.

  Det her er ikke bare et kursus; det er MASTERCLASSEN. 

  Jeg har rådgivet tusindvis af kvinder siden 2003, både via foredrag, workshops, e-kurser, bøger, uddannelse og personlige stylinger. 

  Og stilkernerne er det værktøj som jeg ALTID selv bruger når jeg rådgiver – fordi det VIRKER og gør det nemt for dig at rådgive alle slags mennesker, med stor sikkerhed.

  Når du kender værktøjet og fremgangsmetoden, kan du sammensætte tøj, så alle føler lækre med lige præcis den stil de har.

  Snup dit tilbud her og få 50% i rabat INDEN det er for sent!

  “Det er blevet nemmere at lange varer over disken. Jeg kan nu lynhurtigt spotte kundens stilkerne, og derfor hive de rigtige styles ned fra hylden.”

  Isabella Ecklon

  Mød din guide og underviser: 

  Stylist og mastercoach Tini Owild

  Jeg hedder Tini Owild og er stylist og mastercoach. Min store passion er at pakke mennesker ud, ikke kun flot ind. Jeg tror på at ALLE kan få følelsen af lækkerhed, uagtet alder, højde, drøjde og budget. 

  Jeg har over 30 års erfaring som professionel stylist og har bl.a. undervist virksomheder som Companys, L’Oreal, Nivea, og været personlig stylist for bl.a. Lis Sørensen, Lone Dybkjær, Emilia van Hauen, Sofia Manning og Sofie Lassen-Kahlke.

  Siden 2008 har jeg uddannet flere hundrede stylecoaches. Stylecoach-uddannelse er resultatet af mine samlede erfaringer, serveret for dig i lærerige moduler, hvor hvert modul har sit specielle fokus og tema.

  Desuden er jeg forfatter til bestseller-bøgerne Stylecoaching – 6 Trin til Din Personlige Stil, fra forlaget Thaning & Appel og Fra Ok til Lækker, i samarbejde med Schwartzkopf.

  De mest stillede spørgsmål:

  Hvornår får jeg adgang til masterclassen?
  Lige så snart du har tilmeldt dig, får du en mail med et link til online masterclassen, så du kan komme i gang med det samme eller hvornår det passer dig.

  Hvad med teknikken?
  Kan du finde ud af at betjene din mobiltelefon og gå på netbank, så er kurset med garanti nemmere at gå til. Og hvis der skulle opstå noget, så skriver du bare en mail til mig, så kigger jeg på det.

  Hvor længe har jeg adgang til kurset?
  Online masterclassen er din til ‘evigt eje’. Og du kan se videoerne og alt materialet, så mange gange du lyster, lige der hvor du er og præcis når det passer dig.

  Hvad hvis jeg fortryder mit køb?
  Jeg samler kun på glade kunder. Derfor tilbyder jeg at du kan få dine penge retur inden for 7 dage efter dit køb, hvis du ikke er tilfreds. Skriv en mail til info@stylewise.dk så ordner vi det.

  Tilfredsheds-garanti!

  “Det har givet mig et andet syn på mig selv og mit klædeskab. Da jeg nu kender min stilkerne, hviler jeg mere i mig selv. Tror på, at jeg kommer til at gøre en forskel for mange kvinder, i det ganske land.

  Mariann Jensen

  Kom med nu og få min altafgørende metode, der giver dig selvtillid og gør dine kunder til fans.