DIN INVESTERING

Du er din vigtigste resurse. Har du tænkt over det?

Glem et øjeblik online undervisning og antal moduler. Fokuser i stedet på, hvad du savner at bruge din interesse for mennesker og stil til:

Hvor maget er din udvikling og glæde ved dit arbejde (og liv) værd?

Hvad får dit hjerte til at banke lidt hurtigere?

Hvilken gammel drøm trænger til at blive støvet af?

Hvordan ville du elske at arbejde med det, du brænder for?

Hvilke nye måder at hjælpe andre ville være din vildeste drøm?

Det er dét, du dybest set investerer i ved at tage stylecoach-uddannelsen: At åbne op for nye ting i dit liv og nye sider af dig selv.

Vælger du at blive stylecoach, kommer du derfor selv med en transformerende rejse.

Undervejs lover jeg at lære dig noget unikt, specielt og brugbart. At formidle det konkret, struktureret og nede på jorden. Fylde dig med kreativ inspiration og smittende power. Være nærværende online og i sidste ende give dig et certifikat på dine evner som stylecoach.

Læs mere om indhold og modulerne her >>>

KOM PÅ VENTELISTEN!

Jeg prioriterer at følge hvert hold tæt og vil være sikker på, at alle føler sig i trygge hænder. Derfor er der kun adgang for tilmelding til stylecoach-uddannelsen få gange om året – og hver gang kun i en begrænset periode.

Misser du tilmeldingsperioden, er der derfor ikke andet at gøre, end at vente til tilmeldingen åbner igen.

Vil du have besked som en af de første, så snart det er muligt at tilmelde sig første hold? Så skriv dig på venteliste her (du binder dig ikke til noget).

TRE MULIGHEDER FOR TILMELDING

Har du besluttet at tilmelde dig stylecoach-uddannelsen, skal du vælge en af tre muligheder. Den tredje er kun for de få. De to andre er en temperamentssag. Uanset hvilken mulighed du vælger, kan du både betale i rater eller betale beløbet på en gang og få en kontantrabat.

Listeprisen for uddannelsen er 21.990 kr.

#1 MULIGHED – BEDST TIL PRISEN
Vælger du BEDST TIL PRISEN, har du det godt med at være selvkørende og kan derfor spare op til 6.000 kr.
Materialet er dit til evigt eje og du kan gense det lige så mange gange du har behov for det. Skulle du undervejs have brug for at stille spørgsmål til modulindholdet, kan du efter behov tilkøbe dig til det, via en klippekortordning. Hvor kort med tre klip koster 1.800 kr. Kort med fem klip koster 2.500 kr. Et klip for hvert spørgsmål.

#2 MULIGHED – GULD-PAKKEN
Vælger du GULD-PAKKEN, er materialet dit til evigt eje og du kan gense det lige så mange gange du har behov for det. Du kan stille Tini spørgsmål på telefon eller mail, under hele forløbet, uden merbetaling og får PR på website efter endt forløb (se hvad der menes her).

#3 MULIGHED – EKSKLUSIV-PAKKEN
Vælger du EKSKLUSIV-PAKKEN, har du adgang til materialet online, som er dit til evigt eje. Du kommer på fire eksklusive fysiske workshops, hvor der kun er plads til seks deltagere. Her får du uvurderlig personlig sparring af Tini Owild og du har både materialet online, samt får en flot mappe med alt workshops-materialet. Du PR på website efter endt forløb. Læs mere om Eksklusiv-pakken og se datoerne for de fire workshops, nedenstående.

Hvilken mulighed passer dig bedst?

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at tage kontakt på tlf.: 33261708 eller info@stylewise.dk.

Læs mere om uddannelsens indhold og modulerne her>>>

{
“Jeg sidder med ansvaret for at købe ind for over 1 million kroner i hver sæson – det er et stort ansvar, som jeg føler mig langt bedre klædt på til, efter at have taget uddannelsen.”

Butikschef, Lillian Gaardsvig

“Jeg har helt sikkert flere større ekspeditioner, end før jeg startede på uddannelsen. Typisk salg til 6-7.000 kr. eller meget mere.”

Butikschef, Susanne S. Pedersen

“Det er vildt! Allerede inden uddannelsen var færdig, havde jeg tjent over halvdelen af den hjem – alene på testkunderne.”

Butikschef, Charlotte Falslund

EKSKLUSIV-PAKKEN

Vælger du EKSKLUSIV-PAKKEN, venter der dig unikke oplevelser i selskab med få andre. Du får nemlig adgang til fire private workshops med kun 5 andre deltagere + mig.

Det bliver et intenst og helt særligt forløb, hvor du udover at få alt det materiale, som workshoppen indeholder, også får en privat mentor-session med mig! Noget jeg tilbyder yderst sjældent og kun til særligt udvalgte.

På mentor-sessionen bestemmer du, hvad vi skal have fokus på, for at du kan blive en af de bedste stylecoaches i Danmark.

 

DATOER FOR WORKSHOPS

Privat skal tages bogstaveligt. Alle workshops finder nemlig sted i min store, lyse lejlighed på Vesterbro. Her er masser af plads og højt til loftet – men altså kun 6 pladser i alt!

1. Workshop – 03. marts – Stilkernerne

2. Workshop – 07. april – Metoderne Til Kant

3. Workshop – 05. maj – Krop & Snit

4. Workshop – 02. juni – Stylecoaching
Alle dage undervises der fra 14.00-17.30. 

Værdi: 3.990 Kr. Pr. workshop.

{

“At tage uddannelsen har givet mig en indre styrke til at udvikle min egen forretning, hvor jeg hver dag laver det, jeg elsker og brænder for: At hjælpe og løfte andre kvinder, med udgangspunkt i deres stil, – så de kan rykke sig og opnå den forandring, de drømmer om.”

Gitte Norlyk

“Jeg bruger uddannelsen hver dag i mit arbejde som butikschef i Saint Tropez. Jeg føler mig endnu mere sikker i min coaching af kunderne, og jeg får stor ros fra dem, fordi jeg ser den enkeltes ønsker og behov, og kan lære dem at forstå hvad der virker og hvorfor det virker.”

Mathilde Andersen

“Uddannelsen kan bruges til langt mere end jeg forstillede mig da jeg startede på den. Jeg fik ret hurtigt efter endt forløb, spændende opgaver fra firmaer og fra kommunen. Udover alle de personlige stylinger og private arrangementer, jeg også laver.”

Maria Schøn

SPØRGSMÅL OG SVAR

Kommer der senere hold?

Hvis du er overbevist om at uddannelsen til stylecoach er noget for dig, hvorfor så vente? Jeg kender godt til at være tøvende med at binde sig og slå til, men samtidig har nogle af de bedste beslutninger i mit liv været, når jeg fulgte min mavefornemmelse og sprang ud i det, selvom jeg var i tvivl.
 Men for at svare på spørgsmålet: Jeg kan ikke sige med sikkerhed, hvornår der bliver åbnet for tilmelding til næste hold. På et tidspunkt gør der, MEN jeg kan ikke love prisen er den samme.

Kan man leve af at være stylecoach?

Nogen kan, nogen kan ikke. Det afhænger mere af dig end af uddannelsen. Hvor meget vil du det? Er du villig til at øve dig og lave hjemmearbejdet mellem modulerne. Min erfaring er, at dem, der vil, kan. Og i dag er der flere og flere der ansætter personlige stylister bl.a. Magasin, Company, Salling, H&M og Illum.

Skal man komme fra tøjbrancen for at kunne tage uddannelsen?

Det korte svar er ‘nej’. På hvert hold er der deltagere der ikke kommer fra relateret brancher. De kan komme fra fx revisor, IT eller sundheds branchen. Det vigtigste er at du har lysten og interessen for at lære mere om mennesker, stil og styling. Så skal jeg nok sørge for at lære dig resten.

Hvor gammel skal man være for at tage uddannnelsen?

Der er som sådan ingen aldreskriterier/grænser der afgøre om du kan deltage på uddannelsen. Gennem de 12 år uddannelsen har eksisteret har der altid været en fin spredning på alder. Så du er velkommen uanset om du er 18 eller 65. Det vigtigste er at du har LYST til det, så er jeg 100% sikker på at du bliver god til det.

Det er for dyrt, jeg har ikke råd!

Det kan jeg godt forstå at du kan tænke på den korte bane. Men forhåbentlig er det også en god investering i din karriere. En du har tjent hjem igen, fx når du har haft 10 personlige style-sessioner.

Jeg har selv brugt over 200.000 kr. på uddannelser igennem årene og de har alle været hver en krone værd, fordi de har været med til at udvikle mig og min forretning.

Og jeg har tjent det hele mange gange hjem igen, netop fordi det gav nye færdigheder der gjorde jeg kunne move et step eller to videre med min business, ved fx at tilbyde nye produkter og koncepter, som gav penge i kassen, hvis vi skal være helt firkantet. 

MEN, men endnu mere vigtigt – det fyldte også min personlige bankkonto op med glæde, ny kreativ energi og nyt netværk. Se uddannelsen som en værdifuld investering der fylder dig med energi, glæde og godt humør. 
Uddannelsen er noget, du vil få glæde af i mange år fremover, for ikke at sige resten af livet. Det er en investering i både dig selv og din fremtidsmuligheder.

Måske skulle jeg heller bare hyre en stylist?

Da jeg i sin tid tog en coach-uddannelse overvejede jeg også om jeg bare skulle hyre en coach i stedet. Havde jeg virkelig brug for en hel uddannelse. Men det har været én af de bedste investeringer i mit liv.
 Det at have uddannelsen giver en helt anden tyngde, en helt anden ballast, en helt anderledes dyb indsigt. Og pludselig viste det sig at jeg også kunne bruge den professisonelt på en måde, jeg ikke kunne have forudset.
 Det samme gælder for uddannelsen til stylecoach. Det vil give dig et radikalt anderledes udbytte og langt større værdi end “bare” at hyre en stylecoach. Og selvom du måske ikke har tænkt dig at bruge uddannelsen professionelt her og nu, så vil det næsten med sikkerhed vise sig, at du alligevel kan bruge den i dit arbejde på en måde, du ikke havde tænkt på – også selvom dit arbejde intet har med mode og tøj at gøre. Bare vent og se.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 3326 1708 eller info@stylewise.dk

{

“Jeg har fundet det rette hylde. Jeg spinder simplethen som en lille kat, når jeg er i gang med kunderne og så har det været en rejse for mig selv. Man kommer lidt og tror; ‘Jeg kan sgu godt det her i forvejen’, men der har bare været så mange ting, som har været en gave. Jeg er MEGET glad for jeg tog uddannelsen.”

Camilla Jensby

“Uddannelsen har givet mig en fantastisk dejlig sikkerhed når jeg står overfor en kunde. Ja, faktisk føler jeg mig nærmest helt høj, når jeg mærker den lykke jeg simplethen giver kunden. For jeg kan mærke, at man giver REN lykke til kunderne.”

Pernille Winger

“At tage uddannelsen har været en forvandlingsrejse for mig. Jeg har både udviklet mig fagligt, selv om jeg ikke troede at jeg kunne lære så pokkers meget, eftersom jeg har været i butik i mange år. Rent personligt er jeg blevet klar over hvad jeg vil med mit arbejdsliv og så er jeg blomstret op og blevet meget mere selvsikker.”

Janni Skjødt

Få stilkerne testen & kropsforms guide

Kom med på min insiderliste og få med det samme:

* Stiltest - 10 spørgsmål, og du har fundet lige præcis din stil
* Kropsformsguide - do'es & don'ts

Er du klar til at skrue op for din lækkerhed?

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt stiltest og ekstra lækkerier lige om lidt ...

TEST: Tag stilkerne-testen & få kropforms guide

Find ud af hvilken stil der lige er dig. Du vil sikkert blive overrasket.

Er du klar?

Velkommen til min insiderliste. Stilkerne testen er på vej til dig og lidt ekstra lækkert

Tag stilkernetesten & find din stil

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten

Kom på vores liste og hør hvilke 3 ting, der skræmmer dine kunder langt væk.


Og hvor nemt du kan få dem til at ELSKE både dig og din forretning.
Udfyld felterne og få gratis e-bog 👇🏻

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt 'Gør dine kunder til fans og sælg mere af det, der IKKE skal byttes.' lige om lidt ...