fbpx

STYLIST UDDANNELSEN

På Stylecoach-uddannelsen bliver du stylist med en coachende indgangsvinkel. Det er derfor vi kalder det stylecoach. Det er en helt unik kombination, som Stylewise er det eneste akademi i Danmark der tilbyder. Stylecoach-uddannelsen forener de bedste ting fra to verdener: Mode, stil, og styling samt passionen for mennesker og rådgivning.

Bag uddannelsen står Tini Owild. Erfaren mastercoach og blandt Danmarks mest anerkendte stylister. Tini har siden 2008 uddannet flere hundrede stylecoaches på sit eget uddannelsesakademi. Stylecoach-uddannelse er resultatet af hendes samlede erfaringer, serveret for dig i lærerige moduler, hvor hvert modul har sit specielle fokus og tema.

Kom med på insiderlisten

Til dig, der: Elsker (eller drømmer om) at arbejde med mennesker, mode, stil.

Kom med her og få insiderviden og inspiration til at skrue op for lækkerheden.

Du starter med ‘what NOT to do’-miniserien:
Top 3 ting der skræmmer dine kunder langt væk.

STYLECOACH UDDANNELSEN ER FOR DIG DER:

  • Elsker mennesker, mode, stil og styling og savner konkrete færdigheder for at kunne rådgive professionelt og dybt kompetent
  • Drømmer om en karriere som selvstændig stylist og gerne vil skille dig ud på markedet fra dag ét som certificeret stylecoach
  • Allerede arbejder med mennesker, mode og stil – fx som salgsassistent, frisør, kosmetolog eller makeup-artist, men drømmer om at kunne rådgive kunden mere individuelt og hele vejen rundt
  • Gerne vil hæve din omsætning og bruge stylecoaching som et ekstraordinært tilbud/plusprodukt i din forretning
  • Er ’between jobs’ og gerne vil forbedre dine jobmuligheder med en ekstra trumf.
  • Bare gerne vil være stylecoach, fordi du altid har haft interessen for mennesker, stil og styling 


Tag uddannelsen online – OG TILPAS FORLØBET TIL DIN HVERDAG

Uddannelsen er bygget op af 5 moduler, som leveres til dig online. Modulerne består af top-konkrete videolektioner, du kan se præcis når og hvor du vil. Du får tilhørende øvelser og træninger, der får dig væk fra tastaturet, op af stolen – og i første omgang, ind foran dit eget klædeskab, hvor du bliver udfordret på tøjsammensætninger, farvekombinationer, mønsterkombinationer, accessories-mix og meget andet.

Du kommer til at udvide dit værktøjsbælte med teknikker og metoder til nye, overraskende måder at style på. Glæd dig til et forløb, der bliver ALT andet end kedeligt og stillesiddende.

Zennie fik drømmejobbet

“Uddannelsen tog jeg fordi tøj, stil og mennesker altid har haft min store interesse og jeg VILLE have papiret – ville have lov til at kalde mig stylist. Det første år efter jeg blev færdig som stylecoach arbejdede jeg freelance. Pludselig dukkede stillingen som leder af Magasins Personal Shoppers op. Jeg ansøgte og fik jobbet! Og jeg er ret overbevist om, at det var afgørende, at jeg havde taget uddannelsen.” Zennie

Dina blev 10 år yngre

“Værktøjerne vi får på uddannelsen virker og er top effektive i praksis.

Ved at deltage på uddannelsen har jeg udviklet mig både personligt og fagligt, fået en hel bunke nye kolleger og ny energi i mit arbejdsliv.

Jeg er blevet 10 år yngre og nyder mit nye arbejdsliv.” Dina Bergstrøm

Nu arbejder Gitte med det hun brænder for

“At tage uddannelsen har givet mig en indre styrke til at udvikle min egen forretning, hvor jeg hver dag laver det, jeg elsker og brænder for:
At hjælpe og løfte andre kvinder, med udgangspunkt i deres stil, – så de kan rykke sig og opnå den forandring, de drømmer om.Det er det bedste jeg har gjort.” Gitte Norlyk

UDDANNELSEN ÅBNER MANGE DØRE

Med uddannelsen på cv’et kan du forbedre dine jobmuligheder.

Du kan blive stylist, personal shopper i butikker som f.eks.; Magasin, Illum, Companys, Bahne eller H&M, eller forbedre dine jobmuligheder hvis du søger job som salgsassistent.

Er du mere interesseret i mediebranchen, åbner Stylecoach-uddannelsen også op for, at blive stylist for Danmarks Radio, TV2, TV3 og for mange af de store produktionsselskaber. Herunder er der naturligvis også mediehusene, som laver de kendte magasiner som Alt For Damerne, Femina, Costume, Eurowoman etc.

Så er det også værd, at nævne det hastigt stigende online-handelsmarked, som bruger stylister og personal shoppere til at rådgive deres kunder. Sidst men ikke mindst, kan du springe ud som selvstændig stylist og tilbyde foredrag, workshops og personlige stylesessions, eller blive blogger eller influencer.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 3326 1708 eller info@stylewise.dk

Her kan læse hvad uddannelsen førte til for disse tre kvinder, der alle er certificeret Stylecoach.

Amanda fik ny karriere - i London

Stylecoach

Efter endt uddannelse, gik Amanda fra at være salgsassistent i Imerco, til udleve sin drøm om at style musikvideoer og rockstjerner, hos en fashion fotograf i London.

Nye forretningsmuligheder åbnede sig for Anette

Stylecoach

Anette som var frisør. Holder nu foredrag, workshops og styler både mennesker og modeller til photoshoot og har indgået et samarbejde med en ejendomsmæglerkæde, om at indretter boliger efter stilkerne-principperne, et værktøj du får på uddannelsen.

Helle startede sin drømmebusiness

Stylecoach

Tidl. salgsassistent Helle Bille, var med på et de første hold på stylecoach uddannelsen. Her fik hun modet og troen på, at hun kunne åbne sin egen business, som kører succesfuldt på tiende år.

FORSKELLEN PÅ STYLING OG STYLECOACHING

Du styler når du har fokus på at løse en opgave eller nå et bestemt mål. Du stylecoacher når du har fokus på mennesket!

På Stylecoach-uddannelsen bliver du stylist med en coachende indgangsvinkel. Det er derfor vi kalder det stylecoach. Det er en helt unik kombination, som Stylewise er det eneste akademi i Danmark der tilbyder. Stylecoach-uddannelsen forener de bedste ting fra to verdener: Mode, stil, og styling samt passionen for mennesker og rådgivning.

Stylecoaching kan mærkes inden og ses uden på

Tini Owild har ud fra sin mangeårige erfaring fra hendes utallige en-til-en style sessioner, udviklet helt unikke stylecoachende værktøjer og metoder der gør dig i stand til, ikke blot at pakke folk flot ind, men også til at folde dem helt ud, så de opnår den forvandling de ønsker. 

Når dine kunder er glade og tilfredse, kommer de igen og handler for mere. Det er uanset om du sælger briller, tørklæder eller drømmer om at blive personlig stylist.

Du kan både bruge Stylecoach-uddannelsen, hvis du arbejder i butik og ønsker at højne din ekspertise, dit salg og din kundetilfredshed eller hvis du har en stylist-spirer gemt i maven.

Få det bedste frem i andre

Tini Owild er uddannelsesleder på Stylecoach-uddannelsen og har mange års erfaringer som stylist, som hun generøst deler ud af.
Stylewise tilbyder et målrettet uddannelsesforløb, hvor du bliver undervist i, hvordan man pakker mennesker ud fra inderst til yderst. Med Stylecoach-uddannelsen bliver du professionel i kunsten i, at få det bedste frem i andre.

Susanne S. Pedersen

butikschef

Jeg har helt sikkert flere større ekspeditioner, end før jeg startede på uddannelsen. Typisk salg til 6-7.000 kr. eller meget mere.

Charlotte Falslund

butikschef

Det er vildt! Allerede inden uddannelsen var færdig, havde jeg tjent over halvdelen af den hjem – alene på prøvekunderne.

Lillian Gaardsvig

butikschef

Jeg sidder med ansvaret for at købe ind for over 1 million kroner i hver sæson – det er et stort ansvar, som jeg føler mig langt bedre klædt på til, efter at have taget uddannelsen.

DIN NYE KARRIERE SOM STYLECOACH ER TÆTTERE PÅ END DU TROR

Der er stor efterspørgsel på dygtige stylister i hele branchen. Kan du se dig selv arbejde som Stylecoach? Så vil vi se frem til at se dig, som et af de nye talenter på stylecoach-uddannelsen. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 3326 1708 eller info@stylewise.dk