fbpx

Forvandle, forny (eller genforelsk) dig i dit arbejdsliv

Alt kan ske – også det du ikke lige så komme. Dine vildste drømme kan faktisk gå i opfyldelse. Siden vi startede stylist uddannelsen i 2008, har vi certificeret mange hundrede elever. Her kan du læse hvad det skete i et par af vores stylecoaches liv, efter endt uddannelse. Læs deres fantastiske historier her.

Kan man leve af at shoppe … sådan professionelt?

Kan man leve af, ja – at shoppe? Og ja dada. Spørg bare Zennie Bonde her. For år tilbage tog hun i aldre af 38 Stylecoach uddannelsen og pludseligt, dukkede drømmejobbet op.

Godt et år senere fik hun fingre i et job, som de fleste piger/kvinder ville sukke dybt og inderligt efter: Som power-shopper i Magasin. Hvor Zennie ikke bare shoppede med kunderne. Det var hende der havde ansvaret for at hele Magasins Personal Shopper-koncept.

Det var hende der ledede de 10 personal shoppers, som var ansat på Kgs. Nytorv i København, i Lyngby, Fields, Århus og Odense. Og det var hende, der ansatte nye af slagsen.

Læs her hvorfor hun selv mener, at hun sikkert aldrig havde fået jobbet uden det der papir på, at hun er certificeret stylecoach.

Anette styler nu – både mennesker – og boliger

Forestil dig at du står i en stor patriciervilla. Du tænder lyset i stagerne. Retter på puderne. Sætter blomster i vasen. Ikke hjemme hos dig selv .. Nej, ude hos en kunde der betaler dig for at bytte rundt på sofa og spisebord, så det hele kan se indbydende og lækkert ud, når ejendomsmægleren holder åbent hus.

I dag er det Anettes verden. Og liv. Alt sammen fordi hun tog stylecoach uddannelsen. Den 43-årige kvinde, som er født og opvokset i Vejle arbejder med at style modeller til shows, lave makeovers og ja – style boliger.

Alt sammen fordi, hun brugte 6 måneder (imens hun passede sit frisørjob) af sit liv på at uddanne sig til stylecoach.

Læs her hvad det har betydet for Anette personligt og professionelt at tage uddannelsen.

Stylecoach-uddannelsen er den eneste stylist-uddannelse i Danmark, der forener styling (det ydre) med coaching (det indre)

Da Go’ Aften Danmark fandt vejen til Rikke fra Vibrog

Fra Viborg til Barcelona, Rom – og sørme også Go’aften Danmark.

Plus alle de lokale medier deroppe i og omkring Viborg, som også skriver om hende temmelig tit.

Intet er det samme som før for 35-årige Rikke Bech, frisør og indehaver af Frisør Bech i Viborg. Der for år tilbage sprang hun ud som stylecoach.

Efter at have været frisør i mange år – de 12 af dem med egen salon – savnede hun i den grad inspiration og nye vinkler. Hun valgte stylecoach-uddannelsen for at gøre noget andet – og fordi hele tankegangen i stylecoachingen tiltaler hende rigtig meget. Det at mikse coaching med styling.

Læs interviewet med hende her og hør hvordan stylecoach-uddannelsen har ført hende vidt omkring – og gjort det meget sjovere og mere profitabelt at være selvstændig.

Alt kan ske når du tilmelder dig stylecoach uddannelsen. Drømme går i opfyldelse – også de vilde af slagsen

Efter endt uddannelse, gik Amanda fra at være salgsassistent i Imerco, til at udleve sin drøm om at style musikvideoer og rockstjerner, hos en fashionfotograf i London

Tidl. salgsassistent Helle Bille var med på et af de første hold på stylecoach uddannelsen. Her fik hun modet og troen på at hun kunne åbne sin egen business, som kører succesfuldt nu på 12. år

Uddannelsen var personlighedsudviklende. Før uddannelsen turde Annika dårligt sige noget i stort selskab. Efter endt forløb, har hun været på hele tiden og bl.a. undervist for 100 mennesker med stor sikkerhed OG som lyttede med stor interesse.

Som stylecoach pakker du mennekser ud – ikke kun flot ind

“At tage uddannelsen har givet mig en indre styrke til at udvikle min egen forretning, hvor jeg hver dag laver det, jeg elsker og brænder for: At hjælpe og løfte andre kvinder, med udgangspunkt i deres stil, – så de kan rykke sig og opnå den forandring, de drømmer om.

Selvstændig stylecoach

Uddannelsen har givet mig en fantastisk dejlig sikkerhed når jeg står overfor en kunde. Ja, faktisk føler jeg mig nærmest helt høj, når jeg mærker den lykke, jeg simpelthen giver kunden. For jeg kan mærke, at man giver REN lykke til kunderne.

Salgsassistent

Jeg har fundet min rette hylde. Jeg spinder simplethen som en lille kat, når jeg er i gang med kunderne – og så hardet været en rejse for mig selv. Man kommer lidt og tror; ‘Jeg kan sgu godt det her i forvejen’, men der har bare være SÅ mange ting, som har været en gave. Jeg er MEGET glad for, at jeg tog uddannelsen.

Selvstændig

Og der meget mere …
– de gode historier stopper ikke her …

Frisør

Sig lige hejsan til Monika her, som havde sin assistent Ida med på uddannelsen. De to friske kvinder bor midt i Norge, hvor Monika driver klinikken H2 Ellemelle og Ida er ansat. Begge er frisører, men det der med hår er kun et lille hjørne af hvad damerne beskæftiger sig med, som også tilbyder bl.a. velværebehandlinger og styling af bands og artister!

 

Lillian Gaardsvig

Butikschef

43-årige Lillian Gaardsvig havde solgt tøj i 20 år, da hun tog stylecoach-uddannelsen. Egentlig ikke fordi, hun troede på, Tini kunne lære hende synderligt meget, men fordi hun bare VILLE have papir på, at hun kunne det der med styling. I dag har Lillian smidt sin gamle måde at rådgive og sælge på langt, langt væk.

 

Mona Jensen

Frisør

Kan man godt tillade sig at gå ind til frisøren og spørge hvilken brille fra optikeren, der klæder en bedst? Altså bare lige så, man ikke kommer til at købe det forkerte par …?

Ja, det kan man da. I hvert fald når man bor i Ølgod og bliver klippet af Mona.

 

Vi vil elske også at uddanne dig til
en fantastisk dygtig stylecoach