REFERENCER

Siden vi startede stylist uddannelsen i 2008, har vi certificeret mange hundrede elever. Her kan du læse hvad det har givet et udpluk af dem, at tage uddannelsen.

Annika Johansen Stengarvegur

Stylecoach, Færøerne

“Hun havde ret! Uddannelsen var personlighedsudviklende, og perfekt til at få 100% overblik over styling og stylingsproccesen. Tini sagde første dag at når vi var færdige ville vi blive i stand at arbejde selvstændigt og undervise andre. Det tvivlede jeg på, men hun havde ret: Jeg har været på hele tiden, undervist for 100 mennesker med stor sikkerhed. Jeg véd at det som Tini lærte mig er holdbart og ægte, mennesker lytter med stor interesse, før uddannelsen turde jeg dårligt sige noget i stort selskab.”

Zennie Bonde

Tidligere personlig shopper i Magasin

“Øser ud af sin erfaring! Jeg blev positivt overrasket over kvalitetsniveauet. Det er lige fra det materiale vi får udleveret, flotte mapper og til orden i tingene. Der er absolut ingen ”hovsa” løsninger nogen steder! Der er masser af inspiration på uddannelsen og Tini Owild holder sig ikke tilbage med at give gode råd og tips videre. Hun øser ud af hende mange års erfaring fra stylist branchen, og meget meget andet.”

Helle Wedderkopp

Stylecoach/sælger, Hasselager

“Intensivt og effektivt uddannelsesforløb Jeg fuldførte stylecoach uddannelsen hos Tini Owild i 2009. Der var tale om et intensivt og effektivt uddannelsesforløb der sætter dig i stand til at starte op som style coach efter endt uddannelse. Du får en masse praktiske værktøjer med i bagagen som er en stor fordel – især hvis du er ny i branchen.Forløbet indeholder både forelæsning og praktiske opgaver så du får pensum ind under huden inden du selv skal i gang.”

Mariann Jensen

Stylecoach/blogger

“Privat har det givet mig et andet syn på mig selv, og mit klædeskab. Jeg er bevidst da jeg nu kender min stilkerne og ved hvorfor jeg agerer som jeg gør, og jeg hviler mere i mig selv. Professionelt har det også givet rigtig meget. Jeg har gang i mange spændende projekter med nogle store virksomheder og jeg tror på det. Tror på, at jeg kommer til at gøre en forskel, for mange kurvede kvinder i det ganske land – og måske endda udland. ”

Rikke Jepsen

Stylecoach/fysioterapeut

“Det har givet mig en selvtillid ift. at style mig selv og andre, som jeg ikke havde før. Min mand har også givet udtryk for en positiv forandring, og jeg mærker også selv hvordan jeg føler mig bedre tilpas – mere selvsikker, når jeg går ned af gaden. Jeg kan mærke at jeg kan noget, at jeg virkelig har fået nogle gode værktøjer med mig. Så tusind tak for en god uddannelse.”

Helle Nonnie

Stylecoach/kontorassistent

“Jeg har lært rigtig meget om mig selv, det har boostet mit selvværd. Jeg er mig selv nu. Da jeg kom første dag på uddannelsen, kom jeg som en forsigtig kontormus, i det sikre look. Nu kommer jeg i det jeg elsker. Farver, sjove armbånd, sneakers.  Jeg er glad om morgenen, når jeg vælger mit look.Det har været en rejse ind i stylings verden og uddannelsen kan bruges til så mange jobmuligheder. Jeg elsker mig selv, for at jeg gjorde det.”

Petrina Maria Berg

Stylecoach, Færøerne

“Super dygtig til at undervise! Jeg synes at uddannelsen er fantastisk god og berigende, på alle måder. Tini er super dygtig til at undervise. Det at hun har så mange års erfaring og så meget viden inden for branchen, gør at hun nøjagtig ved hvilket materiale hun skal bruge til undervisning. Hun har en meget venlig og humoristisk måde at undervise på, dog med meget præcished. Med uddannelsen, og den viden man får med, kan man trygt gå direkte i gang, og skabe sig en karriere som Stylecoach.”

Dina Bergstrøm

Stylecoach, København V

“Tini Owild er superfed som person, har karisma og virker meget chekket. Hun er en god inspirator, har rigtig meget smittende energi, og værktøjerne virker og er top effektive i praksis. Ved at deltage på stylistuddannelsen har jeg udviklet mig både personligt og fagligt, fået en hel bunke nye kolleger og ny energi i mit arbejdsliv. Jeg er blevet 10 år yngre og nyder mit nye liv som stylecoach.”

Gulla Oset

Stylecoach, Ribe

“Den coachende del af uddannelsen har vist mig vejen mod at holde fokus på mit positive grundlivssyn. Jeg har flyttet mig på det personlige plan og fokuserer nu mere bevidst på det positive ved livet og er blevet endnu mere taknemmelig for mit liv. Jeg er utrolig glad for, at jeg en solbeskinnet eftermiddag i Cairo læste om uddannelsen. Jeg måtte bare tilmelde mig.”

Merete Due

Stylecoach, Bagsværd

“Grobund for et godt netværk! Selve undervisningsformen var en positive overraskelse. Vi blev hurtigt draget ind i diskussionerne, alle var med og gav sine meninger og oplevelser til kende. Deltagerne på kurset var meget forskellige, men der var en varm og behagelig tone, som nu danner grobund for et godt netværk.”

Anni Nielsen

Butikchef i Matas, Sydals

“Enkle og super gode værktøjer! Jeg fik nogle enkle og super gode værktøjer til at vejlede kunden i at finde det helt rigtige til hende – så hun får følelsen af; “det her er lige mig.”

Lotte Larsen

Brand Ambassador, Køge

“En uddannelse alle burde igennem! Jeg syntes det har været en lærrig uddannelse som har givet mig en masse personligt og en masse værktøjer som jeg bruger i hverdagen. En uddannelse alle burde igennem.”

Få stilkerne testen & kropsforms guide

Kom med på min insiderliste og få med det samme:

* Stiltest - 10 spørgsmål, og du har fundet lige præcis din stil
* Kropsformsguide - do'es & don'ts

Er du klar til at skrue op for din lækkerhed?

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt stiltest og ekstra lækkerier lige om lidt ...

TEST: Tag stilkernetesten & få kropforms guide

Find ud af hvilken stil der lige er dig. Du vil sikkert blive overrasket.

Er du klar?

Velkommen til min insiderliste. Stilkerne testen er på vej til dig og lidt ekstra lækkert

Tag stilkernetesten & find din stil

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten