TINI OWILD ER..

Danmarks eneste stylist og mastercoach i et. Drevet af ikke blot at pakke kvinder ind, men derimod at pakke dem ud – fri af flygtige trends og begrænsninger. Tini er fulgt af tusindvis af kvinder og er en toptrænet underviser, foredragsholder og eventmager.

  • Hun er desuden uddannet mastercoach med mange års erfaring i personlig styling og rådgivning til erhvervsledere, folketingsmedlemmer, skuespillere, sangere og private.
  • Kendt som stylisteksperten i medier som: Politiken, Alt For Damerne, Berlingske Tidende, Femina.
  • Forfatter til bestseller-bøgerne “Stylecoaching – 6 trin til din personlige stil” fra forlaget Thaning & Appel samt bogen ’Fra ok til lækker’ i samarbejde med Schwartzkopf.
  • I 2008 grundlagde Tini Stylewise Academy, hvor hun – som den eneste i Danmark – blander coaching med styling i en unik uddannelse. Hvert år uddanner hun to hold stylecoaches på sit eget academy.
  • Tini Owild tilbyder kun i særlige tilfælde personlig styling, og lever i dag af at uddanne stylecoaches, holde foredrag og workshops – og skrive bøger.

Tini har bl.a. holdt foredrag og workshops for virksomheder som Ernst & Young, Horten, L´ oreàl, Nivea, Profil Optik, Blicher/Fuglsang og tøjkæden Nielsens. Tini har desuden været personlig stylist for bl.a. Lis Sørensen, Lone Dybkjær, Emilia van Hauen, Sofia Manning og Sofie Lassen-Kahlke.

Tinis baggrund …
Tini er flasket op med mode og stil af sin mor, der er designer. Men det var under uddannelsen til dekoratør hos Magasin du Nord, at Tini for alvor fik øjnene op for stylistjobbet. Her fik hun sin ilddåb både som stylist og koordinator ved blandt andet at planlægge Magasins store årlige julekatalog. Siden har Tini været stylist på modeshows både i Magasin og Illum. Og hun har arbejdet på tusindvis af reklamer for både produkter, serviceydelser, modeserier og kataloger for forskellige firmaer.

10 personlige spørgsmål til Tini

Har du tid til lidt mere fordybelse så læs dette interview, hvor Tini svarer på 10 meget personlige spørgsmål – helt ærligt.

Tag stilkernetesten

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten

Tag stilkernetesten

Find ud af hvilken stil der lige er dig. Du vil sikkert blive overrasket.
Er du klar?

Du er nu ved at tage stilkernetesten

Tag stilkernetesten

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten