STYLIST UDDANNELSEN

Stylecoach uddannelsen er for dig, der …

  • Elsker mennesker, mode, stil og styling og savner konkrete færdigheder for at kunne rådgive professionelt og dybt kompetent
  • Drømmer om en karriere som selvstændig stylist og gerne vil skille dig ud på markedet fra dag ét som certificeret stylecoach
  • Allerede arbejder med mennesker, mode og stil – fx som salgsassistent, frisør, kosmetolog eller makeup-artist, men drømmer om at kunne rådgive kunden mere individuelt og hele vejen rundt
  • Gerne vil hæve din omsætning og bruge stylecoaching som et ekstraordinært tilbud/plusprodukt i din forretning
  • Er ’between jobs’ og gerne vil forbedre dine jobmuligheder med en ekstra trumf.
  • Bare gerne vil være stylecoach, fordi du altid har haft interessen for mennesker, stil og styling 


Tag uddannelsen online eller fysisk

Du kan både tage uddannelsen online og på et eksklusivt LIVE hold, med kun plads til 6 deltagere. Det er en temperaments spørgmål hvad der passer lige præcis dig bedst. Læs mere om begge muligheder, ved at klikke på linkene her på siden.

Zennie fik drømmejobbet

“Uddannelsen tog jeg fordi tøj, stil og mennesker altid har haft min store interesse og jeg VILLE have papiret – ville have lov til at kalde mig stylist. Det første år efter jeg blev færdig som stylecoach arbejdede jeg freelance. Pludselig dukkede stillingen som leder af Magasins Personal Shoppers op. Jeg ansøgte og fik jobbet! Og jeg er ret overbevist om, at det var afgørende, at jeg havde taget uddannelsen.” Zennie

Dina blev 10 år yngre

“Værktøjerne vi får på uddannelsen virker og er top effektive i praksis.

Ved at deltage på uddannelsen har jeg udviklet mig både personligt og fagligt, fået en hel bunke nye kolleger og ny energi i mit arbejdsliv.

Jeg er blevet 10 år yngre og nyder mit nye arbejdsliv.” Dina Bergstrøm

Nu arbejder Gitte med det hun brænder for

“At tage uddannelsen har givet mig en indre styrke til at udvikle min egen forretning, hvor jeg hver dag laver det, jeg elsker og brænder for:
At hjælpe og løfte andre kvinder, med udgangspunkt i deres stil, – så de kan rykke sig og opnå den forandring, de drømmer om.Det er det bedste jeg har gjort.” Gitte Norlyk

Uddannelsen åbner mange døre

Som stylecoach (som jeg kalder det) kan du både arbejde som en kompetent rådgiver i dit fag eller åbne op for helt nye muligheder.

Du kan blive stylist, personal shopper eller salgsassistent i butikker som f.eks.; Magasin, Illum, IC Companys, Bahne, H&M eller Fisketorvet.

Hvis du er mere interesseret i mediebranchen, åbner Stylecoach-uddannelsen også op for, at blive stylist for Danmarks Radio, TV2, TV3 og for mange af de store produktionsselskaber. Herunder er der naturligvis også mediehusene, som laver de kendte magasiner som Alt For Damerne, Femina, Costume, Eurowoman etc.

Så er det også værd, at nævne det hastigt stigende online-handelsmarked, som bruger stylister og personal shoppere til at rådgive deres kunder. Sidst men ikke mindst, kan du vælge at blive selvstændig som blogger og influencer og/eller være personlig stylist, hvor du kan tilbyde foredrag, workshops og styling sessions.

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 3326 1708 eller info@stylewise.dk

Her kan læse hvad uddannelsen førte til for disse tre kvinder, der alle er certificeret Stylecoach.

Amanda fik ny karriere - i LONDON

Stylecoach

Efter endt uddannelse, gik Amanda fra at være salgsassistent i Imerco, til udleve sin drøm om at style musikvideoer og rockstjerner, hos en fashion fotograf i London.

Nye forretningsmuligheder åbnede sig for Anette

Stylecoach

Anette som var frisør. Holder nu foredrag, workshops og styler både mennesker og modeller til photoshoot og har indgået et samarbejde med en ejendomsmæglerkæde, om at indretter boliger efter stilkerne-principperne, et værktøj du får på uddannelsen.

Helle startede sin dømmebusiness

Stylecoach

Tidl. salgsassistent Helle Bille, var med på et de første hold på stylecoach uddannelsen. Her fik hun modet og troen på, at hun kunne åbne sin egen business, som kører succesfuldt på tiende år.

Forskellen på styling og stylecoaching

Du styler når du har fokus på at løse en opgave eller nå et bestemt mål. Du stylecoacher når du har fokus på mennesket!

På Stylecoach-uddannelsen bliver du stylist med en coachende indgangsvinkel. Det er derfor vi kalder det stylecoach. Det er en helt unik kombination, som Stylewise er det eneste akademi i Danmark der tilbyder. Stylecoach-uddannelsen forener de bedste ting fra to verdener: Mode, stil, og styling samt passionen for mennesker og rådgivning.

Stylecoaching kan mærkes inden og ses uden på

Tini Owild har ud fra sin mangeårige erfaring fra hendes utallige en-til-en style sessioner, udviklet helt unikke stylecoachende værktøjer og metoder der gør dig i stand til, ikke blot at pakke folk flot ind, men også til at folde dem helt ud, så de opnår den forvandling de ønsker. Når du møder kunden med det stylecoachende mindset, giver det positive og varige forandringer hos dine kunder, der ses udenpå og mærkes inden i. Det giver glade og tilfredse kunder, der handler for mere og som kommer igen. Det er uanset om du sælger briller, tørklæder eller drømmer om at blive personlig stylist.

Du kan både bruge Stylecoach-uddannelsen, hvis du arbejder i butik og ønsker at højne din ekspertise, dit salg og din kundetilfredshed eller hvis du har en stylist-spirer gemt i maven.

Få det bedste frem i andre

Tini Owild er uddannelsesleder på Stylecoach-uddannelsen og har mange års erfaringer som stylist, som hun generøst deler ud af.
Stylewise tilbyder et målrettet uddannelsesforløb, hvor du bliver undervist i, hvordan man pakker mennesker ud fra inderst til yderst. Med Stylecoach-uddannelsen bliver du professionel i kunsten i, at få det bedste frem i andre.

Susanne S. Pedersen

butikschef

“Jeg har helt sikkert flere større ekspeditioner, end før jeg startede på uddannelsen. Typisk salg til 6-7.000 kr. eller meget mere.”

Charlotte Falslund

butikschef

“Det er vildt! Allerede inden uddannelsen var færdig, havde jeg tjent over halvdelen af den hjem – alene på prøvekunderne.”

Lillian Gaardsvig

butikschef

“Jeg sidder med ansvaret for at købe ind for over 1 million kroner i hver sæson – det er et stort ansvar, som jeg føler mig langt bedre klædt på til, efter at have taget uddannelsen.”

Din nye karriere som Stylecoach er tættere på end du tror

Der er stor efterspørgsel på dygtige stylister i hele branchen. Kan du se dig selv arbejde som Stylecoach? Så vil vi se frem til at se dig, som et af de nye talenter på stylecoach-uddannelsen. Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 3326 1708 eller info@stylewise.dk

Tag stilkerne-testen og find din stil

Kom med på min insiderliste og få med det samme:

* Stiltest - 10 spørgsmål, og du har fundet lige præcis din stil

Er du klar til at skrue op for din lækkerhed?

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt stiltest og ekstra lækkerier lige om lidt ...

TEST: Tag stilkerne-testen og find din stil

Find ud af hvilken stil der lige er dig. Du vil sikkert blive overrasket.

Er du klar?

Velkommen til min insiderliste. Stilkerne testen er på vej til dig og lidt ekstra lækkert

Tag stilkernetesten & find din stil

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten

Kom på min liste og få min e-bog og hør hvilke 3 ting, der skræmmer dine kunder langt væk.


Og hvor nemt du kan få dem til at ELSKE både dig og din forretning.
Udfyld felterne og få gratis e-bog 👇🏻

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt 'Gør dine kunder til fans og sælg mere af det, der IKKE skal byttes.' lige om lidt ...