FOREDRAG MED TINI OWILD

Hvorfor har kvinder bare ALDRIG noget at tage på, selv om klædeskabet nærmest er ved at eksplodere af overflod?
Giv jer selv en sjov og interessant aften, hvor Tini i sit foredrag kommer med en masse tips til, hvordan I med få ting kan skabe stor forandring med det, I allerede har i garderoben – uden at det behøver at koste en krone.

Har du specielle ønsker, store som små er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os og høre nærmere.

Foredrag: Fra Ok Til Lækker

Hvorfor har kvinder bare ALDRIG noget at tage på, selv om klædeskabet nærmest er ved at eksplodere af overflod? Er fejlkøb noget vi er født til?

Og hvorfor er det lige at power-shopping sjældent hjælper på den der følelse af kun at være ok? Er det overhovedet ok at gå gennem livet og ’kun føle sig ok’? Der findes jo faktisk et temmelig lækkert alternativ…

Tag dine veninder med til foredrag og hør hvordan I finder jeres personlige stilkerne, få opbygget den optimale garderobe, undgår dyre fejlkøb – ja, hvor lidt der rent faktisk skal til for at gå fra ok til lækker.

Det er kontant, det er konkret og det er alt sammen (k)ærligt ment når Tini Owild giver den i rollen som oplagt, energifyldt og øjenåbnende foredragsholder.

 

Foredrag: De 6 Stilkerner

Kender du typen, der kan det der med at ligne en million. Skille sig ud. På den lækre måde. Hun kan få alt ud af intet. Meget ud af lidt. Vi har alle sammen sådan en i omgangskredsen. En veninde, en søster, en kollega, der oser af kant og personlighed – der har den der WAUW-faktor. Det er misundelsesværdigt, ja. Men der er ingen grund til at gå helt i sort over det.

Stilkernerne er et fantastisk værktøj jeg har udviklet, der giver dig en måde lynhurtigt at afkode hvordan folk (eller dig selv) skal klæde sig for, at de føler sig tilpas i deres tøj, samtidig med at de kan eksperimentere og udvikle deres stil.

Min overbevisning (og erfaring) er at: Alle kan få følelsen lækkerhed uagtet alder, højde, drøjde og budget!

Hvordan, vil jeg gerne dele med dig, dine kollegaer og veninder.

Tine Willumsen

CEO Above & Beyond Brand Development

”Tini Owilds foredrag og stylingtips er både meget underholdende og relevante for de fleste kvinder. Til vores Above & Beyond Society arrangement inspirerede Tini over 100 af vores medlemmer, som efterfølgende alle var topmotiverede til at komme hjem og gennemgå deres garderobe for at finde deres egne personlige stilkerner ”.

Anne Zibrandtsen

booker FOF Middelfart-Fredericia

‘Som foredragsholder er Tini topfaglig, super god formidler, humoristisk og ærlig. Du får et kærligt spark til at skrue op for både selvværd og selvtillid. At alt det med tøj kan være så enkelt og gøre så stor en forskel, kom godt nok bag på mig.’

Kirsten E. Højrup

booker FOF Vendsyssel

‘Som foredragsholder er Tini super proff på den gode måde. Hun er energisk, humoristisk og ”på”. Tini tør bruge sig selv, og det gør, at der er tryghed og tillid i lokalet selv om det handler om noget så personligt som stil. Man går hjem med oplevelsen af at, der skal faktisk ikke så meget til for at nå lækker-niveauet. Vi glæder os til at møde dig igen!’

Derfor har du aldrig noget at tage på, selv om dit skab BUGNER af tøj

Kom med på min insiderliste og få med det samme:

* Nem garderobeguide - Så du vil ELSKE at åbne dit skab, hver dag

* Stilkerne-test - 10 spørgsmål, og du har fundet lige præcis din stil
* Kropsformsguide - do'es & don'ts

Er du klar?

Velkommen til min insiderliste. Du får tilsendt stiltest og ekstra lækkerier lige om lidt ...

TEST: Tag stilkernetesten & få kropforms guide

Find ud af hvilken stil der lige er dig. Du vil sikkert blive overrasket.

Er du klar?

Velkommen til min insiderliste. Stilkerne testen er på vej til dig og lidt ekstra lækkert

Tag stilkernetesten & find din stil

Find din stil og skru op for din lækkerhed.

Du er nu ved at tage stilkernetesten