PRIS & BETALING

EARLYBIRD RABAT: Tilmelder du dig nu eller senest den 6. december er der mange penge at spare.
Du har to muligheder for betaling. Du kan betale det hele på en gang og få 4.000 kr. i kontant rabat eller betale i 10 nemme rater.

Læs mere her.

Tilmeldingsmulighed 1 – Spar 4.000 kr.

Listeprisen for uddannelsen er 26.900 kr.

Betaler du for uddannelsen på en gang giver vi 4.000 kr. i kontant rabat, så din pris er 22.900 kr. Dette gælder dog kun til 6. december, herefter stiger prisen til 24.900 kr. for denne betalingsmulighed.

Vi lukker for vores earlybird tilbud om …

motionmailapp.com

Tilmeldingsmulighed 2 – Spar 2.000 kr. og betal i 5 rater

Når du tilmelder dig nu, eller senest 6. december, kan du spare 2.000 kr. og får samtidig muligheden for at dele betaling op i 5 nemme rater á 4.980 kr. Første rate bliver trukket ved tilmelding og de næste rater med 30 dages mellemrum.

 

Ved ratebetaling

Første rate bliver trukket når du tilmelder dig og gælder som reservation af din plads. De næste rater bliver trukket med 30 dages mellemrum fra din tilmeldingsdato. Den sidste rate skal dog være betalt inden 4. modul.

Datoer og tidspunkter

Undervisningen foregår i Kødbyen tæt på Københavns Hovedbanegård. Adressen er: Onkel Dannys Plads 5 (Halmtorvet 13C)1711 Kbh. V.

Alle dage undervises der fra 10.00 – 16.00.

Her er datoer for næste hold med ledige pladser:

Hold nr. 2019-121

1. Modul: 26. & 27. februar 2019
2. Modul: 26. & 27. marts 2019
3. Modul: 23. & 24. april 2019
4. Modul: 21. & 22. maj 2019
Evaluering: 29. maj 2019 (10 minutters telefonsamtale

*Ret til ændringer forbeholdes.

Din bedste investering

Jeg tør godt love, at det vil være den bedste investering, du har foretaget dit liv. Det har det været for dem, der allerede har taget uddannelsen.

 

Afbestilling
Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15 % af den samlede kursusafgift. Ved afbestilling to måneder før kursusstart kræves 50 % i gebyr, og ved afbestilling mindre end to måneder før start refunderes kursusafgiften ikke.
 Afbestilling skal ske skriftligt til Stylewise, Flensborggade 36, 1669 København V.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Kommer der senere hold?
Hvis du er overbevist om at uddannelsen til stylecoach er noget for dig, hvorfor så vente? Du kan godt rydde kalenderen de datoer, hvis du skal. Jeg kender godt til at være tøvende med at binde sig og slå til, men samtidig har nogle af de bedste beslutninger i mit liv været, når jeg fulgte min mavefornemmelse og sprang ud i det, selvom jeg var i tvivl.
 Men for at svare på spørgsmålet: Jeg ved det ikke med sikkerhed, men det gør der sandsynligvis. Jeg ved ikke hvornår og jeg kan ikke love prisen er den samme.

Kan man leve af at være stylecoach?
Nogen kan, nogen kan ikke. Det afhænger mere af dig end af uddannelsen. Hvor meget vil du det? Er du villig til at øve dig og lave hjemmearbejdet mellem modulerne. Min erfaring er, at dem, der vil, kan. Og i dag er der flere og flere der ansætter personlige stylister bl.a. Magasin, Company, Salling, H&M og Illum.

Skal man komme fra tøjbrancen for at kunne tage uddannelsen?
Det korte svar er ‘nej’. På hvert hold er der deltagere der ikke kommer fra relateret brancher. De kan komme fra fx revisor, IT eller sundheds branchen. Det vigtigste er at du har lysten og interessen for at lære mere om mennesker, stil og styling. Så skal vi nok sørge for at lære dig resten.

Hvor gammel skal man være for at tage uddannnelsen?
Vi har som sådan ingen aldreskriterier/grænser der afgøre om du kan deltage på uddannelsen. Gennem de 10 år uddannelsen har eksisteret har der altdi været en fin spredning på alder på alle hold. Så du er velkommen uanset om du er 18 eller 65. Det vigtigste er at du har LYST til det.

Det er for dyrt, jeg har ikke råd!
Det kan jeg godt forstå. Hvis nogen bad mig om det samme ville det også være mit svar. Faktisk var der én der gjorde et par uger siden, og det var præcis min reaktion. Men efter jeg satte mig ned og regnede på det, så kunne jeg godt se rationalet i det. Uddannelsen er noget, du vil få glæde af i mange år fremover for ikke at sige resten af livet. Det er en investering i både dig selv og din fremtidsmuligheder.

Måske skulle jeg heller bare hyre en stylist?
Da jeg i sin tid tog en coach-uddannelse overvejede jeg også om jeg bare skulle hyre en coach i stedet. Havde jeg virkelig brug for en hel uddannelse. Men det har været én af de bedste investeringer i mit liv.
 Det at have uddannelsen giver en helt anden tyngde, en helt anden ballast, en helt anderledes dyb indsigt. Og pludselig viste det sig at jeg også kunne bruge den professisonelt på en måde, jeg ikke kunne have forudset.
 Det samme gælder for uddannelsen til stylecoach. Det vil give dig et radikalt anderledes udbytte og langt større værdi end “bare” at hyre en stylecoach. Og selvom du måske ikke har tænkt dig at bruge uddannelsen professionelt her og nu, så vil det næsten med sikkerhed vise sig, at du alligevel kan bruge den i dit arbejde på en måde, du ikke havde tænkt på – også selvom dit arbejde intet har med mode og tøj at gøre. Bare vent og se.

Få stilkerne testen & kropsforms guide

Kom med på min insiderliste og få med det samme:

* Stiltest - 10 spørgsmål, og du har fundet lige præcis din stil
* Kropsformsguide - do'es & don'ts

Er du klar til at skrue op for din lækkerhed?

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt stiltest og ekstra lækkerier lige om lidt ...

TEST: Tag stilkernetesten & få kropforms guide

Find ud af hvilken stil der lige er dig. Du vil sikkert blive overrasket.

Er du klar?

Velkommen til min insiderliste. Stilkerne testen er på vej til dig og lidt ekstra lækkert

Tag stilkernetesten & find din stil

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten