ANETTE STYLER NU OGSÅ BOLIGER

Forestil dig at du står i en stor patriciervilla. Du tænder lyset i stagerne. Retter på puderne. Sætter blomster i vasen.

Ikke hjemme hos dig selv ..

Nej, ude hos en kunde der betaler dig for at bytte rundt på sofa og spisebord, så det hele kan se indbydende og lækkert ud, når ejendomsmægleren holder åbent hus.

I dag er det Anettes verden. Og liv.

Alt sammen fordi hun tog stylecoach uddannelsen.

Hvis du synes jeg smører lidt tykt på, hvad tror du så Anette ville have tænkt, hvis jeg havde sagt at det var det, hun kom til at arbejde med når hun havde sit certificeringsbevis i hånden?

Hun ville helt sikkert have grinet og sagt:

’Arhh Tini, den er god med dig … total urealistisk for sådan en “gammel” kone fra Vejle som mig. Lad os nu lige holde fødderne på jorden’.

I dag ER det Anettes verden. Og liv. Den 43-årige kvinde, som er født og opvokset i Vejle arbejder med at style modeller til shows, lave makeovers og ja – style boliger.

Alt sammen fordi, hun brugte 4 måneder (imens hun passede sit frisørjob) af sit liv på at uddanne sig til stylecoach.

Læs her hvad det har betydet for Anette personligt og professionelt at tage uddannelsen.

Hvilken forskel har det gjort for dig selv personligt, at have gennemført uddannelsen?

Det er det bedste der er sket for mig. Det har givet mig nogle super spændende udfordringer, som har medført en enorm personlig selvudvikling. Jeg tog et stort hovedspring ud i det hele og tog bare tingene som de kom.

… siger Anette og hun forsætter ..

Du får nogen super gode stylingværktøjer der gør at du føler dig tryg ved de forskellige artede jobs.  Jeg har mit ‘værktøjsbælte’ som Tini kaldte det og så er du rustet til alle slags opgaver. ‘Værktøjsbæltet’ kan åbne døre og er et godt fundament at have med på alle opgaver.

Hvordan har det ændret dit professionelle liv?

I dag arbejder jeg som freelance på lokalavisen i Vejle og laver styleopslag med ”Min garderobe er en katarstrofe” i samarbejde med byens butikker.

Jeg laver ”Ugens bolig” hvor jeg styler boliger der er til salg ved ejendomsmæglerne med plaider, puder og accessories, for at vise hvor lidt der skal til for at friske dem op. Holder styleevents for kundeklubber for diverse butikker. Laver makeovers, styler modeller til modeshows og har haft adskillelige stylistopgaver for forskellige reklamebureauer.

… fortæller Anette, lidt forpustet. Der ikke i sine vildeste drømme kunne forestille sig hvad det førte med sig, den sommerdag i juni hun klikkede på knappen og tilmeldte sig uddannelsen.

Hvad vil du sige til dem, der lige nu sidder og overvejer at tage uddannelsen?

Jeg kan varmt anbefale uddannelsen hos Tini. Har du interessen for styling, mode og mennesker så kan jeg kun sige ”go for it”. Det er aldrig for sent at følge sin drøm.

VIL DU OGSÅ VÆRE STYLECOACH?

Du kan tage uddannelsen online eller i en kombination, hvor du deltager på fysiske workshops, sammen med andre kursister. Det er en temperaments spørgmål, hvad der passer lige præcis dig bedst.

Tilmeldingen til online uddannelsen er kun åben få gange om året, da jeg gerne vil følge hvert hold tæt – også online. Vil du have besked som en af de første når tilmeldingen åbner, så skriv dig på ventenlisten. Klik på knappen herunder og få også min e-bog ‘Sådan Gør Du Dine Kunder Til Fans’.

VELKOMMEN TIL DET STYLECOACHENDE UNIVERS

Kom med på insiderlisten og få kreativ inspiration til at skrue op for, både din, og dine kunders lækkerhed (du binder dig ikke til noget).

!000 tak, glæd dig til at modtage alt det lækre.

HAR DU MASSER AF TØJ - MEN ALDRIG NOGET AT TAGE PÅ?

TAG MIN STILTEST - OG FIND DIN STIL!

1000 TAK. GLÆD DIG TIL ALT DET LÆKRE!