PRIS & BETALING
Din investering

Du har to muligheder for betaling; Grundprisen for uddannelsen er 25.900 kr.
(Uddannelsen er momsfritaget så der kommer ikke moms oveni beløbet.)

Tilmeldingsmulighed 1 – Tilmeld dig nu og spar op til 4.000 kr.

Vælger du at betale for uddannelsen på en gang og senest tilmelder dig den 7. november, er din pris 21.900 kr. Derefter stiger prisen til 23.900,- kr. Du kan altså lige nu spare op til 4.000 kr., når du vælger denne tilmeldingsmulighed.

Tilmeldingsmulighed 2 – Spar 2.000 kr.

Vil du betale i rater er prisen 23.900 kr., når du tilmelder dig senest 7. november. Raterne blive lige nu fordelt i 8 rater a’ 2.987,50 kr. Fra september bliver dette til 5 rater a’ 4.780 kr. Stadig svarende til earlybird tilbudet på i alt 23.900 kr. Efter den 1. november stiger prisen for ratebetaling til 25.900 kr. i alt, som du kan betale i 5 rater a’ 5.180 kr. Første rate bliver trukket når du tilmelder dig og gælder som reservation af din plads. De næste rater bliver trukket med 30 dages mellemrum fra din tilmeldingsdato. Den sidste rate skal dog være betalt inden 4. modul.

Datoer og tidspunkter

Undervisningen foregår i Kødbyen tæt på Københavns Hovedbanegård. Adressen er: Onkel Dannys Plads 5 (Halmtorvet 13C)1711 Kbh. V.

Alle dage undervises der fra 10.00 – 16.00.

Her er datoer for næste hold med ledige pladser:

Hold nr. 2018-119

1. Modul: 6. & 7. februar 2018
2. Modul: 6 . & 7. marts 2018
3. Modul: 10. & 11. april 2018
4. Modul: 15. & 16. maj 2018
Evaluering: 23. maj 2018 (10 minutters telefonsamtale)

*Ret til ændringer forbeholdes.

Jeg tør godt love, at det vil være den bedste investering, du har foretaget dit liv. Det har det været for dem, der allerede har taget uddannelsen.

Afbestilling
Ved afbestilling beregnes et gebyr på 15 % af den samlede kursusafgift. Ved afbestilling to måneder før kursusstart kræves 50 % i gebyr, og ved afbestilling mindre end to måneder før start refunderes kursusafgiften ikke.
 Afbestilling skal ske skriftligt til Stylewise, Flensborggade 36, 1669 København V.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Kommer der senere hold?
Hvis du er overbevist om at uddannelsen til stylecoach er noget for dig, hvorfor så vente? Du kan godt rydde kalenderen de datoer, hvis du skal. Jeg kender godt til at være tøvende med at binde sig og slå til, men samtidig har nogle af de bedste beslutninger i mit liv været, når jeg fulgte min mavefornemmelse og sprang ud i det, selvom jeg var i tvivl.
 Men for at svare på spørgsmålet: Jeg ved det ikke med sikkerhed, men det gør der sandsynligvis. Jeg ved ikke hvornår og jeg kan ikke love prisen er den samme.

Kan man leve af at være stylecoach?
Nogen kan, nogen kan ikke. Det afhænger mere af dig end af uddannelsen. Hvor meget vil du det? Er du villig til at øve dig og lave hjemmearbejdet mellem modulerne. Min erfaring er, at dem, der vil, kan. Og i dag er der flere og flere der ansætter personlige stylister bl.a. Magasin, Company, Salling, H&M og Illum.

Det er for dyrt, jeg har ikke råd!
Det kan jeg godt forstå. Hvis nogen bad mig om det samme ville det også være mit svar. Faktisk var der én der gjorde et par uger siden, og det var præcis min reaktion. Men efter jeg satte mig ned og regnede på det, så kunne jeg godt se rationalet i det. Uddannelsen er noget, du vil få glæde af i mange år fremover for ikke at sige resten af livet. Hvor mange? Tjah, hvor mange år har du tænkt dig at gå med tøj? Så bare i sparede fejlkøb til din egen garderobe alene er det næsten garanteret at tjene sig hjem.

Måske skulle jeg heller bare hyre en stylist?

Da jeg i sin tid tog en coach-uddannelse overvejede jeg også om jeg bare skulle hyre en coach i stedet. Havde jeg virkelig brug for en hel uddannelse. Men det har været én af de bedste investeringer i mit liv.
 Det at have uddannelsen giver en helt anden tyngde, en helt anden ballast, en helt anderledes dyb indsigt. Og pludselig viste det sig at jeg også kunne bruge den professisonelt på en måde, jeg ikke kunne have forudset.
Det samme gælder for uddannelsen til stylecoach. Det vil give dig et radikalt anderledes udbytte og langt større værdi end “bare” at hyre en stylecoach. Og selvom du måske ikke har tænkt dig at bruge uddannelsen professionelt her og nu, så vil det næsten med sikkerhed vise sig, at du alligevel kan bruge den i dit arbejde på en måde, du ikke havde tænkt på – også selvom dit arbejde intet har med mode og tøj at gøre. Bare vent og se.

Tag stilkernetesten

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten

Tag stilkernetesten

Find ud af hvilken stil der lige er dig. Du vil sikkert blive overrasket.
Er du klar?

Du er nu ved at tage stilkernetesten

Tag stilkernetesten

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten