fbpx

Flere hundrede kursister har taget stylecoach uddannelsen

Bliv stylecoach – og lær den særlige disciplin at klæde mennesker på ved at coache deres personlighed frem. Kom med på Danmarks eneste online stylist uddannelse, der kombinerer styling med coaching.

Hør her hvad tidlere kursister siger om uddannelsen.

“Jeg troede faktisk ikke, at at en erfaren hund som mig, kunne lære ret mange nye ting. MEN uddannelsen har givet mig en helt ny indgangsvinkel til ALT. Min tilgang til kunderne er blevet mere sikker, mere professionel – og kunderne suger det til sig.”

Lillian Gaardsvig

Butikschef

“Efter uddannelsen, er det blevet nemmere at lange varer over disken. Jeg kan nu lynhurtigt spotte kundens stilkerne, og derfor hive de rigtige styles ned fra hylden. Desuden er jeg blevet meget bedre til at se hvilke snit, der klæder hvilke mennesker.”

Isabella Ecklon

Salgsassistent

Jeg valgte stylecoach-uddannelsen fordi hele tankegangen tiltaler mig rigtig meget. Det at mikse coaching med styling gjorde hele udslaget for mig. Det er en meget fin parallel til mit arbejde som frisør, hvor det jo også netop handler om at finde frem til det, der passer den enkelte. Det handler ikke om at tænke i mode, men stilkerner, typer og personligheder.”

Rikke Beck

Frisør

Stylecoach-uddannelsen er den eneste stylist-uddannelse i Danmark, der forener styling (det ydre) med coaching (det indre)

Stylist uddannelsens første hold så dagens lys i 2008. Siden har vi haft mange hundrede kursister gennem forløbet, som du nu kan tage online.

Som stylecoach rådgiver mennesker indefra og ud, så de oplever
den forvandling, de ønsker.

Vi kalder det at pakke mennesker ud – før vi pakker dem ind.

Her har du et lille udpluk af deres tanker, overvejelser og oplevelser de har haft med forløbet.

Det er længe siden jeg tog min frisør-uddannelse og jeg har stort behov for at få mere fyldt på. At lære nye teknikker for at få det bedste frem i kunderne. Jeg har fået et stærkt konkurrencefortrin overfor andre i vores branche. Det handler om at skille sig ud og kunne tilbyde kunderne noget ekstra.

Monika Viken

Frisør

 Jeg har flere og større ekspiditioner i butikken, end før jeg startede på Stylecoach uddannelsen. Det typiske salg pr. kunde er i dag på 6-7.000 kr. og ofte meget mere. “

Susanne S. Pedersen

Butikschef

Jeg tog uddannelsen fordi tøj, stil og mennesker altid har haft min store interesse og jeg ville have papiret – ville have lov til at kalde mig stylist. Det første år efter jeg blev færdig som stylecoach arbejdede jeg freelance. Pludselig dukkede stillingen som leder af Magasins Personal Shoppers op. Jeg ansøgte og fik jobbet.

Zennie Storm

Tidl. leder af Magasins Personal Shoppers

Se her, hvilke døre, der åbner sig for dig,
når du er certificeret stylecoach:

Der er stor efterspørgsel på dygtige stylister – se her, hvor mange fantastiske muligheder, der åbner sig for dig, når du er certificeret Stylecoach.

 • Du kan blive ansat som stylist og personlig shopper i butikker som fx Magasin, Illum, Companys, Bahne eller H&M
 • Er du allerede ansat (eller driver du din egen forretning) kan du udvide med specialiseret stil-rådgivning. Er du fx frisør, optiker, kosmetolog kan du tilbyde stylessessions.
 • Du kan blive stylist – ansat eller på freelancebasis – for fx Danmarks Radio, TV2, TV3 og mange af de store produktionsselskaber.
 • Du kan søge job på de store magasiner – fx Alt For Damerne, Femina, Costume, Eurowoman etc.
 • Du kan gøre karriere som stylist på det kraftigt stigende online-handelsmarked, som i dag bruger stylister og personal shoppere til at rådgive deres kunder.
 • Du kan springe ud som selvstændig stylist – og tilbyde garderobetjek, shopping og stylesessions.
 • Du kan holde foredrag, workshops og kurser – du kan endda skrive og få udgivet bøger på forlag.

Amanda fik ny karriere i -London

Efter endt uddannelse, gik Amanda fra at være slagsassistent i Imorco, til at udleve sin drøm om at style musike videoer og rockstjerner, hos en fashionfotograf i London

Helle kvittede sit job – og startede sin drømmebusiness

Tidl. salgsassistent Helle Bille var med på et af de første hold på stylecoach uddannelsen. Her fik hun modet og troen på at hun kunne åbne sin egen business, som kører succesfuldt nu på 12. år

Anette var frisør nu styler hun modeller – og indretter boliger

Anette, holder nu både foredrag og workshops – og style både mennesker og modeller til photoshoot. Hun har også indgået et samarbejde med en ejendomsmæglerkæde, om at indrette boliger efter stilkerne-metoden

Lyder det allerede helt fantastisk
– men er i tvivl om uddannelsen lige er for dig?

Lav dit eget lyn-tjek her:

Stylecoach uddannelsen
er for dig der …

 • Elsker mennesker, mode, stil og styling – men savner konkrete færdigheder for at kunne rådgive professionelt og kompetent
 • Drømmer om en karriere som selvstændig stylist og gerne vil skille dig ud på markedet fra dag ét, med et certificeringsbevis
 • Allerede arbejder med mennesker, mode og stil – fx som salgsassistent, frisør, kosmetolog eller makeup-artist, men drømmer om at kunne rådgive kunden mere individuelt og hele vejen rundt
 • Gerne vil hæve din omsætning og bruge personlige rådgivning som et ekstraordinært tilbud/plusprodukt i din forretning
 • Er blogger, YouTuber, influencer – og vil inspirere dine følgere mere personligt og tiltrække endnu flere
 • Er ’between jobs’ og vil forbedre dine jobmuligheder med en ekstra trumf på CV’et
 • Kommer fra en helt anden branche, men altid har haft interessen for mennesker, stil og styling og nu vil gøre noget ved det
 • Selv drømmer om en transformation, der vil få dig til at shine, både på det ydre og indre plan

“At tage uddannelsen har givet mig en indre styrke til at udvikle min egen forretning, hvor jeg hver dag laver det, jeg elsker og brænder for: At hjælpe og løfte andre kvinder, med udgangspunkt i deres stil, – så de kan rykke sig og opnå den forandring, de drømmer om.

Gitte Norlyk

Selvstændig stylecoach

Jeg tog uddannelsen fordi tøj, stil og mennesker altid har haft min store interesse og jeg ville have papiret – ville have lov til at kalde mig stylist. Det første år efter jeg blev færdig som stylecoach arbejdede jeg freelance. Pludselig dukkede stillingen som leder af Magasins Personal Shoppers op. Jeg ansøgte og fik jobbet.

Zennie Storm

Tidl. leder af Magasins Personal Shoppers

Jeg har fundet min rette hylde. Jeg spinder simplethen som en lille kat, når jeg er i gang med kunderne – og så hardet været en rejse for mig selv. Man kommer lidt og tror; ‘Jeg kan sgu godt det her i forvejen’, men der har bare være SÅ mange ting, som har været en gave. Jeg er MEGET glad for, at jeg tog uddannelsen.

Camilla Jensby

Selvstændig

“Det lyder spændende, men hvad vil det give MIG?”

Du kommer selv med på en rejse, når du tager uddannelsen – hvilken, er op til dig.

Dina Bergstrøm

Beklædningsdesigner

Værktøjerne virker, og er top effektive i praksis. Ved at deltage på uddannelsen har jeg udviklet mig både personligt og fagligt, samt fået ny energi i mit arbejdsliv. Jeg er blevet 10 år yngre og nyder mit nye liv som stylecoach.

Janni Skjødt

Selvstændig Stylecoach

At tage uddannelsen har været en forvandlingsrejse for mig. Jeg har både udviklet mig fagligt, selv om jeg ikke troede, at jeg kunne lære så pokkers meget, eftersom jeg har været i butik i mange år. Rent personligt er jeg blevet klar over hvad jeg vil med mit arbejdsliv. Jeg er blomstret op og blevet meget mere selvsikker.

Annika Johansen

Selvstændig stylecoach

Det var personlighedsudviklende. Før uddannelsen turde jeg dårligt sige noget i stort selskab. Efter endt forløb, har jeg været på hele tiden og bl.a. undervist for 100 mennesker med stor sikkerhed. som lyttede med stor interesse.

Men det stopper ikke her …

Det givet mig et andet syn på mig selv, og mit klædeskab. Da jeg nu kender min stilkerne, hviler jeg mere i mig selv. Jeg har fået gang i mange spændende projekter med store virksomheder og jeg tror på det. Tror på, at jeg kommer til at gøre en forskel, for mange kurvede kvinder i det ganske land – og måske endda udland.

Mariann Jensen

Blogger

Den coachende del af uddannelsen har vist mig vejen mod at holde fokus på mit positive grundlivssyn. Jeg har flyttet mig på det personlige plan og fokuserer nu mere bevidst på det positive ved livet og er blevet endnu mere taknemmelig for mit liv. Jeg er utrolig glad for, at jeg en solbeskinnet eftermiddag i Cairo læste om uddannelsen. Jeg måtte bare tilmelde mig.

Gulla Oest

Selvstændig stylecoach

Det har boostet mit selvværd. Jeg er mig selv nu. Da jeg startede på uddannelsen, var jeg en forsigtig kontormus, i det sikre look. Nu kommer jeg i det jeg elsker. Farver, sjove armbånd, sneakers.  Jeg er glad om morgenen, når jeg vælger mit look. Det har været en rejse ind i stylings verden. Jeg elsker mig selv, for at jeg gjorde det.

Helle Nonnie

Kontorassistent

“Stylist uddannelsen er online. Kan jeg finde ud af det?”

Tænker du måske. Hør her hvad tidligere kursister siger om det.

“Det er perfekt det er online, så kan jeg  passe mit job ved siden af i dagtiden og fordybe mig i Online undervisningen om aftenen og i weekenden. Der er for hvert modul en plan for hvornår du skal gøre hvad og booke testkunder ind i kalenderen. Det er gennemtænkt og perfekt planlagt.

Anna Marie Stiller

Sygeplejske

Jeg har ønsket at tage uddannelsen hos dig i flere år, men det blev først muligt for mig da du gjorde den online, så det er jeg rigtig glad for. Det har givet mig den fleksibilitet til at få min hverdag og uddannelsen til at passe sammen.

Ea Leth

Boligstylist

Metoderne, vi får på uddannelsen, er så simple, at du hurtigt og nemt kan bruge dem, uden at skulle finde en ’bog’. Før jeg tog uddannelsen, kunne jeg ikke sammensætte mønstre – og jeg vidste ikke, at flere styles og accessories, har stor betydning for et outfit. Nu kan jeg spotte, hvad der gør et outfit interessant

Astrid Lundhoff

Studerende

“Har jeg råd til det? Og kan jeg tjene penge på det?”

Det kan jeg godt forstå at du tænker. Som jeg ser det er stylist uddannelsen en investering i dig selv.
Se her hvad andre kursister siger om det.

Lillian Gaardsvig

Butikschef

Jeg har fx fået en ny kunde, som kører 60 km hver vej for at handle hos mig.  Det var første gang, hun havde oplevet nogen, der kunne se præcist hvad der klædte hende. Det gør mig virkelig glad.

Susanne S. Pedersen

Butikschef

Jeg har flere større ekspeditioner i butikken, end før jeg tog uddannelsen.

Det typiske salg i dag, pr. kunde er ofte 6-7.000 kr. Ofte meget mere.

Charlotte Falslund

Butiksejer

Det er SÅ vildt!

Allerede inden uddannelsen var færdig, havde jeg tjent over halvdelen af den hjem.

Vi vil elsker også at uddanne dig til
en fantastisk dygtig stylecoach

(Jo, vi lover, at du også kan lære det her)

Kom med.
Du vil med garanti opleve et ‘før’ og et ‘efter.

Jeg har lært fantastisk meget om mig selv og hvordan jeg skal gribe min kunder an – og det ikke kun i forhold til styling. Jeg har fået et helt nyt syn på hvordan man taler til kunder og hvordan jeg kan coache mine kunder, så de kan hjælpe sig selv. Jeg kan anbefale uddannelsen til alle, som vil videre indenfor branchen.

Anna Walgren

Frisør

Det er et intensivt og effektivt forløb der sætter dig i stand til at starte op som stylecoach efter endt uddannelse. Du får en masse praktiske værktøjer med i bagagen som er en stor fordel, især hvis du er ny i branchen. Forløbet indeholder både videolessioner og praktiske opgaver, så du får pensum godt ind under huden, inden du selv skal i gang..

Helle Wedderkop

Sælger

Uddannelsen kan bruges til langt mere end jeg forstillede mig da jeg startede på den. Jeg fik ret hurtigt efter endt forløb, spændende opgaver fra firmaer og fra kommunen. Udover alle de personlige stylinger og private arrangementer, jeg også laver

Maria Schøn

Stylecoach & Makeupartist

Uddannelsen består af 5 inspirerende ‘how-to’-moduler, der guider dig trygt og sikkeret i mål