Stilkernetest

Introduktion til stilkernetesten

Hvad kan du bruge testen til?

Testen kan gøre dig mere bevidst om din personlige stil, hjælpe dig til at shoppe mere målrettet og undgå dyre fejlkøb. Når du finder din stilkerne, bliver det nemmere at finde tøj, du føler dig godt tilpas i, og at sammensætte det tøj, du allerede har i din garderobe, på en ny måde.

Hvad er en stilkerne?

Stilkernen er et billede af, hvilken slags tøj du føler dig bedst tilpas i, og som præger 80 procent af din garderobe. Selvom testen viser, at du har en stilkerne, der er boheme, kan du sagtens eje et jakkesæt. Er din stilkerne mere klassisk, kan du også sagtens have en rå læderjakke. Disse beklædningsstykker vil bare ikke være en udpræget tendens i din garderobe, men udgøre de 20 procent af dit tøj, der afviger fra din stilkerne [80/20-reglen].

Hvordan finder du din stilkerne?

Når du om lidt svarer på spørgsmålene i testen, skal du forholde dig til, hvordan din garderobe er, og ikke hvordan du ønsker, den skal være. Du skal være 100 procent ærlig og stole på din første indskydelse for at få det rigtige billede af din stilkerne. Husk, der er ingen stilkerne, der er mere sexet, smart eller trendy end andre. Alle stilkerner kan justeres til forskellige lejligheder og til dit humør.

STYLEWISE STILKERNETEST

3. Hvilken overdel ligner mest noget du har i dit klædeskab?

7. Vælg den collage, der bedst ligner det, du allerede har i dit klædeskab:

10. Hvilken t-shirt ligner mest dine egne?

TEST SVAR

Stilkernetest

Du har nu taget stilkernetesten, og du er . På grafen kan du se, hvordan dine svar slår ud på de enkelte stilkerner. Testen viser, hvordan du opfatter dig selv lige nu. Den kerne, hvor du har det største procentvise udslag, er din primære stilkerne. Slår du næsten lige meget ud på to forskellige kerner, skal du kigge en ekstra gang i din garderobe for at afgøre, hvilken af kernerne der er din primære stilkerne. For at få overblikket, er det en god ide at rydde ud først. Er der en eller to kerner, som også slår godt ud, er det muligt, at du tit vælger tøj fra den stilkerne og sammensætter det med din primære stilkerne, for at få mere kant og personlighed.

Ved at klikke på de forskellige stilkerner herunder kan du læse beskrivelsen af dem.

Og resultatet er...

BLIV DIN EGEN STILEKSPERT

Tag føringen over din stil, en gang for alle. Læs mere om vores stiltransformerende e-kurser der viser dig hvordan du gør, her

BLIV EKSPERT OG HJÆLP ANDRE

stylewise.dk kan du også læse om vores spændende uddannelse til Stylecoach. Et unikt uddannelsesforløb, for dig med en stylistdrøm i maven.

Kvinde - Klassisk kerne

Med en klassisk stilkerne føler du dig bedst tilpas i enkelt og stilrent design uden for mange detaljer. Det kan være skjorter, cardigans, habitjakker og ensfarvede kjoler.

Du bliver generelt tiltrukket af basisfarver som sort, grå, hvid, beige og blå, og det meste af dit tøj er ensfarvet. Du bruger typisk en enkelt pangfarve eller to til at live garderoben lidt op, og har du tøj med mønstre, er det som regel med striber eller mønstre som pepitatern, sildeben eller dyreprint.

Når du shopper, så husk at være særligt opmærksom på din præference for, at tøjet matcher.

Hvis du vil skabe lidt kant i dit udtryk, kan du prøve at kombinere tøj, der ikke matcher, som fx en nederdel, en skjorte og en habitjakke i forskellige farver. Du kan også kombinere et stykke tøj fra en af de andre fem stilkerner med dit eget mere klassiske tøj, eller fx nogen rå accessories.

Kvinde - Feminin

Med en feminin stilkerne føler du dig bedst tilpas i lette, bløde materialer. Du har helt sikkert ensfarvet tøj og har du tøj med mønstre, kan det være med blomster eller hjerter.

Du bliver generelt tiltrukket af feminine detaljer ved tøjet som læg, fine stikninger, pufærmer, perlemorsknapper, draperinger, hulmønstre og måske også blonder og flæser. Du kan også være tiltrukket af applikationer og pailletter. De fleste af dine overdele vil have en eller flere af disse detaljer.

Når du shopper, så husk at være særligt opmærksom på din præference for altid at vælge overdele med en eller flere feminine detaljer.

Du kan live din feminine garderobe op og skabe endnu mere kant i dit udtryk, ved at kombinere den med tøj eller accessories fra fx den enkle stilkerne eller rå stilkerne.

Kvinde - Rå kerne

Med en rå stilkerne føler du dig bedst tilpas i tøj med lidt rock ’n’ roll i udtrykket. Du kan godt lide frynser, nitter og prints eller accessories med dødningehoveder og stjerner, og måskehar du en forkærlighed for T-shirts med statements.

Du bliver generelt tiltrukket af udtryk, der ser ’brugt’ ud, men som ikke nødvendigvis er det, og du har mange T-shirts og jeans i skabet. Du bruger formentligaccessories til at give garderoben ekstra kant, og tager du fx en kjole eller nederdel på, sammensætter du den ofte med rå accessories.

Når du shopper, så husk at være særligt opmærksom på din præference for det forvaskede, slidte look samt materialer som denim og skind.

Hvis du vil skabe lidt variation i dit udtryk, kan du prøve at tilføje bløde feminine materialer som fx silke, viskose og strik. Du kan også kombinere et stykke tøj fra den klassiske stilkerne med dit eget mere rå tøj.

Kvinde - Boheme

Med en boheme stilkerne føler du dig bedst tilpas i farver og mønstrer, og du kan godt lide tøj med et etnisk udtryk.

Du bliver generelt tiltrukket af tøj med farver og forskellige mønstre, som du blander, uden det nødvendigvis matcher. Du bruger sikkert en del accessories til at live garderoben op, og har du tøj, der sidder tæt til kroppen, er det som regel med stretch i.

Når du shopper, så husk at være særligt opmærksom på din præference for at købe mønstre og forskellige farver, som kan gøre det svært at sammensætte dit tøj på kryds og tværs.

Hvis du vil skabe lidt ro eller kant i dit udtryk, kan du kombinere dele fra din farvede og mønstrede garderobe med tøj, der er ensfarvet og enkelt i designet, fx fra den enkle eller klassiske stilkerne.

Kvinde - Enkel kerne

Med en enkel stilkerne føler du dig bedst tilpas i tøj, som har overraskende detaljer. Det kan være asymmetri, grafiske snit eller enkle prints.

Du bliver generelt tiltrukket af underspillede detaljer ved designet, og det meste af dit tøj er ensfarvet. Du bruger sikkert nøje udvalgte accessories til at live garderoben op, og har du tøj med mønstre, er de som regel grafiske.

Når du shopper, så husk at være særligt opmærksom på din præference for sort og ensfarvet tøj.

Hvis du vil skabe lidt fornyelse i dit udtryk, kan du tilføje tøj med et grafisk print eller i en ny farve, som ikke er sort, grå eller hvid. Du kan også kombinere et stykke tøj fra fx boheme, rå eller feminin stilkerne, med dit eget mere enkle tøj, som giver din stilkerne kant.

Kvinde - Afslappet kerne

Med en afslappet stilkerne føler du dig bedst tilpas i tøj, som du ikke kan ’mærke’, og som ikke strammer. En del af dit tøj sidder løst, men er det kropsnært, er der ofte stretch eller lycra i stoffet.

Du bliver generelt tiltrukket af tøj uden alt for mange detaljer, og det meste af dit tøj føles behageligt at have på. Du bruger typisk forskellige accessories som fx sko og tørklæder samt farver til at live garderoben lidt op, og har du tøj af mere klassisk karakter, er det som regel, fordi dit job kræver det.

Når du shopper, så husk at være særligt opmærksom på din præference for casual og praktisk tøj.

Hvis du vil skabe lidt kant i dit udtryk, kan du fx prøve at kombinere en habitjakke og et par rå sko meddit eget mere afslappede tøj og supplere med lidt flere smykker, end du plejer.

BLIV DIN EGEN STILEKSPERT

Tag føringen over din stil, en gang for alle. Læs mere om vores stiltransformerende e-kurser der viser dig hvordan du gør, her

BLIV EKSPERT OG HJÆLP ANDRE

stylewise.dk kan du også læse om vores spændende uddannelse til Stylecoach. Et unikt uddannelsesforløb, for dig med en stylistdrøm i maven.