STYLIST UDDANNELSEN

Er du frisør og har lyst til et kompetenceløft?

Elsker du at arbejde med mennesker, mode og styling, men savner en overbygning på din frisør uddannelse. Så er uddannelsen til stylist eller stylecoach som jeg kalder, måske lige noget for dig.

Det kan være du;

  • Allerede arbejder med mennesker og stil som frisør, men drømmer om at kunne rådgive kunden mere individuelt og hele vejen rundt
  • Gerne vil hæve din omsætning og bruge stylecoaching som et ekstraordinært tilbud/plusprodukt i din forretning
  • Er ’between jobs’ og gerne vil forbedre dine jobmuligheder med en ekstra trumf
  • Har lyst til noget nyt, der kan komplimentere din frisør uddannelse
  • Drømmer om en karriere som selvstændig stylist og gerne vil skille dig ud på markedet fra dag ét, som certificeret stylecoach

Uddannelsen åbner mange døre

Som stylecoach kan du både arbejde som en kompetent rådgiver i dit fag eller åbne op for helt nye muligheder.

Du kan blive stylist, personal shopper eller salgsassistent i butikker som f.eks.; Magasin, Illum, IC Companys, Bahne, H&M eller Fisketorvet.

Hvis du er mere interesseret i mediebranchen, åbner Stylecoach-uddannelsen også op for, at blive stylist for Danmarks Radio, TV2, TV3 og for mange af de store produktionsselskaber. Herunder er der naturligvis også mediehusene, som laver de kendte magasiner som Alt For Damerne, Femina, Costume, Eurowoman etc.

Så er det også værd, at nævne det hastigt stigende online-handelsmarked, som bruger stylister og personal shoppere til at rådgive deres kunder. Sidst men ikke mindst, kan du vælge at blive selvstændig som blogger og influencer og/eller være personlig stylist, hvor du kan tilbyde foredrag, workshops og styling sessions. 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 3326 1708 eller info@stylewise.dk 

Her kan læse hvad uddannelsen førte til for disse tre kvinder, der alle er certificeret Stylecoach.

Nye karrieremuligheder

Stylecoach

“Inden jeg tog uddannelsen hos Tini var jeg salgsassistent i Imerco. Nu udlever jeg min drøm om at style musikvideoer og rockstjerner, hos en fashion fotograf i London. Noget jeg ikke havde turde drømme om kunne lade sig gøre, er nu gået i opfyldelse.”

Nye forretningsmuligheder

Frisør/Stylecoach

“Jeg har arbejdet som frisør i mange år og trængte til ny inspiration.frisør. Nu holder jeg både foredrag, workshops og styler både private mennesker og modeller til photoshoot. Jeg har også indgået et samarbejde med en ejendomsmælger kæde, hvor jeg indretter boliger efter stilkerne principperne, som vi lærte om på uddannelsen.”

Ny drømmebusiness

Stylecoach

“Uddannelsen har åbent en helt ny verden for mig. Uddannelsen kan bruges til langt mere end jeg forstillede mig da jeg startede på den. Det har åbnet en helt ny verden og jeg fik ret hurtigt efter endt forløb, spændende opgaver fra både private firmaer og fra kommunen. Udover alle de personlige stylinger og private arrangementer, jeg også laver.”

Hvorfor en stylecoach styler bedre!

På Stylecoach-uddannelsen bliver du stylist med en coachende indgangsvinkel. Det er derfor vi kalder det stylecoaching. Det er en helt unik kombination, som Stylewise er det eneste akademi i Danmark der tilbyder. Stylecoach-uddannelsen forener de bedste ting fra to verdener: Mode, stil, og styling samt passionen for mennesker og rådgivning.

Stylecoaching skaber glade kunder
Det betyder, at din rådgivning ikke er baseret på sæsonens mode eller din personlige smag. Du får værktøjer der gør dig i stand til, on the spot, at se hvilken type kunden er og kombinerer det med deres personlige ønsker. Når du møder kunden med det stylecoachende mindset, giver det positive og varige forandringer hos dine kunder. Som giver glade og tilfredse kunder, der handler for mere og som kommer igen. Det er uanset om du sælger briller, tørklæder eller drømmer om at blive personlig stylist.

Du kan både bruge Stylecoach-uddannelsen, hvis du arbejder i butik og ønsker at højne din ekspertise, dit salg og din kundetilfredshed eller hvis du har en stylist-spirer gemt i maven.

Hele uddannelsen strækker sig over fire intense moduler, der hver består af to dage.

 

Få det bedste frem i andre
Tini Owild er uddannelsesleder på Stylecoach-uddannelsen og har mange års erfaringer som stylist, som hun generøst deler ud af.
Stylewise tilbyder et målrettet uddannelsesforløb, hvor du bliver undervist i, hvordan man pakker mennesker ud fra inderst til yderst. Med Stylecoach-uddannelsen bliver du professionel i kunsten i, at få det bedste frem i andre. Der er holdstart hvert halve år.

Tilmelder du dig nu, kan du spare op til 5.000 kr. Dette gælder kun til og med 6. juni!

Rikkekatrine Bertels

Frisør

“Jeg har MEGET længe gerne ville tage stylecoach uddannelsen, hos Tini. Det så rigtig spændende ud, fordi du møder kunderne på et andet plan, end hvis du tager en ‘almindelig’ stylist uddannelse. Jeg har virkeligt cirklet omkring det, men tilsidst sagde jeg, ‘Nu springer jeg ud det. NU gør jeg det.’ Og jeg har aldrig fortrudt. Det var bare super.” 

Anna Walgren

Frisør

“Jeg har lært fantastisk meget om mig selv og hvordan jeg skal gribe min kunder an og det ikke kun m.h.t. styling. På uddannelsen har jeg også fået et helt nyt syn på hvordan man taler til kunder og hvordan jeg kan coache mine kunder, så de kan hjælpe sig selv. Jeg kan anbefale uddannelsen til alle, som vil videre indenfor branchen, for det bliver helt sikkert en succes.”

Janni Skjødt

Stylist

“At tage uddannelsen har været en forvandlingsrejse for mig som person. Jeg har både udviklet mig fagligt, selv om jeg ikke troede at jeg kunne lære så pokkers meget, eftersom jeg har været i butik i mange år. Rent personligt er jeg blevet klar over hvad det er jeg gerne vil med mit arbejdsliv og så er jeg blomstret op og blevet meget mere selvsikker. ”

Din nye karriere som Stylecoach er tættere på end du tror

Der er stor efterspørgsel på dygtige stylister i hele branchen. Kan du se dig selv arbejde som Stylecoach? Så vil vi se frem til at se dig, som et af de nye talenter på stylecoach-uddannelsen.

Klik her og se hvordan uddannelsen er bygget op, samt datoer og priser.

Få stilkerne testen & kropsforms guide

Kom med på min insiderliste og få med det samme:

* Stiltest - 10 spørgsmål, og du har fundet lige præcis din stil
* Kropsformsguide - do'es & don'ts

Er du klar til at skrue op for din lækkerhed?

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt stiltest og ekstra lækkerier lige om lidt ...

TEST: Tag stilkernetesten & få kropforms guide

Find ud af hvilken stil der lige er dig. Du vil sikkert blive overrasket.

Er du klar?

Velkommen til min insiderliste. Stilkerne testen er på vej til dig og lidt ekstra lækkert

Tag stilkernetesten & find din stil

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten

Hør hvilke 3 ting, der skræmmer dine kunder laaangt væk ...

... Og hvor nemt du kan få dem til at ELSKE både dig og din forretning (så de kommer igen og køber mere).
 
Udfyld felterne og få gratis e-bog 👇🏻 og du vil indenfor få minutter modtage: 'Gør dine kunder til fans og sælg mere af det, der IKKE skal byttes.'

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt 'Gør dine kunder til fans og sælg mere af det, der IKKE skal byttes.' lige om lidt ...