SHINE TREAT – MARRAKECH

Spørg dig selv:
Hvornår har du sidst sluppet kontrollen (og din evige to-do-liste), bare mærket livet, sanset øjeblikket uden at analysere det, duftet eksotiske dufte, taget livet ind uden en plan eller andet formål end bare at nyde og give dig selv kærlig opmærksomhed?

 

(Gen)find dit shine i Marrakech
Du har garanteret styr på det meste.

Du er en pligtopfyldende og dedikeret kollega.

Du er den veninderne ringer til, når de har brug for en heart to heart snak.

Dine børn ved, at de altid kan regne med dig.

Du holder aftaler, husker alle fødselsdage og stiller gerne op til støttearrangementer i dine børns sportsforening.

Yes?

Men hvad med DIG selv?

Hvornår har du og dine behov været i centrum?

Udfold dit shine
Jeg inviterer dig med på en oplevelses, nydelses og udfoldelses-rejse, hvor vi fokuserer på din essens, og hvad der får dig til at shine.

Det foregår i Marrakech i din egen private *riad med plads til kun 8 deltagere.

*Riad, betyder ’have’ på arabisk, og er et hus/hotel med en indre have eller gårdsplads.

I en verden fuld af hurtig forandring og massive input fra SoMe, hvor det ser ud som om, alle andre har fuldstændig styr på livet, sig selv og deres stil, kan det være svært at høre sin egen sande stemme og holde fast i de ting, der får dig til at stråle.

Jeg tror på at det ydre og indre hænger sammen, og at alle kvinder kan shine. Ikke på den selvfede måde, hvor du tromler andre men på den selvopfyldende måde, som kan mærkes indefra og ses udenpå.

Det kræver, at du husker at fylde dig selv op, ikke kun med ny viden og flere bullit-points på to-do-listen, men med nærende ME-TIME.

Rejsens formål er at ”pakke dig ud”, så du kan gå ud og funkle som præcis den stjerne, du er.

Sig farvel til to-do-listen og hello til tid med den vigtigste person i dit liv.

Ja, DIG!

Shine-Journey
Sammen med andre dejlige kvinder, kommer du på din egen shine-journey, bestående af både helt konkrete tiltag du kan tage action på, men også reflekterende spørgsmål der vil åbne op og connecte dig med din essens, der hvor energien flyder.

Turen starter hjemme foran dit klædeskab, allerede inden vi ses. Vi forsætter i Marrakech, hvor vi udover de mange oplevelser også mødes til to *shine-circles, der fortsættes med individuelle tiltag, når du er tilbage igen.

*Shine-circles med Tini: Her samles alle Shine-deltagere med mig og deler tanker og refleksioner, som de øvelser du har fået undervejs, har sat i gang.

Efter turen vil du vide både hvilke tanker og overbevisninger, der skal ryddes ud i, og erstattes med dem der støtte op om din sande essens – du vil vide, hvad du skal have mere (eller mindre) af i dit klædeskab.

I takt med at du følger din shine-journey, vil du mærke resultater. Når dit klædeskab og mindset ændrer sig, påvirker det også hvor lækker du føler dig. Det har betydning for de energier du sender ud, og ikke mindst for dem, du vil modtage.

Når du står klart i dig selv vil det frigive en masse energi, som du måske tidligere har brugt på at være kritisk overfor dig selv og andre. En energi, der vil give mere ro, mod og styrke til shine nøjagtig som den, du er.

Hvorfor Marrakech?
Indimellem er det godt at forlade sine vante omgivelser, for netop at kunne finde den rette vej hjem til sig selv. Derfor foregår Shine-treat i Marrakech, hvor alt dufter og smager anderledes og føles meget langt fra noget, du kender i forvejen.

Skal du med?
Der er plads til 8 deltagere i programmet, og foreløbig tilbydes kun dette ene treat.

Du får det bedste af to verdener. En intim oase hvor du kan trække dig tilbage og nyde roen og stilheden. Samtidig vil du være få minutter fra livlige og sprudlende Marrakech, der med sin røde ringmur, spændende basarområde, snoede stræder og en torveplads som slår verdensrekorden i kaos vil blive en rejse, du altid vil huske.

Her kan du både møde slangetæmmere, spåkoner, akrobater og gademusikanter. Marrakech har også trendy mode- og indretningsbutikker, samt hyggelige loungebarer og restauranter, der byder på høj kvalitet til rimelige priser.

Alt er sørget for. Det eneste du skal gøre, er at møde op og følge med. Herefter venter 1000 og en nats eventyr på dig i din egen private riad kun fire og en halv time fra København.

 

SHINE TREAT INDEHOLDER

SHINE TREAT MARRAKECH

Du får:

 • Transport til og fra lufthavnen i Marrakech
 • Fem overnatninger i din egen smukke riad med kølig pool i patioen. Lækker privat tagterrasse hvor du kan slappe af med en bog og nyde solen, eller sidde i skyggen og sippe en kølig friskpresset juice
 • Eksotisk brunch hver dag som vil give dig boost af energi og velvære
 • Fuld daglig forplejning når du er på riaden, med de lækreste urte te’er, juicer, frugter og nødder
 • To middage specielt arrangeret for deltegerne.
  Den ene middag foregår på én af byens bedste marrokanske restauranter – den anden på ”the place to dine”, hvis du er kendt i Marrakech
 • Et Shine-hammam treat i en af Marrekeches mest luksuriøse spaer. Se beskrivelse på næste side
 • Shine-treat afsluttes med et privat arrangement et privat arrangement der afholdes sidste aften på riaden. Her serveres en lækker autentisk Marrokansk menu samt lokale vine, dans og musik

SHINE SPA TREAT

Du vil opleve et Shine-hammam treat i en af Marrekeches mest luksuriøse spaer. Her kommer du i gode hænder hos værtinderne, der sørger for at du at du behandlet som var du en dronning.

Shine-spa-treat, indeholder:

 • Lækker aromatisk steambad, der udrenser din krop og sind
 • Fuld body skrub, hvor alle døde hudseller bliver skrubbet af
 • Body muddermaske, der giver dig babyhud igen
 • Ansigts skrub samt muddermaske, der får din hud til at stråle med fornyet vitalitet
 • Til sidst en blid massage med de lækreste olier, der virker afstressende og beroligende på både krop og sind

Efter tre timers treat er du fuldstændig afslappet og svævende, hvis ikke på et flyvende tæppe, så på en lyserød sky.

MARRAKECHS SKJULTE PERLE

Første gang jeg kom til riaden i Marrakech, stod jeg ud af taxaen og tænkte ’Øhh, hvad er det her?’ Gaden var beskidt og støvet, men for enden af en mørk smøge, hvor ikke engang en taxa kunne komme ind, skulle det vise sig at der lå en skjult perle.  Da jeg åbnede døren, trådte jeg ind i en anden verden – eventyret var begyndt. Jeg blev stormende forelsket … i Marrakech og i værten Younes og hans søde staff, der med det samme fik mig til at føle mig velkommen og hjemme – selv om jeg var meget langt hjemmefra.

Du er inviteret
Nu har jeg har eksklusivt fået muligheden for at ‘låne’ hele Younes smukke riad og invitere dig med på en fem dages shine treat til eksotiske, farverige Marrakech. Som allerede nævnt er der kun plads til 8 deltagere på dette treat. Jeg kan kun love, at jeg afholder dette ene shine treat, så grib muligheden for at være med og få en enestående oplevelse.

Alt er sørget for. Det eneste du skal gøre, er at møde op og følge med. Herefter venter 1000 og en nats eventyr på dig i din egen private riad kun fire og en halv time fra København.

Der er to muligheder for at være Shine-treat deltager.

Du kan reservere din billet ved at klikke her og betale halvdelen nu og den resterende halvdel om en måned.

Eller du kan reservere hele treatet (8 personer) eksklusivt til dig og dine veninder. Her betaler I halvedelen nu og den resterende halvdel om en måned.

Dato: 19. marts – 24. marts, 2020
Pris pr. person i delt dobbeltværelse inkl. moms: 12.900 kr.

Vi rejser med Norwegain fra Københavns lufthavn. Du får nærmere info ved tilmelding. *Flybilletten er ikke inklusiv i prisen.

JEG RESERVERER MIN BILLET!

JEG RESERVERER HELE SHINE-TREAT!

Få stilkerne testen & kropsforms guide

Kom med på min insiderliste og få med det samme:

* Stiltest - 10 spørgsmål, og du har fundet lige præcis din stil
* Kropsformsguide - do'es & don'ts

Er du klar til at skrue op for din lækkerhed?

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt stiltest og ekstra lækkerier lige om lidt ...

TEST: Tag stilkerne-testen & få kropforms guide

Find ud af hvilken stil der lige er dig. Du vil sikkert blive overrasket.

Er du klar?

Velkommen til min insiderliste. Stilkerne testen er på vej til dig og lidt ekstra lækkert

Tag stilkernetesten & find din stil

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten

Kom på vores insiderliste og hør hvilke 3 ting, der skræmmer dine kunder langt væk.


Og hvor nemt du kan få dem til at ELSKE både dig og din forretning.
Udfyld felterne og få gratis e-bog 👇🏻

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt 'Gør dine kunder til fans og sælg mere af det, der IKKE skal byttes.' lige om lidt ...