STYLIST UDDANNELSEN

“JEG HAR HELT SIKKERT FLERE STØRRE EKSPEDITIONER,
END FØR JEG STARTEDE PÅ STYLIST UDDANNELSEN. TYPISK SALG TIL 6-7.000 KR. ELLER MEGET MERE.”
Susanne S. Pedersen, Butikschef – Om stylecoach uddannelsen

Tini øser ud af sin mangeårige erfaring som stylist og tilbyder et målrettet uddannelsesforløb, der afslører, hvordan man pakker mennesker ud fra inderst til yderst. Stylist uddannelsen giver mode-, stil- OG coachinginteresserede muligheden for en professionel karriere i kunsten at få det bedste frem i andre. Holdene er altid fuldt besat og drømmer du om at blive professionel stylecoach, starter der hold hvert halve år. Se datoer, priser og betalingsmodeller her.

Hvad er det der gør uddannelsen så unik?

’Det unikke ved uddannelsen er kombinationen af styling og coaching. Når du tager udgangspunkt i at coache kunden til at se sig selv, som den hun eller han virkelig gerne vil være – og derefter oversætter det til også at omfatte deres stil opstår synergien mellem essensen og den personlige stil, hvilket er nøglen til positive og varige forandringer, i stedet for at det bliver et ’quick fix’, fortæller stylecoach og uddannelsesleder Tini Owild, der glæder sig til at at fortsætte succesen.

Hvilke (job) muligheder åbner der sig med en stylist uddannelse?

Udover at du selvfølgelig vil være en utrolig kompetent rådgiver uanset hvor du arbejder i branchen med certificeringsbeviset i hånden, så åbner uddannelsen også til muligheden for at søge job i firmaer som fx: Magasin, Illum, IC Companys, H&M, Fikestorvet – både som personlig stylist/personal shopper og salgsassistent. Derud over åbner det op for jobmuligheder hos: Danmarks Radio, TV2, TV3 og andre tv stationer som også bruge stylister til deres værter mv., samt hos alle de mange produktions selskaber der producerer tv-udsendelser.

Dernæst vil der være alle de fysiske og online media, som: Alt For Damerne, Femina, In, Costume, Søndag, Eurowoman, Q-Magasin osv. Samt på deres online magasiner som de også har.

Sidst men ikke mindst er der et hav af online tøjportalerne, som bruger personlige stylister til at give gode råd til deres kunder og du kan selvfølgelig vælge at blive selvstændig og tilbyde diverse stylingsessioner, foredrag og workshops.

Min erfaring er at der er efterspørgsel på dygtige stylister som har professionel erfarring med den personlige stil, fordi folk i dag kræver kvalificeret service både ude i de fysiske butikker, men også i høj grad når de shopper online. Det er derfor et marked der er i kraftig vækst.

Susanne S. Pedersen

butikschef

“Jeg har helt sikkert flere større ekspeditioner, end før jeg startede på uddannelsen. Typisk salg til 6-7.000 kr. eller meget mere.”

Charlotte Falslund

butikschef

“Det er vildt! Allerede inden uddannelsen var færdig, havde jeg tjent over halvdelen af den hjem – alene på prøvekunderne.”

Lillian Gaardsvig

butikschef

“Jeg sidder med ansvaret for at købe ind for over 1 million kroner i hver sæson – det er et stort ansvar, som jeg føler mig langt bedre klædt på til, efter at have taget uddannelsen.”

Tag stilkernetesten

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten

Tag stilkernetesten

Find ud af hvilken stil der lige er dig. Du vil sikkert blive overrasket.
Er du klar?

Du er nu ved at tage stilkernetesten

Tag stilkernetesten

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten