fbpx

“You can change the way you feel by changhing the way you dress.”

 

Tini Owild

“You can change the way you feel by changhing the way you dress.”

 

Tini Owild

Workshop med masterstylist Tini Owild

Giv jer selv en sjov og interessant dag, hvor Tini får sat gang i ‘butikken’. Glem alt om at sidde og laver notater på et stykke papir. På workshoppen er der tryk på ‘work’, hvor du blive sat i gang med sjove øvelser der gør det nemmere og mere enkelt, at style både dig selv og andre.

Se her hvad vi har på hylden af workshops

Har du spørgsmål eller specielle ønsker, er du velkommen til at ringe på +45 3326 1708, eller sende en mail på info@stylewise.dk og vi vender fluks tilbage. Priser aftales individuelt pr. arrangement.

STILKERNER

– Det handler om følelser, ikke om stil

På workshoppen bliver du trænet i at se hvilken ‘type’ din kunde er ved brug af værktøjet De 6 Stilkerner. Værktøjet hjælper dig til at blive en bedre og mere personlig rådgiver.

+ Læs mere:

Langt de fleste kunder shopper ikke efter nye sko, nyt tøj eller nyt tilbehør. De shopper (ubevidst) efter en bestemt følelse – og når de rammer den, kører de kreditkortet igennem og kommer ikke igen for at bytte, men for at købe mere – af dig.

På workshoppen her bliver du trænet i værktøjet De 6 Stilkerner, som gør det mere enkelt og nemmere at finde det, der giver din kunde den helt rigtige følelse.

Det bliver sjovere at rådgive. Du slipper for at hive ned fra hylder og bøjler i ét væk – og du får glade kunder, der rent faktisk kommer tilbage for at handler hos dig, fordi de føler sig set og mødt, som den de er.

METODER TIL KANT

– Få mere kant og personlighed

Lær at style med mere kant og kreativitet. På denne workshop får du udvidet værktøjskassen med de 6 Metoder til Kant, samt teknikker til nye, overraskende måder at style på.

+ Læs mere:

Det er sjældent bukserne på bøjlen, der får kunden til at købe. Eller skjorten på hylden.

Det er måden, butikken sætter tøjet sammen på, der får kunderne til at købe. Det tøj, kunderne ser i vinduerne, på ginerne – og det tøj, personalet i butikken selv har på. På denne workshop bliver du trænet i at sætte kendte ting sammen på nye måder.

Du bliver udfordret på tøjsammensætninger, farvekombinationer, mønsterkombinationer og accessories-mix – alt det der giver kant. 

KROP & SNIT

– Sådan styler du alle kroppe helt rigtigt – hver gang

Hvilke snit klæder hvilken krop? Hvad er do og hvad er absolut don’t? På denne workshop lærer du teknikkerne og reglerne (også de uskrevne). Og du bliver trænet i at afkode og style alle kropsformer. 

+ Læs mere:

På denne workshop lærer du teknikkerne og reglerne (også de uskrevne). Og du bliver trænet intensivt i at afkode og style kropsformer.

At kunne style din kunde så hun føler sig slank på trods af topmave, store lår og fyldig bagdel – eller det modsatte: så hun føler sig sensuel og kvindelig på trods af, at hun hverken har barm eller bagdel – er det bedste salgsværktøj, du kan have i hænderne.

Hvilke snit klæder hvilken krop?

Hvad er rigtigt og hvad er helt forkert?

Og hvor meget kan man snyde øjet, blot ved at klæde kroppen rigtigt på?

Det og meget mere får du svar på workshoppen.

STYLE AUTENTISK

– Klæd dig professionelt OG bevar din power

På workshoppen lærer du hvordan styler du din kunde autentisk til fx PR-foto eller portrætfoto, hvor det både handler om signalere seriøs business OG samtidig bevare personens autentisitet.

+ Læs mere:

Denne workshop henvender sig ikke kun til fotografer, men også frisører, stylister og andre fagpersoner, der arbejder med profilering af rigtige mennesker, ikke modeller.

På workshoppen lærer du hvorfor der skal noget forskelligt til for forskellige mennesker, for at opnå samme følelse (Fx hvorfor du og jeg føler os feminine på to vidt forskellige måder).

Og hvor lidt der skal til for at ændre en følelse og et udtryk, uden at din kunde mister sin autentisitet.

”Tini Owilds stylingtips er både meget underholdende og relevante for de fleste kvinder. Til vores Above & Beyond Society arrangement inspirerede Tini over 100 af vores medlemmer, som efterfølgende alle var topmotiverede til at komme hjem og gennemgå deres garderobe for at finde deres egne personlige stilkerner.”

Tine Willumsen

CEO Above & Beyond

Tini er super proff på den gode måde. Hun er energisk, humoristisk og ”på”. Hun tør bruge sig selv, og det gør, at der er tryghed og tillid i lokalet selv om det handler om noget så personligt som stil. Man går hjem med oplevelsen af at, der skal faktisk ikke så meget til for at nå lækker-niveauet. Vi glæder os til at møde dig igen!’

Kirsten E. Højrup

Booker Fof

Tini er topfaglig, super god formidler, humoristisk og ærlig. Du får et kærligt spark til at skrue op for både selvværd og selvtillid. At alt det med tøj kan være så enkelt og gøre så stor en forskel, kom godt nok bag på mig.’

Anne Zeibrandtsen

Booker FOF

”Tini opleves som en dybt kompetent og meget engageret kvinde med kant og humor.
Der er garanti for smil, indsigt og underholdning når hun går på scenen. 1000 tak for et inspirerende og nærværende dag.”

Tina Bojsen

Booker FOF

”Jeg har aldrig fået så mange positive tilbagemeldinger på et kursus, som jeg fik efter dette. Fantastisk kursus – andet er der ikke at sige til det.”

Tina Daniels

Retail manager hos Nielsens