STYLIST UDDANNELSEN

Uddannelsen åbner mange døre

Som stylecoach (som jeg kalder det) kan du både arbejde som en kompetent rådgiver i dit fag eller åbne op for helt nye muligheder.

Du kan blive stylist, personal shopper eller salgsassistent i butikker som f.eks.; Magasin, Illum, IC Companys, Bahne, H&M eller Fisketorvet.

Hvis du er mere interesseret i mediebranchen, åbner Stylecoach-uddannelsen også op for, at blive stylist for Danmarks Radio, TV2, TV3 og for mange af de store produktionsselskaber. Herunder er der naturligvis også mediehusene, som laver de kendte magasiner som Alt For Damerne, Femina, Costume, Eurowoman etc.

Så er det også værd, at nævne det hastigt stigende online-handelsmarked, som bruger stylister og personal shoppere til at rådgive deres kunder. Sidst men ikke mindst, kan du vælge at blive selvstændig som blogger og influencer og/eller være personlig stylist, hvor du kan tilbyde foredrag, workshops og styling sessions.

Tilmelder du dig nu, kan du spare op til 4.000 kr.

Her kan læse hvad uddannelsen førte til for disse tre kvinder, der alle er certificeret Stylecoach.

Nye karrieremuligheder

Stylecoach

Amanda gik fra at være salgsassistent i Imerco, til udleve sin drøm om at style musikvideoer og rockstjerner, hos en fashion fotograf i London.

Nye forretningsmuligheder

Stylecoach

Anette som var frisør. Holder nu foredrag, workshops og styler både mennesker og modeller til photoshoot. Hun har også indgået et samarbejde med en ejendomsmælger kæde, om indretter boliger efter stilkerne principperne.

Ny drømmebusiness

Stylecoach

Tidl. salgsassistent Helle Bille fik modet og troen på, at hun kunne åbne sin egen business, som kører succesfuldt på sjette år. Hun stylerådgiver nu både private og erhvervsfolk.

Hvad er en stylecoach?

På Stylecoach-uddannelsen bliver du stylist med en coachende indgangsvinkel, derfor bliver du stylecoach. En helt unik kombination, som Stylewise er det eneste akademi i Danmark der tilbyder.

Stylecoach-uddannelsen forener de bedste ting fra to verdener. Mode, stil, og styling samt passionen for mennesker og rådgivning. Du får viden, redskaber og metoder, der giver dig tilfredse kunder og langvarige kundeforhold. Du kan både bruge Stylecoach-uddannelsen, hvis du arbejder i butik og ønsker at højne din ekspertise, dit salg og din kundetilfredshed eller hvis du har en stylist-spirer gemt i maven. Hele uddannelsen strækker sig over fire intense moduler, der hver består af to dage.


Lær at se dine kunder og opdag dit eget potentiale

Det unikke ved uddannelsen er, at den både er en kombination af styling og coaching. Du får værktøjer der gør dig i stand til, on the spot, at se hvilken type kunden er og kombinerer det med deres personlige ønsker. Stylecoaching er nøglen til positive og varige forandringer hos dine kunder. Det giver glade og tilfredse kunder, der handler for mere og som kommer igen. Det er uanset om du sælger briller, tørklæder eller drømmer om at blive personlig stylist.

Få det bedste frem i andre
Tini Owild er uddannelsesleder på Stylecoach-uddannelsen og har mange års erfaringer som stylist, som hun generøst deler ud af. Stylewise tilbyder et målrettet uddannelsesforløb, hvor du bliver undervist i, hvordan man pakker mennesker ud fra inderst til yderst.  Med Stylecoach-uddannelsen bliver du professionel i kunsten i, at få det bedste frem i andre. Der er holdstart hvert halve år.

Se datoer, priser og betalingsmuligheder.

Susanne S. Pedersen

butikschef

“Jeg har helt sikkert flere større ekspeditioner, end før jeg startede på uddannelsen. Typisk salg til 6-7.000 kr. eller meget mere.”

Charlotte Falslund

butikschef

“Det er vildt! Allerede inden uddannelsen var færdig, havde jeg tjent over halvdelen af den hjem – alene på prøvekunderne.”

Lillian Gaardsvig

butikschef

“Jeg sidder med ansvaret for at købe ind for over 1 million kroner i hver sæson – det er et stort ansvar, som jeg føler mig langt bedre klædt på til, efter at have taget uddannelsen.”

Din nye karriere som Stylecoach er tættere på end du tror

Der er stor efterspørgsel på dygtige stylister i hele branchen. Kan du se dig selv arbejde som Stylecoach? Så vil vi se frem til at se dig, som et af de nye talenter på stylecoach-uddannelsen.

Klik her og se hvordan uddannelsen er bygget op, samt datoer og priser.

Få stilkerne testen & kropsforms guide

Kom med på min insiderliste og få med det samme:

* Stiltest - 10 spørgsmål, og du har fundet lige præcis din stil
* Kropsformsguide - do'es & don'ts

Er du klar til at skrue op for din lækkerhed?

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt stiltest og ekstra lækkerier lige om lidt ...

TEST: Tag stilkernetesten & få kropforms guide

Find ud af hvilken stil der lige er dig. Du vil sikkert blive overrasket.

Er du klar?

Velkommen til min insiderliste. Stilkerne testen er på vej til dig og lidt ekstra lækkert

Tag stilkernetesten & find din stil

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten