TINI OWILD

Tini Owild er…
  • En af Danmarks eneste stylist og mastercoach i et. Med mange års erfaring i personlig styling og rådgivning til erhvervsledere, folketingsmedlemmer, skuespillere, sangere og private.
  • Kendt som stylisteksperten i medier som: Politiken, Alt For Damerne, Berlingske Tidende, Femina.
  • Forfatter til bestseller-bøgerne “Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil” fra forlaget Thaning & Appel samt nyeste udgivelse ’Fra ok til lækker’ i samarbejde med Schwartzkopf.
  • I 2008 grundlagde Tini Stylewise Academy, hvor hun – som den eneste i Danmark – blander coaching med styling i en unik uddannelse. Hvert år uddanner hun to hold stylecoaches på sit eget akademi.
  • Tini Owild tilbyder kun i særlige tilfælde personlig styling, men lever i dag af at uddanne stylecoaches, undervise, holde foredrag og workshops – og skrive bøger.

Tini har bl.a. undervist virksomheder som Novo, Ernst & Young, Companys, L’Oreal, Nivea, Radius Kommunikation og har desuden været personlig stylist for bl.a. Lis Sørensen, Lone Dybkjær, Emilia van Hauen, Sofia Manning og Sofie Lassen-Kahlke.

Tinis baggrund…

Tini er flasket op med mode og stil af sin mor, der er designer. Men det var under uddannelsen til dekoratør hos Magasin du Nord, at Tini for alvor fik øjnene op for stylistjobbet. Her fik hun sin ilddåb både som stylist og koordinator ved blandt andet at planlægge Magasins store årlige julekatalog. Siden har Tini været stylist på modeshows både i Magasin og Illum. Og hun har arbejdet på tusindvis af reklamer for både produkter, serviceydelser, modeserier og kataloger for forskellige firmaer. Tini kobler af og lader op på stadion i sin fritid, hvor hun dyrker atletik på eliteniveau. For aftale om interview klik her.

Læs mere om Tinis opvækst i dette meget personlige interview.

Tag stilkerne-testen og find din stil

Kom med på min insiderliste og få med det samme:

* Stiltest - 10 spørgsmål, og du har fundet lige præcis din stil

Er du klar til at skrue op for din lækkerhed?

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt stiltest og ekstra lækkerier lige om lidt ...

TEST: Tag stilkerne-testen og find din stil

Find ud af hvilken stil der lige er dig. Du vil sikkert blive overrasket.

Er du klar?

Velkommen til min insiderliste. Stilkerne testen er på vej til dig og lidt ekstra lækkert

Tag stilkernetesten & find din stil

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten

Kom på min liste og få min e-bog og hør hvilke 3 ting, der skræmmer dine kunder langt væk.


Og hvor nemt du kan få dem til at ELSKE både dig og din forretning.
Udfyld felterne og få gratis e-bog 👇🏻

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt 'Gør dine kunder til fans og sælg mere af det, der IKKE skal byttes.' lige om lidt ...