fbpx

Og så til dit (måske) vigtigste spørgsmål:

Hvad koster det at blive Stylecoach?

Din investering i at få de transformerende værktøjer til et spændende, inspirerende og med garanti meningsfuldt arbejdsliv som professionel Stylecoach, er … hverken 100.000, 50.000 eller 20.000.

Din investering i at forvandle dit arbejdsliv og blive Stylecoach er:

17.910 Kr.

Det svarer til bare 5-6 stylesessions,
som du er godt klædt på til at udføre efter endt uddannelse.

Betal på én gang
– og spar 1.500 Kr!

Vælger du at betale på én gang,
sparer du 1.500 kr.

17.910 kr.

‘Betal på én gang’-pris:

16.400 Kr.

Og ja da: Du kan betale i 6 rater over 6 måneder:

2..985 kr. pr. måned

(Adskillige tidligere deltagere har tjent raterne hjem via testkunder undervejs i uddannelsen. Det kan du med garanti også gøre)..

Charlotte Falslund

Butiksindehaver

Det er vildt!

Allerede inden uddannelsen var færdig, havde jeg tjent over haldelen af den hjem – alene på testkunderne.

Susanne S. Pedersen

Butikschef

 Jeg har flere og større ekspiditioner i butikken, end før jeg startede på Stylecoach uddannelsen. Det typiske salg pr. kunde er i dag på 6-7.000 kr. og ofte meget mere.

Se her, hvilke døre, der åbner sig for dig, når du er certificeret Stylecoach:

Der er stor efterspørgsel på dygtige stylister – se her, hvor mange fantastiske muligheder, der åbner sig for dig, når du er certificeret Stylecoach:

  • Du kan blive ansat som stylist og personlig shopper i butikker som fx Magasin, Illum, Companys, Bahne eller H&M
  • Er du allerede ansat (eller driver du din egen forretning) kan du udvide med specialiseret stil-rådgivning. Er du fx frisør, optiker, kosmetolog kan du tilbyde stylessessions.
  • Du kan blive stylist – ansat eller på freelancebasis – for fx Danmarks Radio, TV2, TV3 og mange af de store produktionsselskaber.
  • Du kan søge job på de store magasiner – fx Alt For Damerne, Femina, Costume, Eurowoman etc.
  • Du kan gøre karriere som stylist på det kraftigt stigende online-handelsmarked, som i dag bruger stylister og personal shoppere til at rådgive deres kunder.
  • Du kan springe ud som selvstændig stylist – og tilbyde garderobetjek, shopping og stylesessions.
  • Du kan holde foredrag, workshops og kurser – du kan endda skrive og få udgivet bøger på forlag.

Zennie Storm

Leder af magasin personal shoppers

Jeg tog uddannelsen fordi tøj, stil og mennesker altid har haft min store interesse og jeg ville have papiret – ville have lov til at kalde mig stylist. Det første år efter jeg blev færdig som stylecoach arbejdede jeg freelance. Pludselig dukkede stillingen som leder af Magasins Personal Shoppers op. Jeg ansøgte og fik jobbet.

Camilla Jensby

Selvstændig stylecoach

 Jeg har fundet min rette hylde. Jeg spinder simplethen som en lille kat, når jeg er i gang med kunderne – og så har det været en rejse for mig selv. Man kommer lidt og tror; ‘Jeg kan sgu godt det her i forvejen’, men der har bare være SÅ mange ting, som har været en gave. Jeg er MEGET glad for, at jeg tog uddannelsen.

Vi vil elske også at uddanne dig til en fantastisk dygtig stylecoach.

(Jo, vi lover, at du også kan lære det her)

Kom i gang med det samme.
Du vil med garanti opleve et ‘før’ og et ‘efter.

Amanda fik ny karriere - i London

Efter endt uddannelse, gik Amanda fra at være salgsassistent i Imerco, til at udleve sin drøm om at style musikvideoer og rockstjerner, hos en fashion fotograf i London.

Anette var frisør. Nu styler hun modeller – og indretter boliger

Anette, holder nu foredrag, workshops – og styler både mennesker og modeller til photoshoot. Hun har også indgået et samarbejde med en ejendomsmæglerkæde om at indrette boliger efter stilkerne-principperne.

Helle kvittede sit job – og startede sin drømmebusiness

Tidl. salgsassistent Helle Bille var med på et af de første hold på stylecoach-uddannelsen. Her fik hun modet og troen på, at hun kunne åbne sin egen business, som kører succesfuldt på tiende år.

ANNA WALGREN
Frisør

Jeg har lært fantastisk meget om mig selv og hvordan jeg skal gribe min kunder an – og det ikke kun i forhold til styling. Jeg har fået et helt nyt syn på hvordan man taler til kunder og hvordan jeg kan coache mine kunder, så de kan hjælpe sig selv. Jeg kan anbefale uddannelsen til alle, som vil videre indenfor branchen.

JANNI SKJØDT
Selvstændig Stylecoach

At tage uddannelsen har været en forvandlingsrejse for mig. Jeg har både udviklet mig fagligt, selv om jeg ikke troede, at jeg kunne lære så pokkers meget, eftersom jeg har været i butik i mange år. Rent personligt er jeg blevet klar over hvad jeg vil med mit arbejdsliv. Jeg er blomstret op og blevet meget mere selvsikker.

PERNILLE WINGER
Salgsassistent

Uddannelsen har givet mig en fantastisk dejlig sikkerhed når jeg står overfor en kunde.

Ja, faktisk føler jeg mig nærmest helt høj, når jeg mærker den lykke, jeg simplethen giver kunden.

For jeg kan mærke, at man giver REN lykke til kunderne.